fashiondays.ro

Camasi versatile MBG Collection

Camasa din in cu broderie florala si umerii decupati

Camasa din in cu broderie florala si umerii decupati • MBG

CAMASI
Camasa din in cu broderie florala si umerii decupati Camasa eleganta cu umerii decupati Camasa cu broderie florata Camasa versatila in dungi Se inchieie cu nasturi roz Maneca trei sferturi Volan la maneca Material 95% in 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S) 

CAMASI DAMA MBG COLLECTION, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
Camasa verde cu buzunare in zona bustului

Camasa verde cu buzunare in zona bustului • MBG

CAMASI
Camasa verde cu buzunare in zona bustului Camasa verde lejera de vara Camasa cu buzunare in zona bustului material usor satinat Maneci scurte cazute Se incheie cu nasturi; Material:60% poliester 40% vascoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama cu maneca scurta! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Camasa cappucino cu buzunare in zona bustului

Camasa cappucino cu buzunare in zona bustului • MBG

CAMASI
Camasa cappucino cu buzunare in zona bustului Camasa cappucino lejera de vara Camasa cu buzunare in zona bustului Maneci scurte cazute Se incheie cu nasturi Textura usor creponata; Material:60% poliester 40% vascoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
    
Camasa alba cu buzunare in zona bustului

Camasa alba cu buzunare in zona bustului • MBG

CAMASI
Camasa alba cu buzunare in zona bustului Camasa alba lejera de vara Camasa cu buzunare in zona bustului Maneci scurte cazute Se incheie cu nasturi  Material:60% poliester 40% vascoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
    
Camasa alba cu buline rosii si volane

Camasa alba cu buline rosii si volane • MBG

CAMASI
Camasa alba cu buline rosii Camasa perfecta pentru birou Camasa din bumbac Camasa cu buline rosii Maneci tip barcuta Se incheie cu nasturi rosii de tip perluta Volane in zona bustului Material: 95% bumbac 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi cu buline! * Modelul nostru poarta marimea 36(S) 
   
Camasa in dungi cu model imprimat

Camasa in dungi cu model imprimat • MBG

CAMASI
Camasa in dungi cu model imprimat camasa dama camasa in dungi bleumarin model floral imprimat maneca trei sferturi ajustabila guler tunica se inchide cu nasturi material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama!
   
Camasa ivoire cu buline si tul albastru

Camasa ivoire cu buline si tul albastru • MBG

CAMASI
Camasa ivoire cu buline si tul albastru camasa dama camasa ivoire voal texturat buline bleumarin voalanse la bust si maneca tul albastru se inchide cu nasturi perluta material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi cu buline! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
   
Camasa cu dungi roz si broderie

Camasa cu dungi roz si broderie • MBG

CAMASI
Camasa cu dungi roz si broderie camasa dama camasa in dungi roz maneca trei sfertui ajustabila nasturi pe laterale broderie aplicata la piept se inchide cu nasturi material texturat material: 95% bumbac 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode camasi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
    
Camasa cu dungi si broderie

Camasa cu dungi si broderie • MBG

CAMASI
Camasa cu dungi si broderie camasa dama camasa in dungi maneca trei sfertui ajustabila nasturi pe laterale broderie aplicata la piept se inchide cu nasturi material texturat material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode camasi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
   
Camasa alba cu broderie si maneca trei sferturi

Camasa alba cu broderie si maneca trei sferturi • MBG

CAMASI
Camasa alba cu broderie si maneca trei sferturi camasa dama camasa alba bumbac maneca trei sferturi guler tip tunica se inchide cu nasturi negri perluta broderie la bust croi pe corp material: 95% bumbac 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S) 

CAMASI DAMA MBG COLLECTION, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
Bluza roz pal cu broderie si danteluta alba

Bluza roz pal cu broderie si danteluta alba • MBG

CAMASI
Bluza roz pal cu broderie si danteluta alba bluza dama bluza roz pal din voal texturat maneca trei sferturi manseta ingusta cu un nasture tip perluta si danteluta nasturi perluta la bust; broderie guler tip camasa croi lejer material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
   
Bluza corai cu broderie si danteluta alba

Bluza corai cu broderie si danteluta alba • MBG

CAMASI
Bluza corai cu broderie si danteluta alba bluza dama bluza corai din voal texturat maneca trei sferturi manseta ingusta cu un nasture tip perluta si danteluta nasturi perluta la bust  broderie guler tip camasa croi lejer material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze dama!
Bluza ivoire cu buline negre

Bluza ivoire cu buline negre • MBG

CAMASI
Bluza ivoire cu buline negre bluza dama bluza ivoire cu buline bluza voal maneca trei sferturi manseta cu 2 nasturi negri perluta guler tip camasa se inchide la spate cu nasture croi lejer material: 95% poliester 5%elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze cu buline! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)
   
Camasa bleu cu broderie si guler din volanase

Camasa bleu cu broderie si guler din volanase • MBG

CAMASI
Camasa bleu cu broderie florala si guler din volanase camasa dama camasa bumbac camasa cu broderie aplicata maneca trei sferturi se inchide cu nasturi rosii perluta manseta si guler cu volanase material: 95% bumbac 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Camasa bleumarin cu floricele

Camasa bleumarin cu floricele • MBG

CAMASI
Camasa bleumarin cu floricele camasa dama camasa bleumarin carouri si imprimeu floral maneca lunga snur la gat se inchide cu nasturi manseta lata material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)