dyfashion.ro

Piese de primavara must-have in 2017!

tinuta-de-primavara-1

3 piese vestimentare must-have in 2017!

 

Uitandu-ma la data din calendar, mi-am dat seama ca exact peste o luna va fi prima zi de primavara. Stii ce ador eu sa fac la inceputul fiecarui sezon? Curatenie in dulap! Sa revad hainele pe care le purtam cu un an inainte, sa decid care mai imi sunt bune, imi plac si raman in tendinte si, mai ales, sa fac o lista cu piesele de care am nevoie pentru a-mi completa garderoba pentru noul sezon.

Dupa o analiza a tendintelor ce inca se pastreaza, iti pot spune cel putin 3 piese vestimentare ce nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba de primavara, daca nu cumva le ai deja din sezoanele trecute.

Salopeta din catifea

Salopetele din catifea pot fi purtate la evenimente speciale, ce necesita o tinuta mai stilata. Fiind un articol vestimentar dintr-o singura piesa este absolut necesar sa alegem croiul ce ne avantajeaza silueta. Iti doresti sa te faci remarcata la un cocktail sau in club? Iti recomand Salopeta Glamorous Escape Black pentru o aparitie de neuitat!

Salopeta Glamorous Escape Black

Salopeta neagra cu decolteu adanc in V e ideala pentru a-ti pune in evidenta bustul generos. Pantalonii usor evazati alungesc piciorul si te ajuta sa pari mai slaba. Decupajele din zona manecilor confera un plus de senzualitate tinutei.

tinuta-de-primavara-2tinuta-de-primavara-3

Fusta din dantela

Fusta conica din dantela e piesa vestimentare care, in viziunea mea, nu se demodeaza niciodata. Data fiind finetea dantelei, tinutele tip ladylike ce o au in componenta sunt foarte usor de obtinut. Aceasta poate fi purtata atat la birou, cat si in club sau la un cocktail. Important e sa o combini cu articolele vestimentare potrivite ocaziei si sa o accesorizezi in consecinta.

Fusta Top Secret S026180 Green

Fusta creion din dantela verde, lunga pana la genunchi, e perfecta pentru a-ti evidentia formele voluptoase. Alege Fusta Top Secret S026180 Green intr-una dintre nuantele de verde ale acestui an – Kale – si nu vei regreta!

tinuta-de-primavara-4tinuta-de-primavara-5

Pantalonii din imitatie de piele

Pantalonii din piele sau imitatie de piele, evazati sau skinny, lungi sau scurti sunt o piesa necesara in garderoba. Te vor scoate de multe ori din incurcatura! Usor de integrat in tinute casual, de club si poate chiar si in tinutele de mers la birou, daca dress code-ul este mai permisiv, pantalonii din imitatie de piele nu ar trebui sa lipseasca de pe lista ta de cumparaturi pentru noul sezon.

Pantaloni Ocassion My Dream Black

Acest model usor conic, cu talie medie, e ideal pentru a-ti face picioarele sa para mai lungi. Pantalonii Pantaloni Ocassion My Dream Black sunt o investitie pe termen lung, fiind una dintre piesele ce va ramane in tendinte inca cateva sezoane.

tinuta-de-primavara-6tinuta-de-primavara-7

Care dintre cele 3 piese vestimentare iti lipseste din garderoba de primavara? Nu mai sta pe ganduri si trece-o pe lista de cumparaturi!

Vezi si alte tinute de primavara pentru femei aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/3-piese-vestimentare-must-have-in-2017/