answear.ro%20

Piese sexy pentru Valentine's day

lenjerie-intima-sexy-1

Piese sexy cu care să îl seduci pe el și să te iubești pe tine


Indiferent dacă alegi să celebrezi dragostea de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie sau de Dragobete, cu 10 zile mai târziu, un lucru e sigur: trebuie să arăți senzațonal! Fie că ieșiți la o cină romantică, ați planificat o excursie sau petreceți acasă, pe lângă hainele pe care alegi să le porți, trebuie să acorzi o atenție deosebită și lenjeriei intime, care nu poate fi altfel decât sexy.

lenjerie-intima-sexy-2

Un lucru important atunci când îți alegi lenjeria este forma siluetei. Chiar dacă îți place un anumit model, nu înseamnă că ți se și potrivește. Știm toate cât de greu este să îți alegi sutienul, de exemplu, însă același lucru se aplică și slipului. Un alt aspect important este materialul din care este confecționată lenjeria. Ideal ar fi să alegi piese din bumbac sau din mătase naturală care sunt hipoalergenice și permit pielii să respire.

lenjerie-intima-sexy-3

Chiar dacă roșul este considerat a fi culoarea pasiunii și a dragostei, cred că a devenit un clișeu deja ca lenjeria purtată de Valentine`s Day să fie în aceste nuanțe. De aceea, poți încerca modele în culori precum roz pal, negru sau burgundy.

lenjerie-intima-sexy-4

Indiferent ce alegi să porți, fii sigură că și lui o să îi placă, mai ales dacă tu te vei simți sexy și încrezătoare. Iar dacă Ziua Îndrăgostiților te surprinde singură, tot merită să sărbătorești cu o ținută de milioane!

Dacă ți-au plăcut modelele din imagini, le găsești pe toate aici.

Sursa articol:
http://ceimbracazi.ro/2017/02/06/piese-sexy-cu-care-sa-il-seduci-de-valentines-day/