fashiondays.ro

Rochii de ocazie ideale de sarbatori

rochie-de-ocazie-ideala-de-sarbatori-1

Rochie Artista rosie de ocazie midi tip creion din catifea cu aplicatii de dantela • Artista

ROCHII DE OCAZIE
Rochie midi tip creion, din catifea, cu maneci lungi. Este croita din material elastic, de grosime medie si se inchide cu fermoar la spate. Are aplicatie de broderie pe linia tivului. Este despicata in spate pentru o mai buna mobilitate. Alege-o pentru petrecerile la care esti invitata si arata fabulos!

ROCHII DE OCAZIE IDEALE DE SARBATORI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-de-ocazie-ideala-de-sarbatori-2

Rochie StarShinerS neagra de ocazie tip creion din catifea cu paiete captusita pe interior • StarShinerS

ROCHII DE OCAZIE
Rochie deasupra genunchilor, cu croi mulat, maneci trei-sferturi si decolteu adanc in V, cu deschidere in partea din fata. Are aplicatii de paiete, pe suport de catifea, captusit pe interior. Alege o rochie eleganta, in care vei straluci atat la propriu, cat si la figurat! Este o rochie speciala care te va scoate in evidenta la o nunta sau in seara de revelion. Lungime articol: 79 cm, masurat de la subrat.
rochie-de-ocazie-ideala-de-sarbatori-3

Rochie Artista verde de ocazie cu un croi mulat din catifea cu aplicatii cu margele • Artista

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie din catifea, cu maneci 3/4 si un croi mulat. Are margele aplicate in zona bustului si se potriveste la evenimente. Imbrac-o la tocuri, cu un clutch simplu din piele eco, ia-ti un palton elegant si pregateste-te sa ploua, dar cu complimente!
rochie-de-ocazie-ideala-de-sarbatori-4

Rochie Artista mov de ocazie in clos din catifea cu insertii de broderie • Artista

ROCHII DE OCAZIE
Rochie eleganta din catifea, cu accesoriu brodat in talie. Are maneci lungi, croiul in clos si se inchide cu fermoar la spate. Este o rochie de ocazie ideala de sarbatori
rochie-de-ocazie-ideala-de-sarbatori-5

Rochie StarShinerS aurie de ocazie in clos din material subtire captusita pe interior cu elastic in talie • StarShinerS

ROCHII DE OCAZIE
Rochie scurta in clos cu maneci trei-sferturi, largi, elastic in talie si accesorizata cu cordon. Este fabricata din tesatura cu aspect si luciu metalic, fluid si vaporos. Se potriveste pentru tinute de ocazie si de party.
rochie-de-ocazie-ideala-de-sarbatori-6

Rochie StarShinerS neagra de ocazie tip creion din stofa usor elastica captusita pe interior fara maneci • StarShinerS

ROCHII DE OCAZIE
Rochie StarShinerS din stofa usor elastica si jaqcuard cu flori maxi cu fir metalic intrepatruns in tesatura. Model deosebit cu un design irezistibil si extrem de feminin. Bust stilizat asimetric cu insertie din tulle delicat, inchidere cu fermoar si nasture la spate.
rochie-de-ocazie-ideala-de-sarbatori-7


Rochie albastra-inchis de ocazie tip creion cu peplum din bumbac usor elastic cu aplicatii cu paiete •

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie conica cu volanas in talie. Model fara maneci si decolteu rotund la baza gatului. Spatele se incheie cu fermoar. Este confectionata din tulle elastic cu aplicatii de broderie aurie si paiete in ton in partea superioara pe captuseala din milaneza in combinatie cu stofa usor elastica din bumbac in partea inferioara.
rochie-de-ocazie-ideala-de-sarbatori-8

Rochie StarShinerS neagra de ocazie tip creion din material satinat captusita pe interior cu peplum • StarShinerS

ROCHII DE OCAZIE
Rochie StarShinerS din satin si jaqcuard cu flori maxi cu fir metalic intrepatruns in tesatura. Model deosebit cu un design irezistibil si extrem de feminin. Croiala in stil conic, volanas stilat in talie, inchidere cu fermoar la spate si maneci trei-sferturi. 
rochie-de-ocazie-ideala-de-sarbatori-9

Rochie StarShinerS albastra de ocazie midi petrecuta cu un croi mulat din catifea cu decolteu in v • StarShinerS

ROCHII DE OCAZIE
Rochia de catifea este un must have al sezonului toamna-iarna in perioada sarbatorilor de iarna, pe care tu trebuie sa o ai in garderoba ta. Printr-o croiala inedita, petrecuta, realizata dupa un tipar de succes este creata special pentru a-ți evidenția formele feminine. Simpla, dar in acelasi timp emanand senzualitate si rafinament, rochia de ocazie StarShinerS este tinuta perfecta pentru cele mai speciale si deosebite eveniment de sezon.
rochie-de-ocazie-ideala-de-sarbatori-10

Rochie StarShinerS rosie de ocazie cu un croi mulat din catifea cu paiete captusita pe interior • StarShinerS

ROCHII DE OCAZIE
Capteaza atentia purtand rochia StarShinerS. Liniile minimaliste in combinatie cu textura luxurianta a catifelei si designul paietelor transforma aceasta tinuta intr-o piesa irezistibila de ocazie. Dedicata femeilor care isi doresc sa fie in centrul atentiei ea poate sa fie purtata cu success in cele mai variate contexte si petreceri organizate in cadrul sarbatorilor de iarna.
rochie-de-ocazie-ideala-de-sarbatori-11

Rochie StarShinerS gri de ocazie midi din material elastic cu decolteu in v si maneci clopot • StarShinerS

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie StarShinerS realizata din lycra. Un model extrem de feminin, cu un design minimalist, croiala mulata pe corp si un detaliu original stilat. Are maneci clopot si decolteu in V. Se muleaza irezistibil pe corp si atrage toate privirile.
rochie-de-ocazie-ideala-de-sarbatori-12

Rochie de ocazie midi in clos din material satinat si catifea accesorizata cu cordon •

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie in clos. O combinatie inedita formata din partea de sus realizata din catifea, mulata pe corp cu maneci trei-sferturi si decolteu barcuta si fusta din satin cu print floral cu pliuri elegante si cordon cu fundita in talie.