dyfashion.ro

Imbraca o rochie rosie de Craciun!

rochie-rosie-de-ocazie-1
Petrecerea sau adunarea familiei în Ajunul Crăciunului este magică și merită organizată cu sufletul cald și bucurie. Ce poate fi mai frumos decât să-ți primești în propria casă părinții, bunicii, dacă îi mai ai alături, frații și prietenii de suflet? Să-ți vezi copiii alergând în jurul bradului bucurându-se de cadourile primite de la Moșu’ și  de fursecurile tale făcute cu drag și multă migală…

Bucură-te cu toată inima ta de femeie, soție, mamă, fiică, prietenă și nu în ultimul rând de fetiță! Bucură-te că s-au adunat, că îi ai cu tine și oferă-le o seară de Ajun plină de iubire și căldură!

Cu siguranță ai obosit pregătind bucate alese, cozonac și prăjituri cu creme complicate pentru familia ta mult iubită. Dar, te rog să fii minunată până la capăt! Fii caldă și blândă, servește-i frumos la masă, spune-le că Moșu’ urmează să apară din clipă în clipă, zâmbește-le și fă-i să se simtă iubiți și speciali. Amintește-le cât de mult îi iubești și ai grijă să nu mai uite acest lucru niciodată!

De asemenea, nu petrece seara alături de ei îmbrăcată în hainele de casă, capot sau cu șorțul la brâu. Fă-i să se simtă norocoși că au parte de o energie feminină, dulce și calină care are grijă de fiecare detaliu. Îmbracă-te frumos pentru cei dragi! Cu siguranță vor aprecia și complimentele vor curge unul după altul.

Îmbracă-te într-o rochie roșie, până la genunchi cloșată, în care să te simți feminină și poate chiar ca o fetiță. De ce să nu te bucuri și tu ca atunci când erai copil? Că doar femeile se trag din fetițe și rămân fetițe deopotrivă dacă își dau voie. Să-ți păstrezi inocența care este cel mai frumos dar, iar Crăciunul este momentul potrivit să-l readuci la viață. Fă piruete cu cei mici, spune-le povești, joacă-te și fâstâcește-te. Da, asta e Crăciunul!

rochie-rosie-de-ocazie-2rochie-rosie-de-ocazie-3

LaFemme îți propune rochia de ocazie, grena, în cloș și cu pliuri demnă de o adevărata prințesă. Nu ai cum să nu te simți femeie și fetiță în același timp într-o astfel de rochie! O poți achiziționa de pe LaFemme.ro la prețul de 260,00 lei.

Dacă vrei o variantă mai strălucitoare, dar la fel de ludică și feminină, rochia roșie cu paiete stă cuminte ca un copil care îl așteaptă pe moș, pe rafturile magazinelor noastre și online.

rochie-rosie-de-ocazie-4rochie-rosie-de-ocazie-5

VA RECOMANDAM SI COLECTIA DE ROCHII DE SEARA LA FEMME, VEZI AICI

Completează ținuta cu o brățară din perle suprapuse și pantofi cu toc înalt  tot de culoare roșie. Alege o pereche de cercei lungi cu cristale și prinde-ți părul într-un coc leger într-o parte.

accesorii-femei-1accesorii-femei-2

Vei fi mama și soția perfectă! Părinții te vor admira, iar prietenii îți vor urma exemplul cu prima ocazie.

Adună-te, ai răbdare cu tine și cu ei și fii generetorul de energie ludică și căldură sufletească pentru cei dragi. Îți vor mulțumi pentru că exiști în viețile lor!

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2016/12/petrecerea-de-craciun-lafemme-ro/