fashiondays.ro

Geci și Paltoane de damă 2020

Geaca SunShine roz casual din piele intoarsa ecologica

Geaca SunShine roz casual din piele intoarsa ecologica imblanita in interior • SunShine

Geaca scurta, calduroasa, confectionata din piele intoarsa ecologica cu dublura de blana artificiala plusata. Guler dublat, detasabil. Inchiderea se face cu fermoar din metal pe toata lungimea in fata. Accesorizata cu curea. Alege culoarea ta preferata!


GECI, PALTOANE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI


Palton maro elegant cu un croi drept din stofa

Palton maro elegant cu un croi drept din stofa neelastica cu buzunare
 •

Palton clasic cu lungime pana la gamba, din stofa groasa, calduroasa, cu revere crestate și cordon detașabil in talie. Inchidere cu un nasture. Buzunare laterale diagonale. Captuseala subtire in interior.


Geaca Artista rosie casual scurta din fas cu buzunare

Geaca Artista rosie casual scurta din fas cu buzunare si guler inalt
 • Artista

Geci și Paltoane de damă 2020. Geaca marca Artista din fas cu captuseala usoara, fara sistem de inchidere, accesorizata cu cordon.


Palton SunShine roz prafuit office din stofa

Palton SunShine roz prafuit office din stofa cu un croi drept si buzunare
 • SunShine

Palton din stofa cu finisaj moale. Design cu linii simple, clasice, croiala dreapta, revere crestate și inchidere cu un nasture in fata. Buzunare laterale discrete. Captuseala subtire.


Geaca SunShine verde-inchis casual midi din fas

Geaca SunShine verde-inchis casual midi din fas cu snur in talie
 • SunShine

Geaca casual din fas vatuita cu lungimea pana la genunchi. Model cu snur in talie pentru ajustare, maneci lungi, gluga cu blana artificiala detasabila.


Palton SunShine negru elegant din lana

Palton SunShine negru elegant din lana cu croi larg in carouri
 • SunShine

Trench calduros, croi drept, la doua randuri de nasturi, confecționat din amestec de lana cu aspect flausat, pufos si moale. Revere crestate, maneci lungi și buzunare diagonale in fata. Necaptusit. O piesa versatila pe care poti adapta in numeroase outfituri cool.


Geaca SunShine albastru-deschis casual din denim

Geaca SunShine albastru-deschis casual din denim cu mici rupturi de material
 • SunShine

Geci și Paltoane de damă 2020. Geaca din denim de bumbac prespalat. Model clasic cu croiala dreapta, lunga, pana la solduri. Inchidere cu nasturi pe toata lungimea in fata, cu guler, cu platca in fata și la spate. Buzunare cu clapa și nasture la piept, buzunare aplicate in fata pe piept și nasturi la manșete. Necaptusita.


Palton Artista negru elegant in clos captusit pe interior

Palton Artista negru elegant in clos captusit pe interior accesorizat cu cordon cu fundita
 • Artista

Un palton seducator cu un croi deosebit, cambrat, din material usor elastic, fin, de grosime medie. Se inchide cu nasturi ascunsi in fata, este accesorizat cu un cordon fundita, cu inchidere cu nasturi la spate si un cordon simplu din material. Este captusit pe interior. Alege aceasta piesa stilata pentru un look fermecator!



Geaca SunShine alba casual midi din fas matlasat cu doua fete
 • SunShine

Geaca midi, vatuita, cu doua fețe, confectionata din fas matlasat. Inchidere cu doua randuri de capse in fata. Croiala dreapta, guler ridicat, maneci lungi. Lungime midi. Potrivita pentru toamna, sfarsit de toamna.


Geaca SunShine galbena / animal print casual

Geaca SunShine galbena / animal print casual din fas cu doua fete si snur in talie
 • SunShine

Parka scurta cu lungime ce acopera soldurile, cu doua fețe, uni si cu animal print, din tesatura de poliester, usor vatuita in combinatie cu material de fas matlasat, cu maneci lungi si cu gluga nedetasabila. Inchidere cu fermoar si cu capse ascunse pe toata lungimea in fata si șnur in talie pentru ajustare. Buzunare cu clapa și capsa in fața si buzunare pe diagonala cu capsa in interior.


Palton SunShine gri casual din stofa cu un croi drept

Palton SunShine gri casual din stofa cu un croi drept si buzunare
 • SunShine

Geci și Paltoane de damă 2020. Palton casual, drept, inchidere cu un rand de nasturi, confectionat din stofa groasa cu textura moale, cu aspect flaușat pe captuseala din saten. Revere crestate, msneci lungi și cu clapa in fata.


Geaca SunShine cappuccino casual midi din fas

Geaca SunShine cappuccino casual midi din fas cu croi drept accesorizata cu blana ecologica
 • SunShine

Geaca subtire de nailon matlasat, cu umplutura din vatelina cu gluga plusata, nasturi ascunsi si insertie din blana artificiala pe toata lungimea in fata. Accesorizata cu cordon din material similar. Are o croiala dreapta. Manseta din blana artificiala plusata detasabila. Captuseala din saten.


GECI, PALTOANE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE  AICI