fashiondays.ro

Sandale ce iti vor face vara frumoasa!

sandale-ce-iti-vor-face-vara-mai-frumoasa1

Sandale cat vezi cu ochii!


Te-ntampinam cu o mare diversitate de modele de sandale in aceasta vara! Sandale joase, cu talpa de pluta, cu platforma, cu multe barete, ce se leaga in jurul gambei sau simple, cu o singura bareta. Vezi aici multitudinea de modele de sandale ce iti vor face vara mai frumoasa!

Sandale casual albastru-inchis accesorizata cu o catarama metalica


Sandale casual din denim, cu platforma. Au barete si se inchid cu o catarama metalica in lateral. Prezinta impletituri colorate pe platforma. Arata superb la o rochie din denim, pana la genunchi, cu umerii bufanti. Nu uita sa accesorizezi tinuta cu o esarfa legata chic la gat.

sandale-ce-iti-vor-face-vara-mai-frumoasa2sandale-ce-iti-vor-face-vara-mai-frumoasa3

 

Sandale cu talpa joasa maro cu franjuri


Sandale cu talpa joasa si aplicatii cu tinte si franjuri, potrivite pentru tinute casual. Se leaga pe picior cu snur din piele intoarsa ecologica. Poarta-le la o rochie midi din bumbac, cu spatele gol. Vei arata cool si te vei simti confortabil!

sandale-ce-iti-vor-face-vara-mai-frumoasa4sandale-ce-iti-vor-face-vara-mai-frumoasa5

 

Sandale cu toc inalt negre cu barete subtiri


Sandale casual din piele ecologica intoarsa, cu toc gros si inalt. Au barete si se inchid cu o catarama metalica in lateral. Poarta-le cu o rochie tip creion din catifea la un eveniment sau cu o pereche de blugi cu talie inalta si un crop top in club.

sandale-ce-iti-vor-face-vara-mai-frumoasa6sandale-ce-iti-vor-face-vara-mai-frumoasa7

Sandale cu toc inalt gri cu material incretit


Sandale pentru tinute casual-elegante cu toc inalt si subtire, din piele ecologica intoarsa, cu bareta si material incretit in fata. Alege-le pentru tinute elegante de zi sau la evenimente!

sandale-ce-iti-vor-face-vara-mai-frumoasa8sandale-ce-iti-vor-face-vara-mai-frumoasa9

Sandale cu toc inalt negre cu toc patrat


Sandale tip saboti, pentru tinute casual, cu toc inalt si gros. Sunt confectionate din piele intoarsa ecologica, cu suprapunere de material incretit pentru un aspect trendy. Alege-le pentru tinute de zi si poarta-le cu o rochie din matase, vaporoasa, dintr-un material cu imprimeuri florale.

sandale-ce-iti-vor-face-vara-mai-frumoasa10sandale-ce-iti-vor-face-vara-mai-frumoasa11

 

Sandale cu toc inalt crem cu barete subtiri


Sandale pentru tinute elegante, cu bareta si toc inalt si subtire, din piele intoarsa ecologica. Alege sa porti aceste sandale cu un design simplu, dar de efect, cu o rochie cu croi deosebit la evenimentele la care vei participa vara aceasta.

sandale-ce-iti-vor-face-vara-mai-frumoasa12sandale-ce-iti-vor-face-vara-mai-frumoasa13

Ce model de sandale e pe lista ta de cumparaturi?

Sandale dama - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://starsblog.ro/sandale-cat-vezi-cu-ochii/