fashiondays.ro

Top Rochii Office de Vara

rochie-office-de-vara-1

Cea mai buna solutie la birou, in anotimpul cald, este rochia office


Vara ne simtim mai degajate si mai lejere si acest fapt se reflecta si in tinutele pe care le purtam la birou. Am testat numeroase piese vestimentare si cu siguranta, am remarcat ca cea mai buna solutie la birou, in anotimpul cald, este rochia. O putem asorta cu sandalele preferate, cu ochelari de soare, cu palarii si o putem purta in culori deschise sau tari si imprimeuri pe care nu ni le permitem iarna.

O varianta potrivita pentru zilele de birou este rochia conica, cu maneca scurta sau fara maneci, care ne pune in valoare forma corpului. Alege una de lungime medie, daca urmeaza deja linia corpului, e suficient. Important este ca materialul din care este confectionata sa fie usor elastic pentru a-ti oferi lejeritate in miscare.


Rochia office dreapta


Rochia dreapta, cu croi lejer este o alta optiune potrivita pentru zilele de vara petrecute la birou. Poti alege una de lungime medie sau mini si cu buzunare, daca cauti un croi mai interesant.


Rochie office in clos


Daca preferi rochiile mai largi atunci alege o rochie clos, taiata in talie. Pentru a-i pastra o linie business alege una cu decolteu in A, la baza gatului sau unul rotund. O curea care sa-ti marcheze talia este un detaliu potrivit pentru o astfel de rochie.


Rochie office cu talia joasa


O rochie cu talia joasa si lejera in partea de sus este o alegere retro pentru o zi de munca. Daca vrei sa mergi si mai mult inspre stilul business atunci rochia tip sacou, fara maneci, cu doua randuri de nasturi, poate fi si aceasta o optiune potrivita.

rochie-office-de-vara-2rochie-office-de-vara-3rochie-office-de-vara-4rochie-office-de-vara-5

 

Rochie office cu imprimeu


La capitolul imprimeuri poti alege florile, imprimeurile grafice sau abstracte sau chiar dungile.Important este sa stii care te avantajeaza cel mai bine. Daca preferi ceva mai simplu atunci mergi pe culori uni pale, cand e mai potrivit sa porti nuante deschise daca nu vara?

Important este sa alegi croiul care te avantajeaza cel mai bine, sa alegi sandalele potrivite si atunci ziua ta la birou va fi perfecta!

rochie-office-de-vara-6rochie-office-de-vara-7rochie-office-de-vara-8rochie-office-de-vara-9
 
Rochii office - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://starsblog.ro/topul-rochiilor-office-pentru-vara-aceasta/