answear.ro%20

Cele mai frumoase Sacouri de Dama

SACOU-DAMA-1

Sacou albastru-inchis office cu croi larg din bumbac neelastic captusit pe interior accesorizat cu fundite • Xara

Cele mai frumoase Sacouri de Dama
Sacou modern de dama, confectionata din tesatura texturata cu adaos de bumbac pe captuseala satinat, delicata. Are fason drept, scurt, ncheiat cu capse. Model cu maneci 3/4, cu penuțe la umeri si capetele evazate, prevazute cu fundite decorative. Decolteul are forma rotunjita.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
SACOU-DAMA-2

Sacou negru elegant cu un croi cambrat din material satinat captusit pe interior accesorizat cu brosa • Barocca

Cele mai frumoase Sacouri de Dama
Sacou cambrat cu maneci trei-sferturi, volan in talie, incheiat cu un nasture la brau. Este fabricata din stofa fina cu aspect satinat si accesorizata cu brosa.
SACOU-DAMA-3

Sacou LaDonna negru elegant cu un croi cambrat din lana captusit pe interior cu aplicatii cu paiete • LaDonna

Cele mai frumoase Sacouri de Dama
Pentru noul sezon de primavara iti recomandam acest sacou rafinat din colectia noua marca LaDonna pentru femeia mereu la moda. Model scurt cu o croiala cambrata, inchidere cu bentita la gat. Este confectionata din stofa boucle cu adaos de lana, cu paiete marunte, translucide, ornamentale pe captuseala satinata delicata. Reinventeaza-ti stilul si simte-te eleganta in orice moment al zilei.
SACOU-DAMA-4

Sacou LaDonna mustariu elegant cu un croi cambrat din lana captusit pe interior cu aplicatii cusute manual • LaDonna

Cele mai frumoase Sacouri de Dama
Iti propunem un model de sacou accesorizat manual, din stofa moale si calduroasa cu adaos de lana, dublata cu captuseala satinata, delicata. In combinatie cu o fusta conica si pantofi stiletto vei obtine tinuta Lady perfecta. Simte-te eleganta si feminina in orice moment al zilei.
SACOU-DAMA-5

Sacou StarShinerS negru office cu un croi cambrat din material usor elastic captusit pe interior cu buzunare • StarShinerS

Cele mai frumoase Sacouri de Dama
Sacou elegant cu croiala dreapta si maneci lungi. Este fabricata din tesatura subtire si este prevazuta cu captuseala satinata pe interior. Are buzunare si se inchide cu nasturi in fata.
SACOU-DAMA-6


Sacou PrettyGirl gri office cu un croi cambrat din stofa neelastica cu aplicatii din piele ecologica • PrettyGirl

Cele mai frumoase Sacouri de Dama
Sacou cu croi cambrat in talie din stofa fina, neelastica, placuta la purtat cu continut de vascoza si insertii din piele ecologica. Se potriveste in tinute casual si office.
SACOU-DAMA-7

Sacou PrettyGirl corai elegant cu un croi drept din lana captusit pe interior accesorizat cu nasturi • PrettyGirl

Cele mai frumoase Sacouri de Dama
Sacou stilat confectionat din stofa boucle din lana calduroasa captusit cu captuseala satinata. Are croiala dreapta, maneci lungi, guler rotund fara revere si se inchide cu mos-si-baba in fata in zona taliei. 
SACOU-DAMA-8

Sacou mov office cambrat cu maneci lungi din stofa neelastica • Viada

Cele mai frumoase Sacouri de Dama
Sacou cambrat de dama fabricat din stofa usor elastica monocromatica deosebit de fina la atingere pe captuseala subtire, satinata. Croiala cambrata, se incheie cu un nasture in fata. Are maneci 3/4, guler cu revere si buzunare cu clapete. Fa-te remarcata toamna aceasta prin croieli deosebite, clasice, linii simple si detalii rafinate, culori vibrante si opteaza pentru amestecul perfect de simplitate, eleganta si delicatete!
SACOU-DAMA-9


Sacou LaDonna mustariu office cambrat din stofa usor elastica captusit pe interior accesorizat cu nasturi • LaDonna

Cele mai frumoase Sacouri de Dama
Jacheta universala si stilata de dama, ce se potriveste in tinute casual-chic si office. Este confecționata din stofa elastica, fina, delicata pe captuseala din textil satinat. Are croi cambrat pe corp, guler cu revere accesorizate cu nasturi metalici si maneci lungi. Se incheie in fata cu un nasture.
SACOU-DAMA-10

Sacou StarShinerS galben office cu un croi cambrat din stofa usor elastica in carouri captusit pe interior cu buzunare • StarShinerS

Cele mai frumoase Sacouri de Dama
Sacou modern si stilat fabricat din stofa fina in carouri pe captuseala satinata. Croi cambrat, maneci lungi. Este prevazut cu buzunare laterale si se inchide cu un nasture in fata.
SACOU-DAMA-11

Sacou dama StarShinerS albastru office din stofa neelastica captusit pe interior cu maneci bufante • StarShinerS

Cele mai frumoase Sacouri de Dama
Jacheta scurta cu maneci lungi, bufante. Este fabricata dintr-o tesatura cu impletitura proeminenta, pe captuseala din material satinat. Se incheie cu nasturi mealici in fata.
SACOU-DAMA-12

Sacou StarShinerS albastru office cu un croi cambrat din material neelastic captusit pe interior cu buzunare • StarShinerS

Cele mai frumoase Sacouri de Dama
Jacheta de dama confecționata din poliviscoza subtire, delicata in carouri stilate pe captuseala satinata. Model de lungime medie, usor cambrat pe talie, cu maneci lungi, guler cu revere si buzunare. Se incheie cu un nasture in fata.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
SACOU-DAMA-13

Sacou LaDonna negru office cambrat din stofa subtire usor elastica • LaDonna

Cele mai frumoase Sacouri de Dama
Sacou cambrat Business, monocromatic cu dungi inguste verticale. Se incheie pe mijloc cu un singur nasture. Are manecile lungi. Este prevazut cu doua buzunare interioare. Este fabricat din stofa calitativa, pe captuseala din material satinat.