dyfashion.ro

Rochii calduroase de toamna-iarna

rochie-din-tricot-pentru-sezonul-rece-1

Rochie dreapta verde office din tricot • Hermosa

ROCHII DIN TRICOT
Rochie verde office cu croi drept din tricot Rochie de zi; Maneca trei sferturi Cordon in talie cu catarama Se inchide la spate cu fermoar ascuns Compozitie materiale:65% bumbac 32% poliester 3% elastan Prezinta dublura Lungime midi Lungimea de la subrat: 80cm Textura tricot Crapata la spate Carouri Croi drept Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii !

ROCHII DE ZI/ ROCHII DIN TRICOT OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-din-tricot-pentru-sezonul-rece-2

Rochie conica din tricot si fir lame • Miss Grey

ROCHII DIN TRICOT
Rochie conica din tricot si fir lame; Maneca lunga Culoare gri Textura tricot Fir lame auriu Croi conic Dublura bleumarin deschis elestica Guler tip tunica Cordon in jurul taliei Lungime midi Lungime de la subrat 86 cm Prezinta nasturi laterali decorativi Compozitie materiale: 95%poliester 5% elastan; Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii!
rochie-din-tricot-pentru-sezonul-rece-3

Rochie eleganta roz pal cu fir lucios argintiu • MBG

ROCHII DIN TRICOT
Rochie eleganta roz pal cu fir lucios argintiu Rochie eleganta midi  Rochie pe corp Rochie din tricot accesorizat cu fir lucios argintiu Maneca lunga Dublura alba Ideala pentru petrecerile de sezon Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-din-tricot-pentru-sezonul-rece-4

Rochie eleganta grena cu fir lucios argintiu • MBG

ROCHII DIN TRICOT
Rochie eleganta grena cu fir lucios argintiu Rochie eleganta midi  Rochie grena pe corp Rochie din tricot accesorizat cu fir lucios argintiu Maneca lunga Dublura grena Ideala pentru petrecerile de sezon Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-din-tricot-pentru-sezonul-rece-5

Rochie eleganta neagra cu fir lucios argintiu • MBG

ROCHII DIN TRICOT
Rochie eleganta neagra cu fir lucios argintiu Rochie eleganta midi; Rochie neagra pe corp Rochie din tricot accesorizat cu fir lucios argintiu Maneca lunga Dublura grena Ideala pentru petrecerile de sezon Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-din-tricot-pentru-sezonul-rece-6

Rochie casual grena din tricot elastic • Hermosa

ROCHII DIN TRICOT
Rochie casual grena din tricot elastic Rochie midi grena Rochie pe corp din tricot elastic dublata cu milanez Maneca lunga Taieturi ornamentale Rochie pe gat; Dublura neagra Croi pe corp Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat:78 cm Material:  75% bumbac 20% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi! * Modelul nostru poarta marimea S(36);
rochie-din-tricot-pentru-sezonul-rece-7

Rochie ivoire de zi cu maneci clopot • Raspberry

ROCHII DIN TRICOT
Rochie ivoire de zi cu maneci clopot Rochie de zi din tricot Rochie ivoire evazata Maneci lungi tip clopot La baza gatului Rochie casual din tricot elastic Nu are dublura Material: 72% vascoza 28% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).    
rochie-din-tricot-pentru-sezonul-rece-8

Rochie de zi din tricot  cu broderie florala • MBG

ROCHII DIN TRICOT
Rochie verde de zi din tricot cu broderie florala Rochie midi din tricot Rochie verde de zi Accesorizata cu broderie florala la maneci si la gat Croi pe corp Maneca lunga Dublura neagra Lungime de la sub brat: 83 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
rochie-din-tricot-pentru-sezonul-rece-9

Rochie mov de zi din tricot cu broderie florala • MBG

ROCHII DIN TRICOT
Rochie mov de zi din tricot cu broderie florala Rochie midi din tricot Rochie mov de zi Accesorizata cu broderie florala la maneci si la gat Croi pe corp Maneca lunga Dublura neagra Lungime de la sub brat: 83 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
rochie-din-tricot-pentru-sezonul-rece-10

Rochie bej din tricot • Atmosphere

ROCHII DIN TRICOT
Rochie bej din tricot Rochie pe corp din tricot Rochie midi de zi bej Maneca lunga Crapata la spate Ideala pentru o tinuta de zi; Material: 65% bumbac 35% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode rochii de zi! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
rochie-din-tricot-pentru-sezonul-rece-11

Rochie trei sferturi verde din tricot • MBG

ROCHII DIN TRICOT
Rochie trei sferturi verde din tricot are maneca lunga si este calduroasa perfecta pentru vremea rece rochie trei sferturi verde-turquoise rochie din tricot moale pufos placut la atingere guler asimetric accesorizat cu 3 nasturi argintii maneca lunga captuseala alba fermoar ascuns pe umar lungime: 87 cm de la sub brat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania modelul poarta marimea 36 (S) Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase rochii de toamna-iarna!

ROCHII DE ZI/ ROCHII DIN TRICOT OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI 
rochie-din-tricot-pentru-sezonul-rece-12

Rochie trei sferturi grena din tricot • MBG

ROCHII DIN TRICOT
Rochie trei sferturi grena din tricot are maneca lunga si este calduroasa perfecta pentru vremea rece rochie trei sferturi grena rochie din tricot moale pufos placut la atingere guler asimetric accesorizat cu 3 nasturi argintii maneca lunga captuseala; fermoar ascuns pe umar lungime: 87 cm de la sub brat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania modelul poarta marimea 36 (S) Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase rochii de toamna-iarna!