fashiondays.ro

Rochii de Revelion Deosebite

rochie-de-revelion-deosebita-1

Rochie StarShinerS aurie de ocazie cu un croi mulat din paiete captusita pe interior • StarShinerS

ROCHII DE REVELION
Rochie din paiete calitative. Croiala in stil conic iti urmareste irezistibil formele, model cu maneci trei-sferturi moderne si decolteu barcuta confortabil. Este captusita pe interior cu jersey placut la purtat cu aspect satinat. Este o rochie de ocazie spectaculoasa cu un aer glam, cu care vei fi o aparitie de neuitat la orice eveniment.

CELE MAI FRUMOASE ROCHII DE REVELION OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-de-revelion-deosebita-2

Rochie StarShinerS neagra de ocazie asimetrica cu croi larg din paiete captusita pe interior • StarShinerS

ROCHII DE REVELION
Rochie StarShinerS cu o croiala lejera, potrivita pentru toate tipurile de silueta, lungime usor asimetrica, maneci scurte si decolteu barcuta. Model fara sistem de inchidere realizat din paiete calitative pe captuseala elastica lucioasa. Liniile minimaliste in combinatie cu textura pretioasa a paietelor transforma aceasta tinuta intr-o piesa irezistibila. Dedicata femeilor care isi doresc sa fie in centrul atentiei ea poate sa fie purtata cu success in cele mai variate contexte, atat la petrecerile organizate in cadrul sarbatorilor de iarnacat si la iesirile in club. 
rochie-de-revelion-deosebita-3

Rochie Fofy neagra de ocazie cu aplicatii stralucitoare captusita pe interior accesorizata cu cordon

ROCHII DE REVELION
accesorizat cu cordon; aplicatii stralucitoare; captusit pe interior; croi mulat; decolteu in "v"; maneci trei-sferturi; material subtire; fabricat in Romania; Stil: De ocazie, Rochii de nunta, Rochii de seara; Croi: Cu decolteu, Cu maneca 3/4, Midi; Aplicații: Cu accesoriu inclus; Compozitie: 100% Poliester
rochie-de-revelion-deosebita-4

Rochie StarShinerS mustarie de ocazie cu un croi mulat din catifea si paiete captusita pe interior • StarShinerS

ROCHII DE REVELION
Rochia de ocazie fermecatoare StarShinerS cu siguranta va deveni un accesoriu vestimentar care va face impresie la cele mai deosebite evenimente de sezon. Imbinand tonurile bogate si seducatoare de mov intens sau auriu irezistibil cu delicatetea texturii catifelei iti asigura un look fermecator si rafinat. Stralucirea irezistibila a paietelor atrage instantaneu privirile adaugand un farmec aparte si o nota spectaculoasa tinutei. Model realizat dupa un tipar simplu completat de un detaliu care transforma tinuta intr-una foarte avantajoasa pentru silueta: talia incretita cu pliuri. Aspectul petrecut al fustei cu cordonul fals care iti pune talia in valoare si iti va evidentia feminitatea, in timp ce deschizatura subtila de pe picior iti sporeste senzualitatea.
rochie-de-revelion-deosebita-5

Rochie StarShinerS visinie de ocazie tip creion din material usor elastic cu aplicatii cu pietre strass

ROCHII DE REVELION
Rochie eleganta de revelion midi cu un design irezistibil de feminin. Croiala conica cu linii clasice ce confera un plus de incredere pentru silueta. Se incheie cu fermoar la spate. Manecile sunt scurte si decolteul seducator iti dezvaluie umerii. Este accesorizata cu un cordon decorat cu pietre strass.
rochie-de-revelion-deosebita-6

Rochie Ana Radu rosie de lux scurta cu un croi mulat si umeri goi accesorizata cu cordon • Ana Radu

ROCHII DE REVELION
Rochie de ocazie cu un croi mulat si scurt, ideala pentru a evidentia o silueta frumoasa. Este din material neelastic. Se inchide cu fermoar la spate. Poart-o la sandale simple, cu bareta si toc subtire, in nuanta metalica. Este accesorizata cu un cordon pe care il poti folosi dupa imaginatie pentru a crea o tinuta exceptionala!
rochie-de-revelion-deosebita-7

Rochie verde-inchis de ocazie tip creion din dantela cu aplicatii cu paiete • Vessmary

ROCHII DE REVELION
Rochie de ocazie ideala pentru femeile care isi doresc sa imbine eleganta sofisticata cu aerul usor romantic. Rochia midi cu manecuțe transparente este realizata din dantela brodata, decorata cu paiete in ton dublata cu captuseala din stofa subtire, calitativa, intr-un design conic seducator subliniaza silueta si confera senzualitate tinutei. Cu accesoriile potrivite si pantofii in nuante aurii sau nude, aceasta tinuta poate fi purtata cu succes intr-o varietate de ocazii
rochie-de-revelion-deosebita-8

Rochie Fofy neagra de ocazie tip creion din material usor elastic cu spatele transparent cu aplicatii florale

ROCHII DE REVELION
aplicatii florale; material usor elastic; fabricat in Romania; Stil: De ocazie, Elegant, Haine de Revelion, Rochii de seara; Croi: Tip creion, Fara maneci, Midi; Compozitie:95% Poliester, 5% Elastan
rochie-de-revelion-deosebita-9

Rochie de revelion Fofy mov tip creion din catifea cu aplicatii cu paiete cu decolteu in v

ROCHII DE REVELION
Rochie mulata realizata din catifea mov cu banda din paiete franjurate ce ii confera o nota sofisticata si pretioasa.aplicatii cu paiete; catifea; croi mulat; decolteu in "v"; maneci scurte; fabricat in Romania; Stil: De ocazie, Rochii de botez, Rochii de nunta, Rochii de seara; Croi: Cu maneca scurta, Midi, Tip creion; Material/textură: Catifea; Compozitie: 92% Poliester, 8% Elastan
rochie-de-revelion-deosebita-10

Rochie neagra de ocazie tip sirena din tesatura metalica cu luciu captusita pe interior cu spatele decupat • Brise

ROCHII DE REVELION
O rochie maxi in stil glamour deosebita, perfectă pentru ocaziile speciale, din jersey calitativ cu fir lurex intrepatruns dublata cu captuseala elastica lucioasa ce se aseaza irezistibil pe corp. Are decolteul barcuta, maneci scurte si spatele decupat senzual. Se încheie cu fermoar subtil si un nasture in partea din spate.
rochie-de-revelion-deosebita-11

Rochie albastra-inchis de ocazie petrecuta din catifea cu aplicatii stralucitoare accesorizata cu cordon • Brise

ROCHII DE REVELION
O rochie glam spectaculoasa, perfecta pentru petrecerile stilate de iarna. Este fabricata dintr-un tricot de catifea decorat cu aplicatii sclipitoare. Are o croiala petrecuta, de lungime asimetrica, pana deasupra genunchilor, cu manecile lungi si decolteul senzual in V. Se leaga cu snur in interior si cordon in exterior in zona taliei.
rochie-de-revelion-deosebita-12

Rochie Artista maro de ocazie petrecuta din catifea cu aplicatii cu margele • Artista

ROCHII DE REVELION
Rochie de ocazie din catifea, petrecuta, cu aplicatii cu margele. Are manecile lungi si deschidere pe picior, fiind ideala pentru a fi imbracata la evenimente. Iti recomandam sa o asortezi la tocuri, cu o capa de blana si un clutch metalic.