fashiondays.ro

Rochii Artista de Ocazie

Rochie Artista visinie midi de ocazie tip creion

Rochie Artista visinie midi de ocazie tip creion din catifea cu maneci lungi transparente • Artista

Alege sa fii indrazneata in noua rochie Artista din catifea, cu maneci largi din tulle fin de cea mai mare calitate. Manseta din catifea se inchide cu un nasturel simplu, pe aceeasi culoare precum rochia perfecta pentru seri speciale. Este tinuta perfecta pentru a te face remarcata. Accesorizeaz-o cu o pereche de stiletto cu toc inalt si un clutch pe masura, pentru un look cat mai feminin!
 

Rochii Artista de Ocazie
Rochie Artista rosie de ocazie midi tip creion

Rochie Artista rosie de ocazie midi tip creion din material usor elastic cu decolteu rotunjit cu maneci lungi transparente • Artista

Rochie Artista cu un croi cambrat, foarte sexy, potrivita serilor de club sau petrecerilor unde vrei sa te evidentiezi. Croiul pe corp, materialul deosebit, precum si manecile usor bufante brodate cu stelute fine, cu elastic la mansate, va face din aparitia ta, una fermecatoare si vor da un aer chic tinutei.

Rochie Artista crem de ocazie din catifea cu maneci lungi

Rochie Artista crem de ocazie din catifea cu maneci lungi tip creion si accesoriu in forma de floare • Artista

Alege o rochie din catifea cu un croi midi si tip creion, feminina si foarte indrazneata pentru ocaziile speciale din viata. Detaliul sub forma de floare in zona taliei ii confera un aer romantic si boem rochiei. Alege sa o porti cu o pereche de sandale sau stiletto si un clutch de aceeasi culoare.

Rochie Artista visinie midi de ocazie cu aplicatii de tulle

Rochie Artista visinie midi de ocazie cu aplicatii de tulle brodat si maneci lungi • Artista

Alege sa fii indrazneata in aceasta rochie ultra-feminina realizata din cea mai fina catifea si tulle brodat in zona pieptului, creand un decolteu senzual si feminin. Accesorizeaz-o cu o pereche de stiletto, sau niste sandale fine negre si cu un clutch pe acelasi ton.

Rochie Artista aurie de ocazie cu maneci lungi

Rochie Artista aurie de ocazie cu maneci lungi din material incretit stralucitor cu umeri cu volum crapata pe picior tip creion • Artista

Pregateste-te de sezonul petrecerilor, adaugandu-ti in dessingul personal ultima rochie la moda, realizata dintr-un material metalic auriu super fin, cu umeri voluminosi si incretituri ce creaza un design modern. Completeaza tinuta cu niste sandale fine si cu un clutch pe masura!



Rochie Artista rosie lunga de ocazie crapata pe picior

Rochie Artista rosie lunga de ocazie crapata pe picior accesorizata cu cordon detasabil cu decolteu petrecut si maneci lungi • Artista

Adauga putina stralucire serilor deosebite in care vrei sa fii precum o printesa moderna, pe covorul rosu. Decolteul in ""V"", ultra-feminin, cat si crapatura de pe picior, iti voi oferi un aer glam, deosebit si vei reusi sa atragi toate privirile.

Rochie Artista crem de ocazie din material lucios

Rochie Artista crem de ocazie din material lucios cu fir lame captusita pe interior accesorizata cu cordon • Artista

In tendințele modei, volanele mereu sporesc farmecul oricarei tinute. Volanele verticale plasate in crapatura fustei creaza iluzia unei siluete alungite si in acelasi timp adauga senzualitate rochiei lungi de seara. Rochie este realizata din lurex plisat cu fir metalic, stralucitor intrepatruns, cu captuseala asimetrica. Croiala deosebita si textura pretioasa o fac perfecta pentru cele mai pretentioase evenimente.

Rochie Artista albastru-inchis de ocazie tip sirena

Rochie Artista albastru-inchis de ocazie tip sirena cu imprimeuri florale cu decolteu in v accesorizata cu cordon • Artista

Rochie confectionata din material usor elastic si cu un aspect fin, tip sirena, cu imprimeu floral la baza rochiei. Decolteul petrecut in V si cordonul din talie ii confera un aer romantic si chic rochiei. Alege sa o porti cu o pereche de sandale sau stiletto si un clutch de aceeasi culoare.

Rochie Artista albastra midi de ocazie tip creion

Rochie Artista albastra midi de ocazie tip creion din catifea cu aplicatii cu paiete cu maneci lungi umeri goi fara captuseala • Artista

Fii eleganta in aceasta rochie din catifea cu aplicatii din paiete la bust. Pliurile frontale pot ascunde eventualele imperfectiuni. Materialul este elastic si se muleaza perfect pe orice silueta. Poarta pantofi eleganti si o geanta plic pe masura.

Rochie Artista roz de ocazie croi in clos

Rochie Artista roz de ocazie croi in clos din material satinat cu maneci din dantela • Artista

Rochie de seara, lunga din material satinat, petrecuta din talie in jos. Se inchide cu fermoar la spate. Manecile sunt din tulle cu broderie florala aplicata. Alege sa o porti cu o pereche de sandale sau stiletto si un clutch de aceeasi culoare.