fashiondays.ro

Cele mai elegante Rochii de Ocazie

rochie-de-ocazie-eleganta-1

Rochie Atmosphere eleganta din dantela roz cu trena • Atmosphere

ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE
Rochie Atmosphere eleganta din dantela roz cu trena Rochie de ocazie;din dantela roz Rochie scurta in fata si lunga in spate Fara maneca Bust buretat Se inchide cu fermoar la spate Parte transparenta deasupra bustului Dublura alba Lungime de la sub brat: 133 cm Mterial: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii cu trena! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).

ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-de-ocazie-eleganta-2

Rochie MBG de ocazie din dantela bleumarin cu gri si auriu • MBG

ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE
Rochie MBG de ocazie din dantela bleumarin cu gri si auriu Rochie de seara eleganta Rochie din dantela bleumarin cu gri si auriu Funda in talie; Cu maneca scurta Slit la spate Transparenta deasupra bustului si la spate Bordura gri la baza la maneca si la gat Se inchide cu fermoar la spate Dublura gri Material: 60% vascoza 40% poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii din broderie! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
rochie-de-ocazie-eleganta-3

Rochie MBG de ocazie din dantela lila • MBG

ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE
Rochie MBG de ocazie din dantela lila Rochie de seara eleganta Rochie din dantela lila Funda in talie; Cu maneca scurta Slit la spate Transparenta deasupra bustului si la spate Bordura lila la baza la maneca si la gat Se inchide cu fermoar la spate Dublura mov-lila Material: 60% vascoza 40% poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii din broderie! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
rochie-de-ocazie-eleganta-4

Rochie eleganta cu peplum si dantela cu flori 3D • Pretty Girl

ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE
Rochie eleganta cu peplum si dantela cu flori 3D Rochie de ocazie neagra Rochie din material pretios; Rochie midi conica Cambrata pe talie Dantela bej cu flori 3D negre Cu maneca trei sferturi Se inchide cu fermoar  la spate Stofa neagra in partea de jos Decolteu in V cu varful transparent in zona bustului Lungime de la sub brat: 84 cm Fara dublura Slit la spate Fermoar la spate Material: 100%poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii midi negre! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-eleganta-5

Rochie MBG de ocazie din tafta roz cu broderie la bust • MBG

ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE
Rochie MBG de ocazie din tafta roz cu broderie la bustt Rochie de ocazie eleganta din tafta; Rochie roz Tafta in partea de jos Fuda eleganta in partea stanga; Broderie la bust  Cu maneca scurta Se inchide cu fermoar la spate Buzunare laterale functionale Lungimea de la sub brat: 70 cm Material: 60 % poliester 40% vascoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii din tafta! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)
rochie-de-ocazie-eleganta-6

Rochie MBG eleganta mov cu accesoriu la gat • MBG

ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE
Rochie MBG eleganta mov cu accesoriu la gat Rochie eleganta mov Maneca tip volanas; Croi pe corp Pietre colorate la gat ca un colier Nu are dublura Slit la spate Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 77cm Material: 60% poliester 40% vascoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie mov! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-eleganta-7

Rochie MBG eleganta din brocard cu imprimeu floral galben • MBG

ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE
Rochie MBG eleganta din brocard cu imprimeu floral galben Rochie de ocazie scurta; Rochie cu imprimeu floral Fara maneca croi baby doll Buzunare laterale functionale Accesorizata in talie cu o curea cu fundita Se inchide cu fermoar la spate Material: 60% poliester 40% vascoza Lungime de la sub brat: 69 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii cu imprimeu! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-eleganta-8

Rochie MBG eleganta neagra cu maneci din dantela aurie • MBG

ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE
Rochie MBG eleganta neagra cu maneci din dantela aurie; Rochie eleganta neagra Rochie midi din stofa Croi conic Maneci scurte din dantela aurie La baza gatului Nu are dublura Slit la spate Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 76 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie ! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-eleganta-9

Rochie Pretty Girl eleganta aurie din saten • Pretty Girl

ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE
Rochie Pretty Girl eleganta aurie din saten Rochie de ocazie din saten Rochie eleganta aurie Sistem de prindere cu capse in talie Croi lejer Fara maneci La baza gatului Lungime de la sub brat: 74 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie din saten! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-eleganta-10

Rochie eleganta galben mustar cu volan amplu • Miss Grey

ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE
Rochie eleganta galben mustar cu volan amplu Rochie de ocazie galben mustar Rochie eleganta din bistrech Volan amplu in zona bustului Volanul din zona bustului este avantajos pentru bustul mic Rochie midi pe corp Dublura galbena Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 73 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
rochie-de-ocazie-eleganta-11

Rochie de ocazie eleganta din dantela piersicuta • Atmosphere

ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE
Rochie eleganta din dantela piersicuta Rochie eleganta de ocazie Rochie midi din dantela piersicuta Maneca lunga Bustul nu este buretat Dublura nude Se incheie cu fermoar la spate Transpatenta deasupra bustului si in partea de jos Croi pe corp Lungime de la sub brat: 80 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea S(36)

ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI 
rochie-de-ocazie-eleganta-12

Rochie rosie midi eleganta din dantela • Atmosphere

ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE
Rochie rosie midi eleganta din dantela Rochie rosie eleganta Rochie de ocazie din dantela Maneca scurta din dantela nedublata Dulbura rosie Decolteu adanc in V Dantela nedublata in partea de jos Lungime de la sub brat: 80 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii rosii! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).Dimensiuni produs marimea S:Bust 76-78 - Talie 62-64 Sold 84-86