fashiondays.ro

Rochii de zi din materiale vaporoase

Modele chic de rochii de vara


Tu cum iti alegi outfitul perfect in zilele toride? Indiferent de conditiile meteo, in noua colectie StarShinerS gasesti peste 100 de articole noi ce iti vor fi prietene de nadejde in cele 100 de zile de vara. Am ales pentru tine rochii de zi din materiale vaporoase, cu croiuri moderne si in culori atragatoare!


Rochie LaDonna albastra-deschis din material vaporos cu croi larg


Rochie casual-chic de zi, cu un croi in clos, din material vaporos, cu volanase la baza manecii. Are imprimeu floral si este accesorizata cu un cordon detasabil. Are elastic in talie si este captusita pe interior. Poart-o cu o pereche de sandale cu toc mic si gros la birou sau cu o pereche de sandale cu toc subtire si inalt la o cina romantica.

 

Rochie Top Secret alba din material vaporos cu bretele


Rochie cu un croi larg si bretele subtiri, confectionata dintr-un material vaporos. O rochie alba ideala pentru zilele toride de vara, dar si pentru serile pe care le petreci pe o terasa, savurand o limonada rece. Poart-o cu o pereche de sandale joase aurii.

 

Rochie StarShinerS albastra lunga cu umeri decupati


Rochie lunga de zi, cu un croi asimetric si imprimeu floral. Are un design deosebit, cu maneci largi cu volane si umerii decupati. Imbrac-o si vei fi feminina! Materialul este elastic si fin, usor pe piele. O poti asorta atat cu o pereche de sandale cu toc, cat si cu sandale fine fara toc.

 

Rochie StarShinerS rosie de ocazie cu croi larg din voal


Rochie eleganta de zi din voal, cu un croi larg si asimetric. Partea de sus este realizata din material dantelat iar manecile sunt scurte, tip capac. Este menita sa avantajeze si siluetele plinute, ascunzand micile imperfectiuni. Imbrac-o la pantofi cu toc!

 

Care e rochia ta preferata?


Rochii de vara - vezi oferta completa

Sursa articol:
http://starsblog.ro/modele-chic-de-rochii-de-vara/