fashiondays.ro

Rochii Tricotate recomandate


Rochie tricotata elastica cu motive cauciucate si volanase

O rochie din tricot subtire, ultra comoda si versatila. Materialul are aplicatii cauciucate (partea alba). Manecile si terminatiile au volanas. Nu se inchide si nu are captuseala.

 

ROCHII TRICOTATE OFERTA COMPLETA SI PRETURILE

 

Rochie tricotata cu un croi mulat care iti va evidentia silueta si in acelasi timp, datorita imprimeului grafic, iti va subtia silueta. Materialul este tricotat, subtire si elastic, fin la atingere. Este accesorizata in partea din fata cu nasturi aurii care nu se deschid. Nu are inchidere.

 

Am pregatit pentru tine in acest sezon, o rochie tricotata, accesorizata cu o brosa cu pietre stralucitoare, potrivita pentru acest anotimp! Materialul tricotat este subtire si elastic. Decolteul in V este din material suprapus legat cu o brosa tip bijuterie. Nu are inchidere.

 

Rochie tricotata, foarte feminina si confortabila, care iti va completa garderoba de toamna si iti va evidentia formele feminine la fiecare aparitie! Decolteul in V este petrecut. In talie are un cordon care nu este detasabil, pe care este o catarama netesabalia cu perle mici si piele ecologica intoarsa.

 

O rochie comoda, usoara, confectionata dintr-un tricot elastic. Nu are sistem de inchidere, este scurta, cu croi tip creion. Este usor de asortat si are un imprimeu aparte.

 

Confortul inseamna rochii din tricot, cu croi mulat si gat inalt pentru a-ti tine de cald sezonul rece, Alege acest model super versatil si asorteaza-l cu botine sau cizme pana la genunchi. Perlele atasate ii dau o nota ultra romantica.

 

O rochie din tricot cu motive de sezon - asa sa-l astepti pe Mos Craciun anul acesta!

 

Rochie casual tricotata mulata, cu lungime scurta, cu decolteu asimetric. Este un model fara sistem de inchidere, comod si calduros, usor de accesorizat si de purtat.

 

Rochie conica cu imprimeu in nuante potrivite sezonului. Croiala mulata pe corp, decolteu lasat, coborat lejer si maneci trei-sferturi. Fabricata din tricot moale, fin la atingere, usor elastic cu structura placuta la atingere si la purtare. Se potriveste in tinute casual, casual-chic si office.

 

O rochie ideala pentru sezonul de toamna, ce iti ofera lejeritate datorita materialului subtire din tricot super-elastic, fin la atingere
si prietenos cu pielea. Nu se inchide. Nu are captuseala.

 

Evidentiaza-ti formele feminine cu rochia din tricot reiat, care iti ofera lejeritate in miscare datorita materialului elastic. Excelent pentru vremea de afara, tricotul este indispensabil in acest sezon! Alege sa o porti la ghete sau botine impreuna cu geaca de piele sau palton, vei fi in trend cu oricare alegere! Nu are inchidere. Are decolteu in V in fata si in spate.

 

Vrei sa atragi toate privirile? Aceasta rochie sigur iti va oferi atentia meritata! Croiul mulat evidentiaza silueta. Materialul tricotat si elastic iti va oferi o lejeritate sporita. Nasturii aurii aplicati nu se deschid. Buzunarele sunt false. Alege sa o porti fie in tinute casual, cu ghete si geaca de piele, fie in tinute mai elegante, cu tocuri si palton! Vei arata wow cu fiecare alegere!

 

 

Evidentiaza-ti formele feminine cu aceasta rochie din tricot fin cu maneci lungi. Ideala pentru un look provocator. Este accesorizata cu nasturi aurii de-a lungul manecilor si la decolteu, care nu se deschid.

 

In sezonul rece iti recomandam sa adaugi in garderoba ta aceasta rochie din tricot reiat, elastic, care se muleaza perfect pe corp si iti va evidentia formele feminine! Cordonul nedetasabil, este confectionat din acelasi material cu rochia. Are slit lateral intr-o parte. Decoletul in V, este atat in fata cat si in spate. Poart-o cu pantofi cu toc si cu un palton si vei avea un look ultra-feminin!

 

O rochie formata din doua piese: rochie mulata si bluza scurta cropped cu maneci tip fluture. Manseta de la maneca are aplicatii cu pietre strass de jur imprejur. Materialul tricotat este subtire si elastic. Piesele se pot purta si separat, in combinatii diferite!

 

ROCHII TRICOTATE OFERTA COMPLETA SI PRETURILE