dyfashion.ro

Haine Dama/ Bluze/ Camasi

imbracaminte-dama-bluze-si-camasi-1

Bluza Pretty Girl din saten vernil cu imprimeu floral si esarfa la gat • Pretty Girl

Imbracaminte Dama/ Bluze si Camasi
Bluza Pretty Girl vernil cu imprimeu floral si funda la gat bluza dama eleganta bluza din saten cu imprimeu floral esarfa la gat se poate face si funda maneca lunga manseta lata cu colt Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze elegante dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

BLUZE DAMA VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
imbracaminte-dama-bluze-si-camasi-2

Camasa dama Prety Girl orange cu imprimeu • Pretty Girl

Imbracaminte Dama/ Bluze si Camasi
camasa dama orange cu imprimeu din saten bluza eleganta de dama maneca trei sferturi bufanta guler tunica nasturi tip perluta elastic la manseta Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

CAMASI DAMA VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI


imbracaminte-dama-bluze-si-camasi-3

Bluza MBG lejera galben-mustar din voal • MBG

Imbracaminte Dama/ Bluze si Camasi
Bluza MBG lejera galben-mustar din voal; Bluza MBG din voal Culoare galben-mustar Maneca reglabila care se inchide cu nasture Guler tunica Decolteu adanc in V Buzunare cu fermoar metalic Croi lejer Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie din brodrie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
imbracaminte-dama-bluze-si-camasi-4


Bluza din voal roz cu aplicatii 3D pe maneca • Effect

Imbracaminte Dama/ Bluze si Camasi
Bluza din voal roz cu aplicatii 3D pe maneca: Bluza subtire din voal roz Se inchide sus la spate cu nasture Maneci trei sferturi Maneci din dantela alba brodata si aplicatii florale 3D Scurta in fata si lunga in spate Potrivita unui look romantic sau boem Croi lejer Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)


imbracaminte-dama-bluze-si-camasi-5

Bluza vaporoasa cu volane si funda la gat • Ade

Imbracaminte Dama/ Bluze si Camasi
Bluza vaporoasa cu volane si funda la gat Bluza vaporoasa din voal Usor transparenta Volane in fata de pe umeri pana jos Funda la gat Maneci crete Croi lejer Decolteu in V discret Compozitie materiale: 100%poliester Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii elegante! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)


imbracaminte-dama-bluze-si-camasi-6

Bluza cu dantela si volane in zona bustului • Ade

Imbracaminte Dama/ Bluze si Camasi
Bluza cu dantela si volane in zona bustului Bluza vaporoasa din voal Croi lejer Maneci crete Usor transparenta La baza gatului materialul este incretit Dantela si volana in zona bustului Lungime de la subrat 42 de cm Compozitie materiale: 100%poliester Fabricat in Romania   Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii elegante! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)


imbracaminte-dama-bluze-si-camasi-7

Bluza lejera Pretty Girl din saten cu imprimeu floral viu colorat • Pretty Girl

Imbracaminte Dama/ Bluze si Camasi
Bluza lejera Pretty Girl din saten cu imprimeu floral viu colorat bluza Pretty Girl eleganta din saten cu imprimeu floral bluza dama cu maneca lunga in culori calde pastelate la baza gatului Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze elegante de dama! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)


imbracaminte-dama-bluze-si-camasi-8

Bluza alba tip ie cu imprimeu traditional si ciucuri • Venezia

Imbracaminte Dama/ Bluze si Camasi
Bluza alba tip ie cu imprimeu traditional si ciucuri  Bluza eleganta dama Bluza tip ie cu imprimeu colorat Bluza alba lejera Spatele alb fara imprimeu Snur fucsia cu ciucuri lungi la gat; Snur negru la maneci Maneca trei sferturi Accesorizata cu broderie alba la maneca Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)


imbracaminte-dama-bluze-si-camasi-9

Bluza bleumarin cu buline albe si jabou • Fofy

Imbracaminte Dama/ Bluze si Camasi
Bluza bleumarin cu buline albe si jabou Bluza eleganta bleumarin cu buline albe Bluza cu jabou si fundita rosie Material lejer Maneca lunga Maneca cu mansete care se inchid cu nasture Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
imbracaminte-dama-bluze-si-camasi-10


Bluza lejera Pretty Girl din saten cu imprimeu floral • Pretty Girl

Imbracaminte Dama/ Bluze si Camasi
Bluza lejera Pretty Girl din saten cu imprimeu floral bluza Pretty Girl eleganta din saten cu imprimeu floral bluza dama cu maneca lunga in culori calde pastelate la baza gatului Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze elegante de dama! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)


imbracaminte-dama-bluze-si-camasi-11

Bolero roz pudra din saten • Raspberry

Imbracaminte Dama/ Bluze si Camasi
Bolero roz pudra din saten Bolero dama Bolero din saten Maneca trei sferturi Se inchide cu mos si baba; Decoletu in V Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bolerouri dama! * Modelul nostru poarta marimea S(36)


imbracaminte-dama-bluze-si-camasi-12

Bluza lejera cu imprimeu bleu • Raspberry

Imbracaminte Dama/ Bluze si Camasi
Bluza lejera cu imprimeu bleu Bluza dama lejera Bluza de vara Cu maneca trei sferturi care se inchide cu nasture argintiu Maneca se poate prinde si se face mai scurta Decolteu in V 3 nasturi nefunctionali la decolteu Format pe oval la baza Material;77% Poliester 23% Elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)


imbracaminte-dama-bluze-si-camasi-13

Camasa cu jabou accesorizat cu margele si dantela • Fofy

Imbracaminte Dama/ Bluze si Camasi
Camasa cu jabou accesorizat cu margele si dantela Camasa alba diun bumbac usor elastic Are jabou tip bradut accesorizat cu margele dantela si funda Croi cambrat cu maneca lunga Guler tunica accesorizat cu dantela Mansete care se inchid cu nasture tip perluta Se inchide la spate cu doi nasturi tip perluta Model deosebit se poate purta la o tinuta casual sau office Lungime de la subrat 41 cm Comnpozitie materiale: 74%bumbac 23%poliester 3%elastan Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie cu imprimeu floral! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)


imbracaminte-dama-bluze-si-camasi-14

Camasa eleganta rosie cu jabou dantelat • Fofy

Imbracaminte Dama/ Bluze si Camasi
Camasa eleganta rosie cu jabou dantelat; Camasa eleganta rosie Material bumbac elastic Are jabou format din volanase cu margini dantelate Croi cambrat pe corp Se inchide la spate cu 2 nasturi tip perluta rosii Mansetele se inchid cu nasture tip perluta rosu Maneca lunga Lungime de la subrat 41 cm Compozitie materiale: 74%bumbac 23%poliester 3%elastan Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
imbracaminte-dama-bluze-si-camasi-15


Camasa roz pudra eleganta din bumbac elastic • Fofy

Imbracaminte Dama/ Bluze si Camasi
Camasa roz pudra eleganta din bumbac elastic; Camasa eleganta roz pudra; Guler discret Se inchide la spate cu 2 nasturi negri tip perluta Are broderie la gat; Dantela neagra in zona bustului si pe mansete Mansetele se inchid cu nasture negru tip perluta Materialul este bumbac elastic Maneca lunga Croi cambrat pe corp Lungime de la subrat 40 cm Compozitie materiale: 74%bumbac 23%poliester 3%elastan Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)