dyfashion.ro

Tinute cochete și pline de stil!

tinute-cochete-si-pline-de-stil

Colecţia nouă! Colecția de Paște cu Gina Pistol


Gina Pistol îți prezintă Colecția de Paște creată de designerii StarShinerS! Astăzi vei regăsi și mult râvnita rochie albă apreciată de Gina Pistol! Te așteptăm cu ținute cochete și pline de stil pe care le vei regăsi în exclusivitate la StarShinerS! Lasă-te inspirată de brand ambasadorul StarShinerS - Gina Pistol și alege-ți și tu una sau mai multe ținute din această colecție special creată pentru tine!






Rochie StarShinerS lila de ocazie cu un croi mulat cu decolteu in v pe umeri
Tinute cochete și pline de stil!
tinute-cochete-si-pline-de-stil1tinute-cochete-si-pline-de-stil1b Gina Pistol iti prezinta Colectia creata in exclusivitate de designerii StarShinerS! Lasa-te inspirata de brand ambasadorul StarShinerS si alege o rochie o rochie care evidențiaza minunat silueta feminina datorită croiului simplu, clasic, tip creion, cambrat pe corp. Este confecționata dintr-o stofa usor elastica. Model fara maneci si decolteu in V, coborat pe umeri.

Rochie StarShinerS alba de ocazie eleganta in clos cu decolteu cu umeri goi din stofa elastica subtire
Tinute cochete și pline de stil!
tinute-cochete-si-pline-de-stil2tinute-cochete-si-pline-de-stil2b Rochia preferata de Gina Pistol poate fi acum a ta. Lasa-te inspirata de brand ambasadorul StarShinerS si alege o rochie cu umeri goi, versatila pe care o poti purta la evenimentele speciale din viata ta. Este realizata din stofa elastica si accesorizata cu o brosa cocheta din perle care se poate detasa. Croiul in clos avantajeaza orice tip de silueta. Nu uita de pantofii potriviti si fii in centrul atentiei!

Sacou Artista crem office cu un croi cambrat din stofa neelastica captusit pe interior
Tinute cochete și pline de stil!
tinute-cochete-si-pline-de-stil3tinute-cochete-si-pline-de-stil3b Sacou monocromatic, cu croi cambrat, încheiat în partea din față cu un singure nasture pe mijloc. Prevăzut cu guler îndoit, mâneci lungi și două buzunare interioare în față. Fabricat din țesătură fina, delicata cu amestec viscoza pe căptușeală satinată.

Fusta StarShinerS rosa office midi cu un croi drept din material usor elastic cu talie inalta
Tinute cochete și pline de stil!
tinute-cochete-si-pline-de-stil4tinute-cochete-si-pline-de-stil4b Fusta creion confecționata din stofa elastica cu imprimeu floral colorat. Are fason midi, mulat pe corp, cu talia inalta. La spate are o fenta in partea inferioara si se încheie cu fermoar ascuns in talie.

Bluza dama StarShinerS alba cu maneca scurta cu volanase din material subtire
Tinute cochete și pline de stil!
tinute-cochete-si-pline-de-stil5tinute-cochete-si-pline-de-stil5b Bluza StarShinerS din colectia semnata de Gina Pistol. Este o piesa vestimentara eleganta, versatila cu un croi si design minimalist cu accente irezistibile, feminine. Este confectionata din voal subtire, fluid, usor transparent.

Pantaloni Artista roz office cu un croi drept cu talie medie din stofa usor elastica cu buzunare
Tinute cochete și pline de stil!
tinute-cochete-si-pline-de-stil6tinute-cochete-si-pline-de-stil6b Pantaloni eleganti la dungă, de lungime până la glezne și monocromatici. Încheiați cu fermoar și un nasture în partea din față și prevăzuți cu două buzunare laterale. La spate cu buzunare false. Fabricați din țesătură de viscoza ușor elastică, fina la atingere.

Colecţia nouă! Colecția de Paște cu Gina Pistol - vezi oferta completa