dyfashion.ro

Salopete, Compleuri de Dama Online

Salopete dama - modele elegante

Salopete dama - modele elegante


Sunt momente cand la ocazii speciale ai dori sa porti alte piese vestimentare. Ai da la o parte rochiile si te-ai orienta spre o salopeta eleganta potrivita pentru sezonul in care ne aflam, sau pentru o seara mai speciala. Salopetele pentru ocazii speciale, precum cele din catifea, dantela sau stofa sunt o alegere inspirata. Salopetele de vara sunt perfecte pentru zilele caniculare, in care doresti sa obtii o tinuta casual care sa inspire. Alege-o pe cea care iti vine bine!(sursa:starshiners.ro)

Compleuri Dama - o declaratie de stil

Compleuri Dama - o declaratie de stil


Compelurile de dama sunt o declaratie de stil curajoasa, dar abordabila in acelasi timp. Liniile clare si croielile simple fac aceste costume sa fie purtate cu succes atat intr-o combinatie formala, daca alegem sa le punem in valoare cu o camasa masculina cu guler definit, fie intr-o combinatie casual, feminina si diafana, daca le purtam cu o bluza din matase.(sursa:starshiners.ro)






Salopeta neagra de party din material elastic cu aplicatii stralucitoare accesorizata cu cordon • Xara


Salopeta neagra de party din material elastic cu aplicatii stralucitoare accesorizata cu cordon • XaraSalopeta neagra de party din material elastic cu aplicatii stralucitoare accesorizata cu cordon • Xara Salopeta de ocazie realizata din jersey cu fir lame intrepatruns. Cu o croiala ce urmareste fidel formele tale, cu decolteu adanc, petrecut in V, maneci largi pana la coate si pantaloni evazati spre inferior. Sub bust este prevazuta cu elastic si accesorizata cu cordon.


Salopeta neagra de ocazie cu un croi evazat din material usor elastic cu maneci decupate cu aplicatii cu paiete • Brise


Salopeta neagra de ocazie cu un croi evazat din material usor elastic cu maneci decupate cu aplicatii cu paiete • BriseSalopeta neagra de ocazie cu un croi evazat din material usor elastic cu maneci decupate cu aplicatii cu paiete • Brise Salopeta de ocazie din stofa neagra cu bust din dantela cu aplicații cu paiete si maneca trei-sferturi, decupata, fluture. Model cu croiala mulata cu partea inderioara evazata, inchidere cu fermoar si nasture la spate.

Salopeta neagra de ocazie din stofa usor elastica cu aplicatii de dantela •


Salopeta neagra de ocazie din stofa usor elastica cu aplicatii de dantela •Salopeta neagra de ocazie din stofa usor elastica cu aplicatii de dantela • Simpla, rafinata realizata din poliamida, salopeta MissGrey este pe cat de eleganta, pe atat de seducatoare. Insertia de dantela delicata cu model floral din zona bustului, se adanceste pană in talie, ce adauga o nota irezistibila si senzuala de mister tinutei. Cu talia accentuata si cu maneci lungi, salopeta inlocuiește cu succes rochia la evenimentele din sezonul rece. Perfecta si sofisticata pentru un look modern si feminin.

Salopeta verde-inchis de ocazie din stofa usor elastica cu aplicatii de dantela •


Salopeta verde-inchis de ocazie din stofa usor elastica cu aplicatii de dantela •Salopeta verde-inchis de ocazie din stofa usor elastica cu aplicatii de dantela • Simpla, rafinata realizata din poliamida, salopeta MissGrey este pe cat de eleganta, pe atat de seducatoare. Insertia de dantela delicata cu model floral din zona bustului, se adanceste pană in talie, ce adauga o nota irezistibila si senzuala de mister tinutei. Cu talia accentuata si cu maneci lungi, salopeta inlocuiește cu succes rochia la evenimentele din sezonul rece. Perfecta si sofisticata pentru un look modern si feminin.

Salopeta StarShinerS neagra eleganta din material satinat cu decolteu in v accesorizata cu cordon • StarShinerS


Salopeta StarShinerS neagra eleganta din material satinat cu decolteu in v accesorizata cu cordon • StarShinerSSalopeta StarShinerS neagra eleganta din material satinat cu decolteu in v accesorizata cu cordon • StarShinerS Salopeta casual-eleganta realizata din tesatura satinata in dungi. Croiala cu pantaloni lungi, conici, maneci lungi, decolteu parte peste parte in partea superioara si in talie. Modelul prezentata se incheie cu capse, nasture si fermoar. Este accesorizata cu cordon.


Compleu Artista negru elegant din stofa neelastica cu aplicatii de dantela • Artista


Compleu Artista negru elegant din stofa neelastica cu aplicatii de dantela • ArtistaCompleu Artista negru elegant din stofa neelastica cu aplicatii de dantela • Artista Sacou de ocazie cambrat, realizat din stofa calitativa, fina la atingere, usor elastica dublata cu captuseala satinata. Are maneca lunga, cu taietura pana la coate si decolteu in V cu revere decorat cu dantela delicata pentru un plus de senzualitate si rafinament. Se incheie cu o capsa in talie si prevazut cu nasture fantezie cu strasuri. Un articol vestimentar extrem de versatil cu linii simple si detalii irezistibile. Pantaloni largi cu o croiala dreapta, si talie medie incheiati cu fermoar si nasture in betelie.

Compleu negru elegant din 2 piese cu pantalon din stofa usor elastica •


Compleu negru elegant din 2 piese cu pantalon din stofa usor elastica •Compleu negru elegant din 2 piese cu pantalon din stofa usor elastica • Compleu elegant din doua piese cu sacou din stofa neagra cu croi cambrat, cu maneca lunga, revere satinate, incheiat cu un nasture, si pantalon din stofa neagra, conica, cu talie inalta, incheiat cu nasture in betelie si fermoar.