fashiondays.ro

Body-uri si Pantaloni eleganti Miss Grey

body-uri-si-pantaloni-eleganti-miss-grey-1

Noua colectie de Body-uri si Pantaloni eleganti Miss Grey


Daca vrei sa-ti usurezi in viitor sarcina de a alege tinuta potrivita pentru o varietate de ocazii, inseamna ca acum este momentul sa-ti improspatezi garderoba cu unul sau mai multe modele de Body-uri si Pantaloni din noua colectie Miss Grey.

Body-ul din catifea Isabelle adauga originalitate si eleganta garderobei tale in acest sezon, fiind o piesa extrem de versatila, aflata in topul tendintelor vestimentare ale momentului.  Decupajul asimetric atat in fata, cat si in partea din spate a acestui body din catifea adauga o nota originala croiului clasic, care se muleaza perfect pe corp, iar manecile trei-sferturi cu funda dau un aer feminin si jucaus intregii tinute.

body-uri-si-pantaloni-eleganti-miss-grey-2body-uri-si-pantaloni-eleganti-miss-grey-3

Asorteaza acest body elegant la oricare pantalon din colectia Miss Grey si vei fi o aparitie foarte stilata la orice eveniment special.

body-uri-si-pantaloni-eleganti-miss-grey-4body-uri-si-pantaloni-eleganti-miss-grey-5

Pantalonul cu vipusca din banda ripsata este piesa vestimentara obligatorie de incorporat in garderoba in acest sezon, fiind usor de asortat si accesorizat pentru a obtine o tinuta cool extrem de versatila. Alege sa porti un pantalon cu banda ripsata neagra aplicata lateral, cu un croi conic si talie medie care ofera avantajul de alungire optica a picioarelor.

Pantalonul cu vipusca Janice este confectionat din stofa intr-o nuanta indrazneata de rosu, oferind un contrast cromatic perfect pentru un efect ultra modern, ideali atât pentru o tinuta office, cât si pentru tinutele elegante de seara, in combinatie cu un body din catifea din colectia Miss Grey.

Detaliile chic fac diferenta atunci cand alegi un pantalon cu personalitate, usor de integrat in garderoba ta in acest sezon. Pantalonul conic Melanie, confectionat din stofa intr-o nuanta indrazneata de rosu, este accesorizat cu funda din banda ripsata, punand accent pe latura ta feminina si jucausa.

Adopta acest pantalon elegant in tinutele tale pentru birou, sau in combinatie cu un body din catifea din colectia Miss Grey, pentru o tinut? foarte eleganta de seara.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/body-si-pantaloni/noua-colectie-body-si-pantaloni/