fashiondays.ro

Cum sa arati bine la plaja?

cum-sa-arati-bine-la-plaja1
Te pregatesti pentru cea mai frumoasa vacanta din aceasta vara? Atunci, cu siguranta vrei sa arati impecabil si sa te simti bine in pielea ta in orice moment. Pentru ca am vrut sa venim in ajutorul tau, ti-am pregatit o lista cu cele mai importante lucruri de care sa tii cont atunci cand te pregatesti de vacanta.

Pregatita de mare, soare si aventura? Atunci urmeaza sfaturile noastre si vei intoarce toate privirile!

1. Pregateste-ti pielea pentru vara


Dupa sezonul rece, pielea ta are nevoie de un pic de ajutor pentru a fi pregatita sa fie expusa radiatiilor UV, nisipului si apei sarate. De aceea, stabileste-ti un ritual de care sa te tii saptamanal. Dupa ce ai facut dus aplica o lotiune hidratanta, ulei de cocos sau alt ulei hidratant care stii ca ti se potriveste si iti hidrateaza pielea. Aplica o data pe saptamana masti de hidratare si curatare, iar de 2 ori pe saptamana poti apela la peelinguri din ingrediente naturale, pe care ti le poti prepara singura acasa.

Important este ca atunci cand esti deja pe picior de plecare in vacanta, pielea ta sa fie si ea pregatita de vacanta.

Haine de plaja Colectia 2018

2. Pregateste-ti parul pentru vacanta


Parul tau este la fel de important ca si pielea ta. De aceea, va trebui sa acorzi si acestuia atentie extra. In primul rand apeleaza la produsele de hidratare si regenerare profesionale, pe care ti le-a recomandatat hairstylist-ul tau si pe care, de cele mai multe ori, le poti achizitiona chiar de la salon. Inainte de a pleca in vacanta fa-ti o programare si tunde-te putin pentru a evita deteriorarea si mai puternica a varfurilor despicate si accentuarea aspectului casant al parului.

Apeleaza la tratamente de hidratare si de protejare a culorii, daca esti vopsita.

Vezi aici  la ce trucuri sa apelezi pe perioada de vacanta pentru a-ti proteja podoaba capilara.
cum-sa-arati-bine-la-plaja2

3. Opteaza pentru unghii vibrante


Nu poti pleca la plaja fara sa ai manichiura si pedichiura pusa la punct. Asadar, inainte sa pelci in vacanta fa-ti o programare la un salon si alege culoarea sau modelul de unghii care-ti place cel mai tare. Alege culori fresh sau vibrante, inspirate de vara precum rosu corai, turcoaz sau nude. Se vor potrivi de minune cu bronzul pe care-l vei obtine in timpul vacantei.
cum-sa-arati-bine-la-plaja3

4. Alege un look natural


O zi la plaja trebuie sa fie si o zi relaxanta pentru tine si corpul tau. E ca si cum i-ai da acestuia vacanta cateva zile de la factorii de stres din oras. Nu trebuie sa porti nici un fel de machiaj, cel mai important este sa nu te expui la soare fara o crema de protectie UV. Daca chiar simtit nevoia sa fi mai cocheta, seara, la restaurant sau club poti apela la un machiaj lejer, pe care sa-l adaugi zambetului tau molipsitor.

Haine de plaja Colectia 2018 

5. Protectie solara


Nu pot pleca in vacanta fara o crema sau un ulei cu protectie solara. In functie de tenul tau poti alege dintr-o gama variata, cu protectie SPF de la 5 pana la 50, in functie de ce anume cauti. La fel de importante la plaja sunt ochelarii de soare si palaria de soare. Nu numai ca te vor proteja, dar iti vor oferi un look cool.
cum-sa-arati-bine-la-plaja4

6. Opteaza pentru haine lejere


Alege sa porti haine lejere si pantofi comozi, care vor lasa pielea sa respire. Alege culori deschise, haine vaporoase, care-ti vor racori corpul in briza marii. Am fost un pas inaintea ta si ti-am pregatit o lista cu piesele must have, demne de luat in vacanta.

Haine de plaja Colectia 2018

Citeste articolul integral:
https://starsblog.ro/cum-sa-aratam-fresh-la-plaja/