fashiondays.ro

Haine de Vara pentru Femei 2020

Rochii de vara - Haine de Vara pentru Femei 2020

Rochii de vara - Haine de Vara pentru Femei 2020


A venit vara şi considerăm că este aproape o blasfemie să mai purtăm pantaloni. Ne este dor ca soarele să ne alinte pielea, să ne „pictăm” din nou în nuanţele apetisante de arămiu şi să ne simţim ca nişte zeiţe în cele mai frumoase rochii ale verii! StarShinerS îți ușurează ultima parte a misiunii anotimpului cald ajutându-te să-ți alegi cele mai frumoase rochii de vară în tendinţele lui 2018! Modelele pe care trebuie să mizezi vara aceasta sunt la un click distanță de tine.
Rochia cu print floral- Nu credem să existe vreo vară în care imprimeul flower power să nu facă furori. Frumuseţile naturii ne îmbie să ne „înveșmântăm” în flori, iar fascinaţia pe care rochiile de vară cu acest print o exercită asupra noastră este irezistibilă! Îmbracă o rochie mulată cu tenişi albi, pentru influenţe sport perfecte, sau abordează un croi amplu, pe care să îl temperezi cu balerini sau cu o pereche de sandale cu toc.

Tricouri Dama - Haine de Vara pentru Femei 2020

Tricouri Dama - Haine de Vara pentru Femei 2020


Iti plac tricourile? Si noua! Sunt atat de utile si nelipsite din garderoba. Am selectat pentru tine o gama de tricouri indraznete prin colorit si imprimeuri care vor face furori indiferent cu ce alegi sa le combini: fuste, pantaloni lungi sau pantaloni scurti. Vara aceasta nu are voie sa treaca fara a nu incerca unul sau mai multe modele de tricouri de calitate din colectia StarShinerS!

Bluze & Camasi cu maneca scurta - Haine de Vara pentru Femei 2020

Bluze & Camasi cu maneca scurta - Haine de Vara pentru Femei 2020


Camasile si bluzele sunt dintre cele mai purtate obiecte vestimentare feminine din ultimii ani, te ajuta sa adopti rapid o tinuta office sau smart casual, fara sa stai prea mult pe ganduri in fata dressingului tau.Starshiners Incearca sa reinnoiasca stocurile cat de des posibil, dar cu toate acestea, camasile si bluzele din aceasta categorie se vand extrem de bine, fiind apreciate de femeile din Romania, din toate domeniile. Reimprospateaza-ti garderoba cu bluze si camasi de vara care iti vor permite sa le combini foarte usor cu alte piese vestimentare si accesorii.

Pantaloni & Blugi- Haine de Vara pentru Femei 2020

Pantaloni & Blugi- Haine de Vara pentru Femei 2020


Stim ca blugii si pantalonii sunt piese de baza in crearea tinutelor vestimentare de zi cu zi. O pereche de jeansi corect asortata ne salveaza timp si ne valideaza bunul gust. StarShinerS iti ofera o gama completa de blugi, astfel incat sa-ti fie usor accesibili. Asorteaza blugii la jachete denim sau creaza alte combinatii, ai liber la imaginatie!

Compleuri Dama - Haine de Vara pentru Femei 2020

Compleuri Dama - Haine de Vara pentru Femei 2020


Compelurile de dama sunt o declaratie de stil curajoasa, dar abordabila in acelasi timp. Liniile clare si croielile simple fac aceste costume sa fie purtate cu succes atat intr-o combinatie formala, daca alegem sa le punem in valoare cu o camasa masculina cu guler definit, fie intr-o combinatie casual, feminina si diafana, daca le purtam cu o bluza din matase.

Treninguri dama - Haine de Vara pentru Femei 2020

Treninguri dama - Haine de Vara pentru Femei 2020


Orice femeie trebuie sa se mentina cat mai supla, indiferent de varsta, ocupatie sau perioada anului in care ne aflam, deoarece asa ne simtim cel mai bine in pielea noastra si in hainutele preferate. Pentru asta trebuie sa facem cat de multa miscare ne permite timpul. Alege unul dintre treningurile potrivite pentru orice tip de miscare: alergat, aerobic, fitness si asa mai departe. Tinute lejere, din materiale care-ti permit pielii sa respire si suficient de elastice astfel incat sa fii extrem de flexibila.