answear.ro%20

Rochii lejere de zi de vara

rochie-lejera-de-zi-de-vara-1

Rochie Summer Lady •

ROCHII
Este o rochie lejera de vara de culoare alba si imprimeuri albastre cu volanase si bretele subtiri. • rochie midi vaporoasa alba de vara • cu imprimeuri florale albastre lungime: 130 cm Material: poliester

ROCHII DE VARA DYFASHION, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, VEZI AICI  
rochie-lejera-de-zi-de-vara-2

Rochie Ines de Vara cu Croi Larg •

ROCHII
Alege rochia Ines pentru o tinuta lejera in zilele toride! Rochia are imprimeuri florale fiind accesorizata cu un guler discret tip fundita. Rochie de zi Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Croi clos Fara maneca Lungime 100 cm Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-lejera-de-zi-de-vara-3

Rochie Lionel Roz Pudra de Zi •

ROCHII
Rochia roz Lionel este alegerea perfecta pentru o tinuta lejera de vara! Rochia in croi clos se leaga la spate cu un cordon discret. Este accesorizata cu un volan discret. Rochie de zi Croi clos Fara maneca Lungime 90 cm Material 71% viscoza 29% poliamida *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-lejera-de-zi-de-vara-4

Rochie Briar Dreapta cu Imprimeuri •

ROCHII
Rochia dreapta Briar este alegerea perfecta pentru o tinuta lejera de vara! Croiul drept este accesorizat cu imprimeuri florale in tonuri de verde si rosu pentru o stare de bine. Rochie de zi Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Croi drept Maneca scurta Lungime 90 cm Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
rochie-lejera-de-zi-de-vara-5

Rochie Aisha de Vara cu Imprimeu •

ROCHII
Simte-te lejera in rochia Aisha cu imprimeu floral! Rochia este accesorizata cu o curea tip fundita care poate fi prinsa potrivit preferintelor tale. Rochie lejera Croi clos Maneca scurta Lungime 98 cm Material 100% viscoza *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-lejera-de-zi-de-vara-6

Rochie Came Oranj Croi Larg de Vara •

ROCHII
Fii lejera si eleganta in rochia oranj Came! Croiul larg al rochii include pliuri discrete care incep de la guler. Rochia are o fundita alba la baza gatului care se poate prinde la spate. Rochie lejera Croi drept Fara maneca Lungime 88 cm Material 97% poliester 3% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
rochie-lejera-de-zi-de-vara-7

Rochie Devon Galben Vernil Croi Larg •

ROCHII
Croiul larg al rochiei Devon pe ton galben vernil este perfect pentru o zi de vara in care doresti sa te simti lejera. Rochia este accesorizata cu broderie florala in tonuri de rosu si verde la nivelul gatului. Rochie eleganta Se inchide cu fermoar la spate Croi lejer Maneca scurta Lungime 95 cm Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-lejera-de-zi-de-vara-8

Rochie April Caramiziu cu Broderie •

ROCHII
Rochia April in ton caramiziu este prevazuta cu insertii traditionale in tonuri de mustar la nivelul gatului fiind perfecta pentru o tinuta lejera de vara. Rochia are un decolteu discret in forma de V. Rochie lejera cu captuseala Motive traditionale Maneca scurta Lungime 87 cm Material 100% viscoza *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

ROCHII DE VARA DYFASHION, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, VEZI AICI       
rochie-lejera-de-zi-de-vara-9

Rochie Cleria Midi de Zi de Vara •

ROCHII
Rochia midi Cleria este o alegere dinamica pentru o zi de vara. Rochia are imprimeuri de vacanta in tonuri de albastru verde si galben fiind prevazuta cu un croi drept si pliuri discrete la nivelul soldurilor. Rochie midi lejera Croi drept cu pliuri Fara maneci Lungime 96 cm Material 82% bumbac 15% poliester 3% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-lejera-de-zi-de-vara-10

Rochie Emilia Galbena de Vara cu Broderie •

ROCHII
Rochia Emilia este lejera pentru zilele toride datorita croiului larg. Rochia este prevazuta cu motiv floral brodat la nivelul gatului in tonuri de rosu si verde. Rochia poate fi adaptata nevoilor tale avand la spate un cordon de tip fundita. Rochie lejera Croi larg Maneca trei sferturi Lungime 90 cm Material 70% viscoza 30% rayon *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
rochie-lejera-de-zi-de-vara-11

Rochie Rosses Albastra de Vara •

ROCHII
Rochia Rosses are imprimeuri pastelate si volane discrete la baza rochiei fiind alegerea perfecta pentru o tinuta lejera de vara. Rochia are trandafiri albastri inserati pe rochie la baza gatului fiind inserata o fundita. Rochie lejera de vara Imprimeu floral Fara maneci Lungime 97 cm Material 100% viscoza *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-lejera-de-zi-de-vara-12

Rochie April Alba de Vara Croi Larg •

ROCHII
Rochia April este alegerea perfecta pentru o tinuta lejera de vara. Rochia are croi larg si motive traditionale in tonuri de mustar la nivelul gatului care contrasteaza placut cu tonul alb. Rochie lejera cu captuseala Imprimeu traditional Maneca scurta Lungime 87 cm Material 100% viscoza *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-lejera-de-zi-de-vara-13

Rochie April Neagra de Zi de Vara •

ROCHII
Rochia April cu un croi larg este alegerea perfecta pentru o zi de vara. Rochia este prevazuta cu motive florale in nuante de rosu si mustar. Rochie lejera cu captuseala Imprimeu traditional Maneca scurta Lungime 87 cm Material 100% viscoza *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-lejera-de-zi-de-vara-14

Rochie Dancing Neagra Cu Imprimeuri •

ROCHII
Este o rochie lejera de zi de vara in nuante de negru cu imprimeuri florale de culoare rosie. rochie scurta de zi de vara de culoare neagra cu imprimeuri florale rosii lungime: 90 cm Material: 95% poliester 5% lycra *Fabricat in Romania
rochie-lejera-de-zi-de-vara-15

Rochie Dates Bleo Cu Buline De Zi •

ROCHII
Este o rochie deosebita de zi in nuante de bleo cu buline. Croiul deosebit al manecii iti va da o tinuta lejera de vara. rochie scurta bleo cu buline din bumbac cu maneci lejere lungime: 87 cm Material: 61% bumbac 36% nylon 3% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!