fashiondays.ro

Pantofi Dama > Cea mai noua colectie

Pantofi Beatrice negri cu aplicatii argintii •

Pantofi Beatrice negri cu aplicatii argintii


Pentru ca iti plac lucrurile de calitate, iti oferim pantofii Beatrice. O pereche de pantofi din piele naturala cu toc subtire, lacuit, varf ascutit, elegant, aplicatii stralucitoare pe toata suprafata si o aplicatie din piele intoarsa la calcai. Pantofi eleganti stiletto Aplicatii stralucitoare Varf ascutit Toc subtire lacuit Dimensiune toc: 9 cm Material exterior: piele naturala intoarsa, piele naturala Material interior: piele naturala *Fabricat in Romania!

Pantofi Kalya albastri cu imprimeu turcoaz pe toc •

Pantofi Kalya albastri cu imprimeu turcoaz pe toc


Intotdeauna pui pret pe calitate si esti in cautarea unei perechi de pantofi din piele. Pantofii Kalya cu imprimeu in dungi au un design deosebit, piesa de rezistenta fiind tocul gros, lacuit cu imprimeu in degrade in nuanta pantofilor. Varful este usor rotunjit, fiind usor de purtat. Pantofi eleganti Imprimeu in dungi Toc gros lacuit cu forma deosebita si imprimeu in degrade Varf rotunjit Material exterior: piele naturala Material interior: piele naturala *Fabricat in Romania!

Pantofi mov cu imprimeu lucios cu toc in dungi multicolore •

Pantofi mov cu imprimeu lucios cu toc in dungi multicolore


Accesorizeaza-ti tinuta eleganta cu o pereche de pantofi cu un design deosebit. Au tocul gros, comod astfel vei putea sta in picioare o perioada indelungata de timp si un design placut, multicolor in dungi. Pantofi eleganti Toc gros lacuit mediu in dungi Varf rotunjit Dimensiune toc: 8 cm Material exterior: piele naturala si piele naturala intoarsa Material interior: piele naturala *Fabricat in Romania!

Pantofi Tanya bleumarin cu aplicatie pe varf si toc gros cu buline 3D •

Pantofi Tanya bleumarin cu aplicatie pe varf si toc gros cu buline 3D


Pantofii Tanya iti ofera confortul necesar in fiecare zi la munca. Au un design cu varf rotund, aplicatie cu buline si toc gros cu design 3D. Pantofi eleganti de dama Varf rotund cu aplicatie cu buline 3D Toc gros cu buline 3D Material exterior: piele naturala intoarsa Material interior: piele naturala Dimensiune toc: 6 cm *Fabricat in Romania!

Pantofi Shanon stiletto bej cu aplicatii argintii stralucitoare •

Pantofi Shanon stiletto bej cu aplicatii argintii stralucitoare


Pantofii stiletto vor fi mereu la moda si nu trebuie sa ne lipseasca. Alege o pereche din piele naturala, intr-o nuanta placuta, cu aplicatii stralucitoare, varf ascutit si toc inalt. Pantofi eleganti stiletto Aplicatii stralucitoare Varf ascutit Dimensiune toc: 9,5 cm Material: piele naturala intoarsa *Fabricat in Romania!

Pantofi negri cu imprimeu auriu si fundita dubla in fata •

Pantofi negri cu imprimeu auriu si fundita dubla in fata


Acesti pantofi din piele propun un look elegant si inedit la orice eveniment! Pantofii au toc mediu, fiind comozi. Imprimeul  completeaza perfect nuanta pantofilor, dandu-le acel detaliu unic dupa care tanjim. Pantofi din piele naturala Fundita dubla  in fata Toc mediu Insertii florale de toc, fundita si varf Varf rotunjit Dimensiune toc: 5,5 cm Material exterior: piele naturala, piele naturala lacuita Material interior: piele naturala *Fabricat in Romania!

Pantofi rosii din piele lacuita si toc stiletto •

Pantofi rosii din piele lacuita si toc stiletto


Acesti pantofi iti vor reinventa tinuta eleganta. Vor atrage privirile atat prin culoare cat si materialul lucios. Alege o pereche de pantofi de calitate care sa iti protejeze picioarele. Pantofi eleganti de dama Cu toc stiletto Varful este ascutit Material exterior: piele naturala lacuita Material interior: piele naturala Dimensiune toc: 10 cm *Fabricat in Romania!

Pantofi negri din piele lacuita cu bareta si imprimeu snake in nuante de verde

Pantofi negri din piele lacuita cu bareta si imprimeu snake in nuante de verde


Completeaza-ti tinuta cu pantofii cu toc stiletto, varf ascutit si bareta! Pantofii sunt detaliul care completeaza o tinuta eleganta la birou sau la un eveniment. Pantofi eleganti din piele lacuita Toc stiletto Imprimeu snake Inchidere cu bareta pe glezna Varful este ascutit Material: piele naturala lacuita Dimensiune toc: 10 cm * Fabricat in Romania

Pantofi galbeni cu imprimeu snake lucios

Pantofi galbeni cu imprimeu snake lucios


Da-i un plus de stil tinutei tale cu pantofii galbeni cu toc subtire si varf usor ascutit! Pantofii au un design deosebit prin imbinarea pielii naturale cu cea intoarsa. Tocul subtire iti va pune in evidenta piciorul si va da o nota impunatoare outfit-ului tau. Pantofi eleganti de dama Varf usor ascutit Imprimeu snake lucios Material exterior: piele naturala si piele intoarsa Material interior: piele naturala Toc lucios Dimensiune toc: 10cm *Fabricat in Romania!

Pantofi albastri cu fundita pe o parte a varfului

Pantofi albastri cu fundita pe o parte a varfului


Alege sa porti o pereche de pantofi comozi cu toc gros si cu un detaliu deosebit ce iti va infrumuseta aparitia. Au tocul lacuit, mediu, varful rotunjit si fundita pe o parte a varfului. Pantofi eleganti Fundita aplicata pe varf Toc lacuit Varf rotunjit Dimensiune toc:  7cm Material exterior: piele naturala Material interior: piele naturala *Fabrict in Romania!

Pantofi Dama > Cea mai noua colectie - vezi oferta completa