fashiondays.ro

Compleuri dama, modele noi

compleuri-dama-modele-noi-1

Compelurile de dama, o declaratie de stil

 

Compelurile de dama sunt o declaratie de stil curajoasa, dar abordabila in acelasi timp. Liniile clare si croielile simple fac aceste costume sa fie purtate cu succes atat intr-o combinatie formala, daca alegem sa le punem in valoare cu o camasa masculina cu guler definit, fie intr-o combinatie casual, feminina si diafana, daca le purtam cu o bluza din matase.

Va recomandam cele mai frumoase modele de costume de dama din doua piese pe care le poti comanda online. Costume dama elegante, compleuri femei la preturi accesibile, la un click distanta. Descopera modele chic de compleuri office sau elegante, in noua colectia de Compleuri dama!

Compleu StarShinerS maro din bumbac tricotat din 2 piese cu un croi mulat • StarShinerS

Compleuri Dama
compleuri-dama-modele-noi-2compleuri-dama-modele-noi-2b
Set compus din fusta midi si bluza croita pe corp, realizat din tricotaj de foarte buna calitate, structura mixta cu bumbac, casmir si lana in compozitie. Se potriveste in tinute office si casual.

Compleu dama albastru-inchis elegant din material usor elastic cu imprimeuri florale •

Compleuri Dama
compleuri-dama-modele-noi-3compleuri-dama-modele-noi-3c
Set compus din pardesiu din tesatura texturata, model cu print floral, de lungime medie, incheiat cu un nasture si, rochie midi din crep strech, confortabil la purtat, croiala clasica, in stil conic, maneca scurta, decolteu rotund, incheiata cu fermoar pe spate.

Compleu rosu office din material neelastic captusit pe interior cu imprimeuri florale • Viada

Compleuri Dama
compleuri-dama-modele-noi-4compleuri-dama-modele-noi-4b
Costum elegant cu sacou din tesatura rosie, cu maneca lunga incheiat intr-un nasture si rochie conica de lungime medie, din tesatura bleumarin cu print floral, maneca scurta, decolteu rotund cu decupaj stilizat in V, slit, incheiata cu fermoar pe spate.

Compleu office din material gros cu rochie tip creion si sacou cambrat •

Compleuri Dama
compleuri-dama-modele-noi-5compleuri-dama-modele-noi-5b
Costum elegant cu sacou din stofa de grosime medie pe captuseala satinata, maneca lunga, incheiat intr-un nasture fantezie, brodat, si rochie conica de lungime medie, dintr-o tesatura moale, cu decolteu rotund, cu maneca scurta, slit, incheiata cu fermoar ascuns pe spate.


Compleu negru office din bumbac elastic cu un croi mulat cu accesoriu tip curea •

Compleuri Dama
compleuri-dama-modele-noi-6compleuri-dama-modele-noi-6b
Compleu stilat, design ultra feminin, confectionat din material fin si usor elastic cu croiala conica cu peplum si curelusa simpla in talie. Croiul avantajeaza in special siluetele cu solduri proeminente. Inchiderea se face cu fermoar invizibil. Este o piesa foarte versatila, confortabila, accesorizata cum trebuie se poate purta si intr-o tinuta mai eleganta sau office.

Compleu elegant din stofa subtire usor elastica accesorizat cu brosa •

Compleuri Dama
compleuri-dama-modele-noi-7compleuri-dama-modele-noi-7b
Compleu de ocazie cu sacou scurt, cambrat cu maneca lunga, fara sistem de inchidere, accesorizat cu brosa si rochie croita pe corp de lungime medie, cu maneca scurta, decolteu rotund, incheiata cu fermoar ascuns pe spate.

Compleu negru elegant din material usor elastic captusit pe interior •

Compleuri Dama
compleuri-dama-modele-noi-8compleuri-dama-modele-noi-8b
Compleu elegant alcatuit din rochie mulata cu maneci scurte, fabricata din crep strech, confortabil la purtat si sacou lung, cambrat, din material de grosime medie, texturat, cu detalii din piele ecologica. 

Compleuri dama - vezi oferta completa