dyfashion.ro

Rochii de petrecere / Tinute de Sarbatori

rochii-de-petrecere-tinute-de-sarbatori-1

Rochii pentru un Craciun / Revelion de poveste


Selectia unei rochii de petrecere perfecte pentru tine nu este un proces usor, insa, in aceasta perioada, ai avantajul de a opta pentru cele mai extravagante si sofisticate tinute de petrecere, fara a fii constansa de optiuni.

Daca la ocaziile din timpul anului poti sa fii reticenta atunci cand vine vorba despre detalii stralucitoare, design-uri usor iesite din comun si stiluri seducatoare, de Craciun nu mai este cazul sa faci acest lucru.

Acum e momentul sa te faci remarcata prin exact ceea ce iti place, prin cele mai extravagante tinute care sa te transforme in atractia oricarui eveniment.

rochii-de-petrecere-tinute-de-sarbatori-2rochii-de-petrecere-tinute-de-sarbatori-3rochii-de-petrecere-tinute-de-sarbatori-4rochii-de-petrecere-tinute-de-sarbatori-5

Atunci cand am creat cea mai recenta colectie Miss Grey, ne-am gandit in primul rand la tine; la femeia care isi doreste sa fie cea mai frumoasa, imbratisand eleganta in forma ei suprema. Iata de ce fiecare model de rochie de Craciun pe care il vei regasi in aceasta colectie poarta amprenta stralucirii, a feminitatii si a romantismului: pentru ca tu sa iti poti gasi rochia perfecta de Craciun, cu ajutorul carora sa impresionezi si sa traiesti momente de neuitat. Atentia la detalii defineste modelele de rochii de petrecere nou create, astfel ca fiecare articol in sine devine o bijuterie care te face sa radiezi.


Nu ti-ai ales inca rochia pentru Craciun favorita?


Mai este putin timo pana la petrecerea de Craciun, iar daca nu ti-ai ales inca rochia pentru Craciun favorita, iti venim in ajutor cu o sugestie fermecatoare:

Rochiile rosii sunt un mast-have la petrecerile de Craciun, iar noi iti propunem cateva rochii care sigur te vor vrajii prin texture luxoase, insertii de dantela fina, franjuri si paiete gata sa cucereasca orice privire.

Rochia Victoria te îmbraca in senzualitate, cu o croiala conica asimetrica, cordonul cu strasuri care defineste talia si pliurile delicate din zona bustului si a soldului, fiind rochia ideala pentru toate petrecerile de sezon.

rochii-de-petrecere-tinute-de-sarbatori-6rochii-de-petrecere-tinute-de-sarbatori-7

Ai nevoie de rochie simpla, dar sofisticata, perfecta pentru petrecerea de Craciun? Sigur te vei îndragosti de rochia Luisa rosie, cu o croiala a-line si accesorizata cu catarama in talie, care contureaza perfect silueta.

Pretioasa prin definitie, rochia din catifea Barbara se remarca prin mixul spectaculos de catifea simpla neagra cu insertii de catifea plisata intr-o nuanta de bordo intens si talia conturata cu doua bride, care se inchid cu nasturi metalici aurii chic. O rochie din catifea midi, cu maneci lungi, precum rochia din catifea bordo Barbara, este perfecta pentru petrecerile de sarbatoare, fiind o piesa vestimentara adaptabila, pe care o poti purta de dimineata pana seara, la birou sau un eveniment special.

rochii-de-petrecere-tinute-de-sarbatori-8rochii-de-petrecere-tinute-de-sarbatori-9

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/rochii-elegante/tinute-pentru-craciun/