dyfashion.ro

Geci, Paltoane, Jachete Femei

Geaca din fas, cu un croi lung si drept, captusita pe interior. Se inchide cu fermoar si capse si este ideala pentru toamna. Materialul este moale si neelastic, cu imprimeu floral abstract. Are buzunare care se inchid cu capse si gluga detasabila

 

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

 

O geaca din piele ecologica, model extravagant, in care cu siguranta vei iesi in evidenta! Blana artificiala de la guler este detasabila si se inchide cu nasturi. Fermoarul este asimetric. Are cordon la terminatie care nu este detasabil. Pe interior este captusita cu blana artificiala de grosime medie. Are broderie florala cusuta. Materialul din piele ecologica este gros si neelastic.

 

Pentru ca zilele de toamna ajung sa fie din ce in ce mai friguroase, aceasta geaca iti va fi indispensabila si utila zi de zi! Croiul larg avantajeaza orice silueta si iti va permite sa porti pe dedesupt si articole mai voluminoase. Se inchide cu capse si fermoar. Gluga nu este detasabila, insa blana artificiala de la ea se poate detasa. Pe interior, are un snur in talie, care se poate strange. Pe laterale are femoar.Geci, Paltoane, Jachete Femei

 

O geaca ideala pentru sezonul acesta. Este confectionata din fas subtire matlasat. Buzunarele nu se inchid. Are aplicatii cu perle cusute la guler si la buzunare. Captuseala este colorata, inflorata.

 

Alege sa porti articole vestimentare practice si trendy, in care sa te simti confortabila si in tendinte! Am pregatit pentru tine aceasta geaca din fas, matlasata, din material lucios. Gluca, confectionata din acelasi material cu geaca, este detasabila. Este captusita pe interior. Buzunarele se inchid cu fermoar.

 

Geaca din fas, tip palton, cu un croi evazat si asimetric, tip baby doll, captusita pe interior. Se inchide cu fermoar si este ideala pentru toamna-iarna. Materialul este moale si neelastic. Partea de sus este confectionata din material tip stofa si nu se poate detasa de restul gecii. Are buzunare, iar grosimea fasului este medie.Geci, Paltoane, Jachete Femei

 

O piesa vestimentara indispensbila in garderoba ta in acest sezon rece! Interiorul este captusit cu blana ecologica in aceeasi culoare ca si exteriorul. Cordonul este detasabil. Gulerul, in lateral, se inchide cu un nasture.

 

Palton SunShine negru casual lung cu croi larg

Palton negru casual lung cu croi larg din material gros din stofa si cordon detasabil

Palton oversize, fabricat dintr-o stofa groasa si moale, cu captuseala dintr-un material subtire si satinat. Se inchide cu o curea detasabila, confectionata din acelasi material. Are manecile lungi si doua buzunare in partea din fata.

 

Palton din stofa cu finisaj moale. Design cu linii simple, clasice, croiala dreapta, revere crestate și inchidere cu un nasture in fata. Buzunare laterale discrete. Captuseala subtire.

 

Geaca de blugi accesorizata cu o curea, completata de o borseta super chic cu tinte. Are buzunare, un croi lung si drept, mici zgarieturi si portiuni franjurate ce o fac extrem de actuala si fresh!Geci, Paltoane, Jachete Femei

 

 

Iti prezentam o geaca casual din piele ecologica de calitate superioara, cu aplicatii moderne de broderie florala. Se inchide si este acccesorizata cu doua randuri de fermoare. Vine pe gat, are buzunare si este captusita pe interior. O vei adora!

 

Geaca Artista visinie asimetrica din fas cu gluga si buzunare • Artista

Geaca visinie asimetrica din fas cu gluga si buzunare

O geaca inedita, cu slituri laterale realizate din fermoar. Este confectionata din material de fas, cu un croi larg, asimetric si se inchide cu fermoar. Are gluga si buzunare.

 

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI