fashiondays.ro

Rochii elegante trei sferturi

rochie_eleganta_trei_sferturi_1

Rochie trei sferturi catifea si dantela bordo • Atmosphere

ROCHII
Rochie trei sferturi catifea si dantela bordo Rochie eleganta bordo Croi mulat Decolteu in v Maneca trei sferturi Catifea in partea de jos Dantela in partea de sus Material: 95%poliester 5%elastan Fabricat in Romania! Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii!

ROCHII ELEGANTE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie_eleganta_trei_sferturi_2

Rochie trei sferturi din catifea • Atmosphere

ROCHII
Rochie trei sferturi din catifea Rochie midi eleganta Rochie din catifea Insertii din tul cu paiete la umeri si maneci Curea neagra in talie Maneca lunga Material: 95%poliester 5%elastan Fabricat in Romania! Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de Seara!
rochie_eleganta_trei_sferturi_3

Rochie midi carouri • Atmosphere

ROCHII
Rochie midi carouri Rochie trei sferturi eleganta Rochie in carouri Maneca lunga Curea neagra in talie Croi pe corp Material: 80%bumbac 20%elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie_eleganta_trei_sferturi_4

Rochie baby doll in carouri • Atmosphere

ROCHII
Rochie baby doll in carouri Rochie casual baby doll Rochie scurta in carouri Maneca trei sferturi Decolteu in V Cordon in talie Nasturi la mansete Material: 95%poliester 5%elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!   
rochie_eleganta_trei_sferturi_5

Rochie trei sferturi dantela neagra • Atmosphere

ROCHII
Rochie trei sferturi dantela neagra  Rochie midi de seara Rochie mulata din dantela neagra Spatele gol accesorizat cu lant Maneca lunga transparenta Croi pe corp Brosa la gat Lungime de la subrat: 75 cm Material: 95%poliester 5%elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)
rochie_eleganta_trei_sferturi_6

Rochie trei sferturi paiete si catifea • Atmosphere

ROCHII
Rochie trei sferturi paiete si catifea Rochie midi eleganta Partea de sus din paiete Catifea in partea de jos Maneca lunga din paiete Spatele gol Material: 95%poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie si Rochii de Revelion!
rochie_eleganta_trei_sferturi_7

Rochie verde eleganta cu accesoriu la gat • MBG

ROCHII
Rochie verde eleganta cu accesoriu la gat Rochie verde casual eleganta Rochie scurta clos Maneca trei sferturi cu volane  Guler alb volan alb la maneci Accesoiru (brosa) la gat Dublura ivoire Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 70 cm Material: 80% lana 20%poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii verzi!     
rochie_eleganta_trei_sferturi_8

Rochie lejera galbena accesorizata cu bumbi argintii • Xara

ROCHII
Rochie lejera galbena accesorizata cu bilute argintii Rochie eleganta galbena din stofa Rochie de zi moderna cu linie A Culoare puternica si taieturi geometrice de efect Ideala pentru mai multe tipuri de siluete Croi lejer Maneca trei sferturi Buzunare aparenta accesorizate cu bumbi argintii Dublura galbena Material: 32% rayon 65% poliester 3% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii!
rochie_eleganta_trei_sferturi_9

Rochie rosie eleganta cu accesoriu la gat • MBG

ROCHII
Rochie rosie eleganta cu accesoriu la gat Rochie rosie eleganta Rochie scurta clos Maneci trei sferturi cu volane Guler alb volan alb la maneci Accesoiru (brosa) la gat Dublura ivoire Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 70 cm Material: 80% lana 20%poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii!

ROCHII ELEGANTE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie_eleganta_trei_sferturi_10

Rochie evazata multicolora cu luciu auriu discret • Xara

ROCHII
Rochie evazata multicolora cu luciu auriu discret Rochie eleganta jerse multicolora Rochie stil retro Manace trei sferturi se termina cu volan Croi lejer in A Accesoriztata cu funda neagra din voal la gat Ideala atat pentru zi dar si pentru diverse evenimente datorita luciului auriu discret Dublura neagra Lungime de la sub brat: 65 cm Material: 95% nylon 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii!
rochie_eleganta_trei_sferturi_11

Rochie neagra eleganta cu accesoriu la gat • MBG

ROCHII
Rochie eleganta cu accesoriu la gat Rochie neagra eleganta Rochie scurta clos Maneci trei sferturi cu volane Guler alb volan alb la maneci Accesoiru (brosa) la gat Dublura neagra Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 70 cm Material: 80% lana 20%poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii!    
rochie_eleganta_trei_sferturi_12

Rochie eleganta bleumarin din tercot elastic • Hermosa

ROCHII
Rochie eleganta bleumarin din tercot elastic  Rochie eleganda dama Rochie bleumarin din tercot elastic dublata cu milanez Imprimeu colorat in partea de jos Accesorizata cu nasturi negri in zona bustului Maneca trei sferturi cu slit Croiala ampla Se incheie cu fermoar la spate Dublura bleumarin Material: 80% bumbac 17% poliester 3% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii!    
rochie_eleganta_trei_sferturi_13

Rochie din catifea bordo cu paiete • MBG

ROCHII
Rochie din catifea grena cu paiete Rochie grena de seara Rochie midi catifea grena cu paiete Decolteu pe rotund la spate Dublura ivoire Maneca trei sferturi Fermoar pe spate Lungime: 80cm de la subrat Material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara!
rochie_eleganta_trei_sferturi_14

Rochie din catifea bleumarin cu paiete • MBG

ROCHII
Rochie din catifea bleumarin cu paiete Rochie bleumarin de seara Rochie midi catifea bleumarin cu paiete Decolteu pe rotund la spate Dublura bleumarin Maneca trei sferturi Fermoar pe spate Lungime: 80cm de la subrat Material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara!
rochie_eleganta_trei_sferturi_15


Rochie din catifea neagra cu paiete • MBG

ROCHII
Rochie din catifea neagra cu paiete Rochie neagra de seara Rochie midi catifea neagra cu paiete Decolteu pe rotund la spate Dublura neagra Maneca trei sferturi Fermoar pe spate Lungime: 80cm de la subrat Material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara!