fashiondays.ro

Rochii moderne de seara

rochie_moderna_de_seara_1

Rochie lunga catifea verde si pene • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga catifea verde si pene Rochie lunga sirena Bust din pene verzi Catifea verde in partea de jos Brosa in talie Material: 95%poliester 5%elastan Lungime de la subrat: 150cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii lungi de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)


ROCHII MODERNE DE SEARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI 

rochie_moderna_de_seara_2


Rochie lunga neagra din catifea accesorizata cu dantela aurie • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga neagra din catifea accesorizata cu dantela aurie Rochie lunga sirena Rochie de seara neagra din catifea Rochie de ocazie mulata Accesorizata cu dantela aurie Transparenta la maneci desupra bustului si sold Rochie lasata pe umeri  Bustul nu este buretat Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 80 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
rochie_moderna_de_seara_3

Rochie de ocazie midi verde din dantela si tul • Atmosphere

ROCHII
Rochie de ocazie midi verde din dantela si tul Rochie de ocazie midi Rochie de seara din dantela si tul Tul in zona de deasupra deolteului si la umeri Croi pe corp Transparenta in partea de jos Maneci transparente Decolteu usor la spate Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara!
rochie_moderna_de_seara_4

Rochie mov din catifea accesorizata cu pietricele argintii • MBG

ROCHII
Rochie mov din catifea accesorizata cu pietricele argintii Rochie de ocazie mov Rochie mulata din catifea Accesorizata cu pietricele argintii la gat si continua pe spate Decolteu adanc in V pe spate Accesorizata cu fundita pe spate (prinsa in capse negre intr-o parte pentru a permite inchiderea fermoarului) Se incheie cu fermoar ascuns la spate Rochie midi din catifea Maneca trei sferturi Dublura neagra Lungime de la sub brat: 83 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara!
rochie_moderna_de_seara_5

Rochie albastru royal din catifea accesorizata cu pietricele argintii • MBG

ROCHII
Rochie albastru royal din catifea accesorizata cu pietricele argintii Rochie de ocazie albastru royal Rochie mulata din catifea Accesorizata cu pietricele argintii la gat si continua pe spate Decolteu adanc in V pe spate Accesorizata cu fundita pe spate (prinsa in capse negre intr-o parte pentru a permite inchiderea fermoarului) Se incheie cu fermoar ascuns la spate Rochie midi din catifea Maneca trei sferturi Dublura albastra Lungime de la sub brat: 83 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara!
rochie_moderna_de_seara_6

Rochie eleganta neagra accesorizata cu pene negre • Ade

ROCHII
Rochie eleganta neagra accesorizata cu pene negre Rochie eleganta de seara Rochie neagra din catifea Maneci lungi din tul cu buline Maneci transparenta cu elastic in partea de jos Accesorizata cu pietricele argintii tul si pene la gat Dublura neagra Lungime de la sub brat: 84 Material:94% polyester 6% spandex Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie_moderna_de_seara_7

Rochie de ocazie albastra cu fir lucios • MBG

ROCHII
Rochie de ocazie albastra cu fir lucios Rochie eleganta albastra Rochie de ocazie cu fir lucios Maneca lunga Rochie midi de seara Tul albastru transparent in V deasupra bustului Tul albastru transparent pe maneci Dublura ivorire Slit la spate Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 81 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
rochie_moderna_de_seara_8

Rochie de ocazie neagra cu fir lucios • MBG

ROCHII
Rochie de ocazie neagra cu fir lucios Rochie eleganta neagra Rochie de ocazie cu fir lucios Maneca lunga Rochie midi de seara Tul albastru transparent in V deasupra bustului Tul albastru transparent pe maneci Dublura neagra Slit la spate Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 81 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
rochie_moderna_de_seara_9

Rochie neagra de catifea cu broderie si maneci trei sferturi • Miss Grey

ROCHII
Rochia neagra de catifea cu broderie si maneci trei sferturi este simpla eleganta ideala pentru petrecerile din acest sezon rochie neagra de seara rochie catifea si model brodat maneci trei sferturi tul si broderie la baza gatului croi in clos tip A se inchide cu fermoar ascuns la spate lungime: 70 cm de la sub brat pana jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de catifea!

ROCHII MODERNE DE SEARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie_moderna_de_seara_10

Rochie rosie de seara cu maneci lejere din voal • Atmosphere

ROCHII
Rochie rosie de seara cu maneci lejere din voal Rochie de seara rosie Rochie midi eleganta Bust buretat accesorizat cu broderie aurie Decolteu adanc Maneci lejere elegante din voal Croi pe corp Se incheie cu fermoar la spate Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii rosii de seara! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
rochie_moderna_de_seara_11

Rochie lunga de seara rosie din catifea cu broderie • Atmosphere

ROCHII
Rochie de seara rosie din catifea cu broderie Rochie lunga de seara Rochie eleganta rosie Decupaj in zona taliei Accesoriu auriu in talie Maneca lunga transparenta din tul cu broderie rosie Se incheie la spate cu nasturei de tip perluta si fermoar in partea de jos Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea S(36)   
rochie_moderna_de_seara_12

Rochie eleganta din catifea neagra • Atmosphere

ROCHII
Rochie eleganta din catifea neagra Rochie midi de seara  Rochie eleganta din catifea neagra Bustul nu este buretat Maneci luni din tul negru accesorizate cu nasturi negri de tip perluta Croi pe corp Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 80 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai deosebite rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
rochie_moderna_de_seara_13

Rochie de seara neagra din catifea cu broderie • Atmosphere

ROCHII
Rochie de seara neagra din catifea cu broderie  Rochie midi de seara Rochie neagra din catifea; Rochie pe umeri cu bretele de sustinere Decolteu adanc Bustul este buretat Croi pe corp Broderie in zona taliei si in partea de jos Lungime de la sub brat: 80 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de Revelion ! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)
rochie_moderna_de_seara_14

Rochie midi eleganta accesorizata cu broderie neagra • Atmosphere

ROCHII
Rochie midi eleganta accesorizata cu broderie neagra Rochie de seara midi Rochie neagra in partea de jos bej in partea de sus Accesorizata in partea de sus cu broderie neagra Rochie eleganta pe umeri cu volan in zona bustului Se incheie cu fermoar la spate Material 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
rochie_moderna_de_seara_15

Rochie de seara midi cu dantela aurie • Atmosphere

ROCHII
Rochie de seara midi cu dantela aurie Rochie midi de seara Rochie eleganta din dantela aurie Decolteu adanc Bust buretat Spate gol accesorizat cu lant auriu Maneca lunga transparenta Croi pe corp Lungime de la sub brat: 80 cm Material:95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
rochie_moderna_de_seara_16

Rochie din catifea bleumarin cu paiete • MBG

ROCHII
Rochie din catifea bleumarin cu paiete Rochie bleumarin de seara Rochie midi catifea bleumarin cu paiete Decolteu pe rotund la spate Dublura bleumarin Maneca trei sferturi Fermoar pe spate Lungime: 80cm de la subrat Material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea S(36)