answear.ro%20

Cele mai frumoase bluze si camasi dama

bluze-si-camasi-dama-colectia-2019-1

Camasa Fofy roz cu nasturi albi la spate si peplum • Fofy

Bluze si Camasi Dama Colectia 2019
Camasa Fofy roz cu nasturi albi la spate Camasa eleganta dama Camasa alba din material elastic Maneca trei sferturi cu pliuri bufante si insertie alba Insertie verticala din dantela alba si perlute in dreptul bustului Guler alb Accesorizata la spate cu nasturi nefunccionali Croi cambrat Material:74% bumbac 23% nailon 3% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama

BLUZE si CAMASI DAMA COLECTIA 2019 OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

bluze-si-camasi-dama-colectia-2019-2

Camasa alba cambrata Fofy cu brosa detasabila la gat • Fofy

Bluze si Camasi Dama Colectia 2019
Camasa alba cambrata Fofy eleganta cu brosa detasabila la gat si insertii negre Camasa eleganta Croi cambrat Maneca trei sferturi; Benzi negre decorative la manseta si in zona bustului Funda neagra si brosa detasabila; Textura bumbac Decolteu rotund Compozitie materiale: 74 bumbac 23% nailon si 3% elastan; Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

bluze-si-camasi-dama-colectia-2019-3

Camasa Fofy alba cu jabou si brosa rosie • Fofy

Bluze si Camasi Dama Colectia 2019
Camasa Fofy alba cu jabou si brosa rosie detasabila camasa  camasa dama camasa cu jabou alb-transparent cu buline albe brosa rosie detasabila la baza gatului made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi albe dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S).

bluze-si-camasi-dama-colectia-2019-4

Camasa Fofy neagra din triplu voal cu imprimeu floral roz • Fofy

Bluze Dama si Camasi Dama Colectia 2019
Camasa Fofy neagra din triplu voal cu imprimeu floral Camasa din triplu voal Camasa cu imprimeu floral Se inchide cu in spate la gulernasturi aurii; Maneca trei sferturi usor bufanta Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi cu imprimeu floral! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

bluze-si-camasi-dama-colectia-2019-5

Camasa Atmosphere poplin corai cu volane • Atmosphere

Camasi si Bluze Dama Colectia 2019
Camasa Atmosphere cu volane  Camasa dama cambrata pe talie Pense si cusatura sub piept Maneca lunga Volane aplicate la decolteu Manseta care se inchide cu doi nasturi; Cordon in talie Croi asimetric Volane in zona bustului Compozitie materiale: 95% poliester si 5% elastan Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi! * Modelul nostru poarta marimea S(36).

bluze-si-camasi-dama-colectia-2019-6

Camasa Atmosphere neagra cu dantela la bust • Atmosphere

Bluze si Camasi Dama Colectia 2019
Camasa neagra cu bantela la bust camasa neagra cambrata pe talie camasa eleganta dama maneca trei sferturi cu dantela aplicata mansete cu insertie din dantela; material elastic guler pe rotund compozitie:95% ploiester si 5%elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama ecru! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

bluze-si-camasi-dama-colectia-2019-7

Bluza Pretty Girl dama roz cu dungi mov si jabou • Pretty Girl

Bluze si Camasi Dama Colectia 2019
Bluza dama roz cu dungi movsi jabou bluza dama bluza roz cu buline mov jabou cu buline si dungi mov material lejer fluid inchidere cu nasturi in zona gatului maneca lunga; manseta lata cu inchidere nasture compozitie material:80%polyester 20% elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze! * Modelul nostru poarta marimea S(36)!

bluze-si-camasi-dama-colectia-2019-8

Bluza dama galbena cu jabou • Effect

Bluze si Camasi Dama Colectia 2019
Bluza dama galbena cu jabou bluza dama bluza galbena jabou cu margini dantelate material lejer fluid inchidere cu nasturi in zona gatului maneca lunga cu volanas cu margine dantelata manseta lata cu inchidere nasture compozitie material:80%polyester 20% elastan lungime de la subrat: 35 cm made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze! * Modelul nostru poarta marimea S(36)!

BLUZE DAMA COLECTIA 2019 OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI 

bluze-si-camasi-dama-colectia-2019-9

Bluza tip body dantela neagra • MBG

Bluze si Camasi Dama Colectia 2019
Bluza tip body dantela neagra body elegant pentru femei bluza tip body din dantela neagra accesorizat cu nasture mare auriu vlanase animal-print din voal pe marginea gulerului si a mansetei se incheie cu nasturi aurii la spate dublura din lycra neagra compozitie material: 95% poliester 5% elastan chilot tanga

bluze-si-camasi-dama-colectia-2019-10

Bluza dama voal ivoire • Effect

Bluze si Camasi Dama Colectia 2019
Bluza dama voal ivoire bluza dama bluza voal ivoire bluza cu jabou maneca lunga manseta lata nu prezinta dantela jos se inchide la manseta cu nasturi tip perluta se incheie cu nasturi tip perluta la piept fermoar lateral ascuns usor transparenta material:100%poliester made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama!

bluze-si-camasi-dama-colectia-2019-11

Bluza eleganta roz pudra • MBG

Bluze si Camasi Dama Colectia 2019
Bluza eleganta roz pudra  Bluza eleganta dama Bluza lejera din triplu voal Volanase la gat si la mansete Se inchide la mansete cu un nasture tip bila auriu Mic decolteu in V 2 panglici la gat; Material: 95% vascoza 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).

bluze-si-camasi-dama-colectia-2019-12

Bluza lejera alba accesorizata cu fundite pe maneci • Ade

Bluze si Camasi Dama Colectia 2019
Bluza lejera alba accesorizata cu fundite pe maneci Bluza lejera alba Bluza eleganta din voal Maneci decupate accesorizate cu fundite; Fundite negre cu buline albe Pliuri ce pornesc de la gat Elastic la maneca in partea de jos Croi lejer Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze din voal! * Modelul nostru poarta marimea S(36)