dyfashion.ro

Pantofi de dama la moda in 2017

pantofi-dama-la-moda-in-2017-1Pantofi de damă: ce alegi ca să fii la modă în 2017?


Chiar dacă sezonul rece nu este recunoscut pentru o atmosferă petrecăreață, nu am uitat de evenimentele speciale din viața ta pentru care va trebui să te pregătești cu încălțămintea de damă perfectă pentru tine.

Pantofi Damă cu vârf ascuțit


Vârfurile ascuțite sunt la mare căutare sezonul ăsta, după succesul pe care l-au avut în colecțiile internaționale.

Pantofi damă cu vârf ascuțit și accente tradiționale

Pantofii cu vârfurile ascuțite sunt din nou în atenția designerilor și sunt una dintre cele mai elegante opțiuni în trend pentru o petrecere la care îți dorești să arăți spectaculos.

pantofi-dama-la-moda-in-2017-2pantofi-dama-la-moda-in-2017-4

Pantofi Damă stiletto


Pentru o ținută elegantă de seară sau de ocazie, pantofii stiletto rămân principala alegere, iar designerii ne confirmă încă o dată că sunt o decizie corectă și în sezonul 2017.

O pereche clasică de pantofi cu toc gros, platformă sau stiletto va fi perfectă pentru serile speciale, aniversări, botezuri sau nunți. În funcție de preferințele tale personale, îi poți asorta la salopete elegante sau rochii în culori îndrăznețe pentru o apariție de efect!

pantofi-dama-la-moda-in-2017-5pantofi-dama-la-moda-in-2017-6

Ești pregătită pentru cel mai elegant sezon al anului? A început anotimpul cel mai ofertant din punct de vedere al încălțămintei. 

Ai deja o pereche preferată? Ama Fashion ți-a pregătit o colecție nouă de încălțăminte de damă, cu cele mai frumoase modele de ghete cu toc sau cu platformă,  botine, cizme peste genunchi sau clasice și bocanci care nu numai că îți vor ține cald, ci sunt și în trend!

Pantofii Oxford: ce modele sunt la modă în 2017


Pantofii Oxford pentru femei se definesc printr-o talpă joasă cu un toc mic, lat, pătrat, cu șireturi și perforații decorative. Poți alege de asemenea pantofii Oxford cu platformă, pentru un look mai special.

pantofi-oxford-la-moda-in-2017-1


Pantofi Oxford cu șiret din piele naturală


Se deosebesc de modelele obișnuite de pantofi sport-eleganți prin designul lor colorat în două nuanțe și se poartă cu de obicei la începutul toamnei. De la fuste, blugi şi până la un stil caracterizat prin ținute office, pantofii oxford sunt alegerea perfectă dacă îţi doreşti o ţinută sofisticată, comodă, cu un touch masculin, care însă nu va da greş în a-ţi pune în valoare feminitatea.

pantofi-oxford-la-moda-in-2017-2


Cum reuşim să aducem soarele în ţinutele care fac trecerea de la iarnă la primăvară?


Pantofii oxford sunt secretul! De ce merită să îi adaugi în garderoba ta în acest sezon? Pentru că sunt foarte versatili în ceea ce priveşte stilurile vestimentare şi nu în ultimul rând, deoarece sunt foarte comozi!

pantofi-oxford-la-moda-in-2017-3


Deși nu au un toc înalt, poți obține un look elegant dacă alegi pantofii oxford din piele lăcuită. Populari datorită comodității pe care o oferă, ei au devenit îndrăgiți în ultimii ani datorită farmecului masculin pe care îl oferă unei ținute feminine, acest contrast fiind pe placul doamnelor îndrăznețe.


Cu ce se poartă Pantofii Oxford?


Asortează-i la jachete din denim sau din piele, la ținute monocolore sau neutre. Poartă-i cu pantaloni sau rochii office și o cămașă albă elegantă sau un sacou minimalist cambrat. Pantofii Oxford vor ieși cu siguranță în evidență.

pantofi-oxford-la-moda-in-2017-4

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-ghete-cizme/