dyfashion.ro

Rochii din paiete • modele noi

ROCHII DIN PAIETE1

Rochie StarShinerS neagra de ocazie din voal cu aplicatii cu paiete • StarShinerS

ROCHII
Rochie eleganta din voal vaporos si fluid, usor transsparent si paiete tesute pe tull brodat. Croi impecabil in clos si design deosebit. Se inchide cu fermoar la spate si este captusita pe interior. In talie s-a inserat o banda de catifea tip cordon care va evidentia talia.

ROCHII DE OCAZIE CU PAIETE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
ROCHII DIN PAIETE2

Rochie Artista albastra de ocazie petrecuta din catifea si paiete cu umeri goi • Artista

ROCHII
Stil: De ocazie
Croi: Cu umeri goi
Material/textură: Catifea, Paiete
ROCHII DIN PAIETE3

Rochie Artista visinie de ocazie din catifea cu aplicatii cu paiete

ROCHII
aplicatii cu paiete
Stil: De ocazie
Material/textură: Catifea, Paiete
ROCHII DIN PAIETE4

Rochie Artista rosie de ocazie petrecuta din catifea si paiete cu umeri goi

ROCHII
Stil: De ocazie
Croi: Cu umeri goi
Material/textură: Catifea, Paiete
ROCHII DIN PAIETE5


Rochie StarShinerS verde de ocazie din catifea cu aplicatii cu paiete • StarShinerS

ROCHII
Rochie eleganta din catifea neagra, elastica si paiete reversibile. Este o rochie cu un croi mulat si maneca lunga. Paietele s-au introdus intr-o forma asimetrica pentru a da un look fashion cu totul deosebit integii rochii. Talia este marcata cu o banda din catifea. Se inchide cu fermoar la spate. Lungime articol: 71 cm, masurat de la axila.
ROCHII DIN PAIETE6

Rochie Ana Radu argintie de party din paiete cu maneci bufante

ROCHII
Rochie de ocazie spectaculoasa din stofa neelastica cu paiete aplicate. Partea de sus are croi lejer si maneci, scurte extra-bufante. Din talie rochia vine mulata pe corp. Se inchide cu fermoar la spate. Rochia perfecta pentru petrecerea in care vrei iesi in evidenta si sa adopti o aparitie de neuitat.
ROCHII DIN PAIETE7

Rochie StarShinerS argintie de ocazie cu paiete captusita pe interior • StarShinerS

ROCHII
Rochie din paiete calitative, reversibile. Croi mulat cu slit pe picior. Are maneci lungi, se inchide cu fermoar la spate si este captusita pe interior. Este o rochie spectaculoasa cu care vei fi o aparitie de neuitat in seara de revelion sau la alte ocazii.
ROCHII DIN PAIETE8

Rochie neagra StarShinerS de seara tip sirena fara maneci • StarShinerS

ROCHII
Rochie de ocazie lunga, tip sirena, din catifea neagra cu insertie de paiete pe partile laterale. Croiul este mulat cu slit pe picior, un detaliu senzual si de efect. Insertia de paiete s-a introdus pentru a da un efect vizual de subtiere si alungire siluetei tale. Se inchide cu fermoar la spate.

ROCHII DE OCAZIE CU PAIETE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI 
ROCHII DIN PAIETE9

Rochie StarShinerS maro de ocazie din voal aplicatii cu paiete • StarShinerS

ROCHII
Rochie eleganta din combinatie de paiete si voal. Prezinta decolteu in V atat in fata cat si in spate, cu maneca ¾ si rijelina in partea de jos a fustei pentru a avea o fusta fluida si ampla. Este captusita total , chiar si maneca. Incepand cu marimea L se adauga 2 cm fata de S, iar de la marimea 2XL se adauga 4 cm fata de S.
ROCHII DIN PAIETE10

Rochie StarShinerS neagra de ocazie cu paiete accesorizata cu cordon • StarShinerS

ROCHII
Rochie midi pe umeri, eleganta, potrivita pentru petreceri si evenimente speciale. Alege o rochie din paiete, pe pat de catifea pentru o prezenta impecabila. Este croita din material elastic, de grosime medie, accesorizata cu un cordon de catifea in talie. Se inchide cu fermoar la spate.
ROCHII DIN PAIETE11

Rochie StarShinerS visinie de ocazie cu paiete captusita pe interior • StarShinerS

ROCHII
Rochie deasupra genunchilor, cu croi mulat, maneci trei-sferturi si decolteu adanc in V, cu deschidere in partea din fata. Are aplicatii de paiete, pe suport de catifea, captusit pe interior. Alege o rochie eleganta, in care vei straluci atat la propriu, cat si la figurat! Este o rochie speciala care te va scoate in evidenta la o nunta sau in seara de revelion. Lungime articol: 79 cm, masurat de la subrat.
ROCHII DIN PAIETE12

Rochie StarShinerS neagra de ocazie cu paiete fara maneci • StarShinerS

ROCHII
Rochie eleganta din voal in combinatie cu material paietat. O rochie cu un croi interesant: are o fusta scurta de paiete peste care vine o fusta lunga de voal. Are insertie in partea de sus din paiete, da impresia de silueta clepsidra datorita insertiilor. Spatele este decupat in V. 
ROCHII DIN PAIETE13

Rochie StarShinerS neagra de ocazie cu aplicatii cu paiete • StarShinerS

ROCHII
Rochie superba, cu croi mulat realizata din material de grosime medie, cu aplicatii de paiete. Este o rochita pe care o vei adora de la prima purtare si o poti purta la evenimente speciale: nunti, botezuri sau chiar si in club. Materialul este matasos, iar paietele fac acest model de rochita unul iesit din comun. Lungime rochita: 70 cm de la axila pana jos.
ROCHII DIN PAIETE14

Rochie StarShinerS aurie de ocazie tip creion cu paiete captusita pe interior • StarShinerS

ROCHII
O rochie stralucitoare cu efect fermecator. Fii indrazneata si uimeste persoanele din jur cu aceasta rochie plina de stil! Poart-o la party-uri si de ce nu la o seara in club cu prietenele! Lungime de la axila: XS: 72, S, M, L:73, XL, 2XL, 3XL: 74.
ROCHII DIN PAIETE15

Rochie StarShinerS Golden Sparkle Brown • StarShinerS

ROCHII
Rochie pana la genunchi, cu aplicatii de paiete. Modelul tip creion subliniaza o silueta perfecta, iar paietele in combinatie cu bumbacul satinat iti garanteaza o tinuta eleganta. Poart-o la un cocktail sau la un botez si vei starni admiratie in jurul tau!







Rochii deocazie, cu paiete • StarShinerS

Evenimentele speciale impun tinute de nota 20! In plus, este momentul sa scoti femeia eleganta si senzuala din tine si sa o etalezi pe podiumul ocaziilor speciale. Lasa timiditatea deoparte si poarta o rochie speciala, fie ca are broderie, decolteu in V, este lunga sau scurta, StarShinerS iti garanteaza calitate superioara si croi impecabil! Rochiile de nasa pot fi si scurte, iar aici am selectat rochii scurte, midi, cu imprimeu, pe talie sau clos care sa se potriveasca oricarei siluete! StarShinerS aduce pentru tine cele mai bune branduri!