dyfashion.ro

Colecția Vintage Summer StarShinerS

colectia-vintage-summer-by-starshiners-1
Momentele de relaxare, cand vara isi lasa amprenta asupra noastra, sunt sursa de inspiratie pentru crearea unei colectii romantice, de vara, cu piese vestimentare potrivite pentru fiecare dintre noi. Asa cum unele filme raman nemuritoare, tot așa piesele vestimentare din colecția Vintage Summer by StarShinerS te vor inspira sa le porti in momentele de neinlocuit din viata ta: prima intalnire, petrecerea burlacitelor, iesiri in oras cu cele mai bune prietene.  Haine cu povesti scrise de tine. Colectia este editie limitată.

O colecție vibrantă și completă. O colecție atât de frumoasă, încât trebuie să îți faci timp să o descoperi. La o terasă sau în confortul casei tale vezi toate piesele vestimentare de pe orice device. Ai peste 100 de piese vestimentare din care să alegi. Descoperă noile broderii și imprimeuri inspirate din stilul vintage și lasă-te fermecată de cele mai stylish rochii de seară.

Ati vazut campania StarShinerS? La orice produs achizitionat de aici  primesti CADOU o bentita pin-up! Enjoy Vintage Love! Rochiile din colecția Vintage Love merg pana la marimea 3XL

colectia-vintage-summer-by-starshiners-2colectia-vintage-summer-by-starshiners-3
colectia-vintage-summer-by-starshiners-4colectia-vintage-summer-by-starshiners-5

Sursa articol:
http://starsblog.ro/colectia-unui-vis-de-vara/

VA RECOMANDAM ULTIMA COLECTIE DE HAINE FEMEI, CLICK AICI