dyfashion.ro

Rochiile de seara scurte cu spatele gol

rochie-de-seara-scurta-cu-spatele-gol-1
Rochiile de seara scurte sunt, adesea, de preferat in defavoarea celor lungi. Evident, acest aspect este discutabil daca ne gandim la faptul ca totul depinde atat de preferintele personale in materie de stil si vestimentatie, cat si de natura evenimentului pe care il onoram cu prezenta. Facand abstractie de exceptii, bineinteles, te sfatuim ca in momentul in care ai posibilitatea sa iti alegi tinuta, sa optezi pentru rochiile scurte de seara (in special daca iubesti dansul si prietenii stiu ca, in general, tu esti sufletul petrecerii).

O rochie de seara scurta are nenumarate avantaje: pe langa faptul ca iti confera un grad deosebit de confort, incomparabil cu cel al rochiilor lungi, rochiile scurte de seara inspira mult mai multa senzualitate, punandu-ti in valoare picioarele si silueta feminina. De asemenea, o rochie scurta de seara va fi intotdeauna mult mai usor de accesorizat din punct de vedere al gradului sau de versatilitate, intrucat ea poate fi purtata cu lejeritate la o serie de evenimente; daca ai o rochie scurta de seara, cu siguranta aceasta nu va sfarsi inchisa in sifonier dupa ce a fost purtata o singura data, pentru ca este extrem de simplu sa ii gasesti intrebuintari chic in functie de oportunitatile care apar.

Am mentionat deja faptul ca rochiile de seara scurte sunt mult mai senzuale, descoperind exact atat cat este nevoie pentru a starni admiratie si pastrand, simultan, alura eleganta si rafinata. In combinatie cu un design potrivite, rochiile de seara scurte pot deveni reale bijuterii vestimentare care iti vor reflecta personalitatea si frumusetea feminina. Nu este nevoie sa porti exclusiv rochii de seara scurte mualte (mai ales daca nu consideri ca silueta iti permite); rochiile scurte de seara vin in  numeroase modele si design-uri si texturi, astfel ca exista cate o optiune potrivita pentru fiecare, indiferent de conformatie.

Daca optezi pentru rochiile de seara scurte cu croi in linie A, atunci este ideala optiunea rochiilor cu spatele gol. Avand in vedere ca formele tale nu vor fi puse in valoare datorita materialului mulat, poti adauga un plus de senzualitate optand pentru un design cu spatele lasat la vedere. Atunci cand optezi pentru o astfel de tinuta, insa, ai grija sa ii maximizezi farmecul printr-o coafura ridicata sau stransa la spate (daca ai parul lung).

rochie-de-seara-scurta-cu-spatele-gol-2

Spre exemplu, rochia de seara scurta cu spatele gol Timea este un accesoriu vestimentar pe care trebuie sa il ai in garderoba (apropo, rochita este disponibila la reducere). Confectionata din voal fin datorita caruia imaginea ta va dobandi o alura diafana datorita texturii vaporoase a materialului, rochia cu spatele gol impresioneaza datorita culorii sale bogate si extrem de populare: tonurile de marsala fac o pereche minunata cu toamna, astfel ca rochita devine un must-have pentru orice fashionista. In plus, decolteul in V, alaturi de spatele decupat si de bustul fronsat iti asigura o eleganta si un grad de senzualitate aparte, compensand deisgn-ul fustei vaporoase. Eleganta si rafinata, rochia scurta de seara cu spatele gol Timea bordo poate fi purtata cu succes la cele mai deosebite ocazii de sezon.

Descopera rochiile de seara scurte pe care ti le punem la dispozitie, si innoieste-ti garderoba festiva cu un accesoriu-bijuterie!

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/poarta-rochii-de-seara-scurte-cu-spatele-gol/