dyfashion.ro

Cele mai trendy tricouri de sezon!

tricou-trendy-din-oferta-starshiners-1

Tricou Best Feeling Grey • Tricou dama 

 

Tricou din bumbac perfect pentru tinute casual. Are imprimeu cu scris si aplicatii de paiete si pietre strass. Alege o geaca din piele, o pereche de jeansi si o pereche de incaltaminte sport si adopta un look lejer






tricou-trendy-din-oferta-starshiners-2

Tricou Best Feeling White • Tricou dama

 

Tricou din bumbac perfect pentru tinute casual. Are imprimeu cu scris si aplicatii de paiete si pietre strass. Alege o geaca din piele, o pereche de jeansi si o pereche de incaltaminte sport si adopta un look lejer!


TRICOURI MODERNE FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


tricou-trendy-din-oferta-starshiners-3

Tricou Random Pearls Cream • Tricou dama

 

Tricou din bumbac perfect pentru tinute casual. Are imprimeu cu scris si aplicatii cu perle, iar la baza gatului este decupat. Alege o geaca din piele, o pereche de jeansi si o pereche de incaltaminte sport si adopta un look lejer!





tricou-trendy-din-oferta-starshiners-4

Tricou StarShinerS Sugar Babe Perfect Dream Black • StarShinerS

 

Tricou din bumbac perfect pentru tinute casual, de toamna. Tricoul este imprimat cu mesaje funny. Alege o geaca pe din piele, o pereche de jeansi si o pereche de incaltaminte sport si obinei un look lejer. Tricoul este editie limitata.




tricou-trendy-din-oferta-starshiners-5

Tricou Daniella Cristea Glam Day Black • Daniella Cristea

 

Tricou chic din vascoza elastica cu aplicatii de paiete. Poart-o impreuna cu un sacou, o pereche de pantaloni clasici si vei fi cea mai frumoasa!






tricou-trendy-din-oferta-starshiners-6

Tricou Daniella Cristea Glam Day White • Daniella Cristea

 

Tricou chic din vascoza elastica cu aplicatii de paiete. Poart-o impreuna cu un sacou, o pereche de pantaloni clasici si vei fi cea mai frumoasa!






tricou-trendy-din-oferta-starshiners-7

Tricou StarShinerS Brodat Lips On You Blue • StarShinerS

 

Tricou din bumbac, din material de imitatie de jeans, cu aplicatie de broderie. Asorteaza cu o pereche de pantaloni rupti si vei avea tinuta mult dorita!



TRICOURI MODERNE FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


tricou-trendy-din-oferta-starshiners-8

Tricou StarShinerS Fashionista Icon White • StarShinerS

 

Tricou cu imprimeu. Este un tricou care se potriveste cand vrei sa alcatuiesti o tinuta indrazneata dar si la o pereche de jeansi sau fusta din denim. Alege sa fii in centrul atentiei oriunde mergi.





tricou-trendy-din-oferta-starshiners-9

Tricou StarShinerS Bonjour Belle Stylish White • StarShinerS

 

Tricou StarShinerS din bumbac, dintr-un material elastic, placut la purtat, cu imprimeu.






tricou-trendy-din-oferta-starshiners-10

Tricou StarShinerS Brodat Sugar Babe Foxy Fuchsia • StarShinerS

 

Uh-la-la, ce frumos iti poate sta! Tricoul este din bumbac 100% si este brodat cu broderie speciala, care nu se deterioreaza in timp. Merge perfect la piese vestimentare de vara: pantaloni scurti si fuste sport. Stiai ca o broderie are timp de realizare in jur de 3 ore?




tricou-trendy-din-oferta-starshiners-11

Tricou StarShinerS Brodat Sugar Babe Sunway White • StarShinerS

Tricou brodat cu broderie de calitate superioara, in parteneriat cu liniile brodeaza.ro. Tricoul este perfect pentru vara, datorita bumbacului elastic din compozitie. Se potriveste perfect la pantaloni de vara, cu croi larg si fuste casual.






tricou-trendy-din-oferta-starshiners-12

Tricou MissQ Star Black • MissQ

 

Tricou mulat pe corp pe care il poti combina cu o pereche de blugi boy-style sau skinny. Cu siguranta, iti va placea sa il porti ori de cate ori vrei sa adopti un stil casual perfect.





tricou-trendy-din-oferta-starshiners-13

Tricou PrettyGirl Floret Cream • PrettyGirl

 

Tricou casual potrivit peste pantaloni, fusta sau pantaloni scurti. Are o lungime potrivita pentru orice alta piesa vestimentara si il poti purta ori de cate ori planifici o iesire in oras.


TRICOURI MODERNE FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI



tricou-trendy-din-oferta-starshiners-14

Tricou Top Secret Pure Imagination White • Top Secret

 

Tricou smart-casual care se potriveste perfect cu pantaloni casual 3/4 sau in combinatie cu fuste din jeans. Nu uita sa ai o atitudine plina de stil oriunde mergi!





tricou-trendy-din-oferta-starshiners-15

Tricou Top Secret Be Different White • Top Secret

Tricou casual potrivit pentru jeansi sau pantaloni lejeri. Adopta un street look de invidiat. Poarta acest tricou in combinatie cu perechea preferata de pantaloni si nu uita de pantofii sport











Tricou dama online

Iti plac tricourile? Si noua! Sunt atat de utile si nelipsite din garderoba. Am selectat pentru tine o gama de tricouri indraznete prin colorit si imprimeuri care vor face furori indiferent cu ce alegi sa le combini: fuste, pantaloni lungi sau pantaloni scurti. Vara aceasta nu are voie sa treaca fara a nu incerca unul sau mai multe modele de tricouri de calitate din colectia StarShinerS!