dyfashion.ro

Costume de baie fara bretele

costum-de-baie-fara-bretele-1

Costum de baie doua piese Acapulco, bej • Etna

Costume de baie fara bretele
Costum de baie doua piese Acapulco - sutien de baie cu nuanta metalica, cupe cu efect Push-Up. Material usor lucios completat de banda elastica stralucitoare (intre cupe si in partea laterala a slipului). Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe Push-Up Bretele detasabile Balene clasice Balene in laterale Se leaga in partea din spate Slip croiala braziliana Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE FARA BRETELE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

costum-de-baie-fara-bretele-2

Costum de baie fara bretele doua piese Selena Blue • Etna

Costume de baie fara bretele
Costum de baie doua piese Selena Blue, decorat cu model interesant. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe ferm intarite, balene sub cupe, pernite Push-Up turnate cupele sunt brodate cu model interesant Bretele detasabile si reglabile in partea din spate Circuit cu balene laterale, se leaga in partea din spate Slip cu talie joasa, imprimeu tip jeans Se leaga in partile laterale Slipul este captusit cu inca un strat de material Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costum-de-baie-fara-bretele-3

Costum de baie doua piese Layla Violet • Etna

Costume de baie fara bretele
Costum de baie doua piese, decorat cu material stralucitor. Sutien de baie tip bandeau. Din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite subtiri, detasabile detine balene in laterale Suprafata cupelor decorata cu paiete Bretele detasabile, fara sistem de ajustare - se aranjeaza dupa gat Circuitul se leaga Slip croiala clasica, partile laterale cu benzi strappy si pietricele aurii Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate este neteda, fara cusaturi Slipul este captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

costum-de-baie-fara-bretele-4

Costum de baie doua piese Wrapsody • Curvy Kate

Costume de baie fara bretele
Costum de baie de lux Wrapsody, model extravagant, sistem variabil de inchidere. Cupele turnate, stau nemiscate chiar si fara bretele. Voalul usor poate fi prins in diferite moduri pentru a crea un model nou de fiecare data. Zona taliei decorata cu ochiuri de plasa incrucisate. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Potrivit si pentru femeile cu sani mari Cupe intarite Nu detine bretele Balene clasice Balene in laterale Se inchide la spate prin clips din plastic Slip croiala clasica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

costum-de-baie-fara-bretele-5

Costum de baie intreg Wrapsody • Curvy Kate

Costume de baie fara bretele
Costum de baie de lux Wrapsody, sistem variabil de legare. Cupele intarite confera sustinere bustului chiar si fara bretele. Poate fi prins in diferite feluri - model fermecator. Costum de baie intreg Materialul se usuca rapid Excelent si pentru femeile cu sani mari Cupe intarite Nu detine balene Zona slipului cu o croiala clasica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

costum-de-baie-fara-bretele-6

Costum de baie fara bretele doua piese Jade

Costume de baie fara bretele
Costum de baie doua piese Jade, nuanta frumoasa mustar. Aspect fermecator: sutien de baie cu o croiala tip bardot si slip cu o croiala braziliana. Bretele detasabile, interiorul cu banda de silicon - totul ramane la locul potrivit si dupa deconectarea bretelelor. Slip cu o cusatura verticala in partea din spate - aspect frumos.

costum-de-baie-fara-bretele-7

Costum de baie doua piese Jordi Lime • Volin


Vrei sa fii remarcata la plaja? Atunci alege costumul de baie Jordi Lime cu aspect lucios, decorat cu benzi strappy moderne. Sutienul de baie tip bardot si bretelele detasabile confera un decolteu frumos. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe cu efect Push-Up Balene clasice Balene in laterale Bretele detasabile Se leaga in partea din spate Slip croiala clasica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

costum-de-baie-fara-bretele-8

Sutien costum de baie Cleopatra • Etna


Fii regina plajei in sutienul de baie Cleopatra decorat cu model de lux, auriu. Sutienul de baie de tip bandeau are bretele practice (detasabile), potrivite pentru a obtine un bronz perfect. Sutien costum de baie Material cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite Pernite detasabile Bretele detasabile Balene in laterale Se leaga dupa gat si in partea din spate Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!












Pe aceiasi tema:
- Costume de baie doua piese • Toccata
- Costume de baie cu efect Push-Up