answear.ro%20

Cele mai frumoase camasi de dama!

camasa_frumoasa_de_dama_1

Camasa dama bumbac alba cu pliuri/ MBG


Camasa dama alba cu pliuri camasa dama bumbac camasa alba cu pliuri pliuri la piept maneca lunga se incheie in fata cu nasturi tip perluta manseta lata se incheie la manseta cu 3 nasturi tip perluta material:95%bumbac 5%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi de dama!


OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI


camasa_frumoasa_de_dama_2

Camasa dama voal alba/ Ade


Camasa dama voal alba bluza eleganta  bluza dama voal alba maneca lunga se inchide cu nasture la manseta  manseta lata se inchide in fata cu nasturi imbracati in materialul produsului se inchide cu fundita la gat usor transparenta material:100%poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama!



camasa_frumoasa_de_dama_3

Camasa carouri dama cu maneca reglabila/ Ade


Camasa carouri dama cu maneca reglabila camasa carouri dama camasa dama cu maneca reglabila carouri bleumarin cu grena croi lejer buzunare pe piept material: 100% vascoza made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama carouri!



camasa_frumoasa_de_dama_4

Camasa imprimeu colorat/ MBG


Camasa imprimeu colorat camasa cu maneca scurta imprimeu colorat buzunare frontale se inchide in fata cu nasturi mici aurii croi modern mai lunga la spate material:95%poliester 5%elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi de zi!




camasa_frumoasa_de_dama_5

Camasa dama voal bej deschis/ MBG


Camasa dama voal bej deschis bluza dama bluza voal bej deschis guler tunica se inchide la manseta cu fundita se inchide in fata cu nasturi tip perluta albi volanase la manseta guler si la piept material:84% 12%vascoza 4%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama!



camasa_frumoasa_de_dama_6

Camasa dama voal si dantela/ Atmosphere


Camasa dama voal si dantela camasa dama cu maneca lunga camasa eleganta din voal ivoire si insertii din dantela croi lejer guler tunica se inchide cu nasturi albi cmaterial: 95% matase 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama!




camasa_frumoasa_de_dama_7

Camasa voal rosu cu buzunare/ MBG


Camasa voal rosu cu buzunare este o camasa casual perfecta pentru zilele petrecute la birou. Culoarea puternica de rosu te va scoate in evidenta punandu-ti in valoare atuurile. camasa casual pentru femei camasa rosie din voal buzunare frontale se incheie cu nasturi metalici aurii camasa office material: 84% poliester 12% vascoza 4% elastan



camasa_frumoasa_de_dama_8

Camasa bumbac bleu cu pliuri/ MBG


Camasa bumbac bleu cu pliuri camasa bleu casual camasa Office din bumbac pliuri in partea de sus manseta lata cu trei nasturi volanas pe marginea mansetei a gulerului si a pliurilor se incheie cu nasturi tip perlute camasa cambrata material: 95% bumbac 5% elastan




camasa_frumoasa_de_dama_9

Camasa casual imprimeu verde maro/ MBG


Camasa casual imprimeu verde maro bluza casual pentru femei imprimeu verde maro buzunare cu clapeta aplicate pe piept se incheie cu nasturi maneca lunga reglabila material: 84% poliester 12% vascoza 4% elastan





camasa_frumoasa_de_dama_10

Camasa dama bumbac cu dungi/ MBG


Camasa dama bumbac cu dungi camasa dama camasa bumbac cu dungi maneca lunga guler alb manseta lata alba se incheie la manseta cu 2 nasturi tip perluta albi se incheie in fata cu nasturi tip perluta albi material: 95%bumbac 5%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi pentru femei!



camasa_frumoasa_de_dama_11

Camasa dama rose cu fronseuri si maneca asimetrica/ Ade


Camasa dama rose cu fronseuri si maneca asimetrica camasa dama cu maneca scurta asimetrica larga fronseuri in fata croi lejer modern guler tunica nasturi in aceeasi culoare camasa eleganta din voal  Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama!




camasa_frumoasa_de_dama_12

Camasa dama cu imprimeu/ MBG


Camasa dama cu imprimeu bluza dama eleganta maneca lunga manseta lata se inchide cu 2 nasturi tip perluta  se inchide in fata cu nasturi tip perluta prevazuta cu fundita la gat detaliu modern pe maneca material:95%poliester 5%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama!  

 

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI