fashiondays.ro

Rochii de ocazie - Top Modele noi 2022

Rochii de ocazie Top Modele noi 2022

Uimeste printr-o aparitie remarcabila in aceasta rochie eleganta, lunga, de un rafinament aparte. Partea superioara se aseaza pe corp si este realizata din dantela accesorizata cu paiete pe suport de plasa. Zona taliei este evidentiata de un cordon lat fix si partea inferioara este ampla cu pliuri care pornesc din talie. Decolteul este petrecut. Lungimea manecilor este pana la incheietura. Materialul de pe maneci vine usor larg intrucat nu este elastic. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar lung

 

>ROCHII DE OCAZIE TOP MODELE NOI 2022<

 

Rochie ultra eleganta, de ocazie, in care te vei simti minunat. Materialul este usor elastic si se aseaza frumos pe corp. Franjurii dau un plus de eleganta


 

Gina Pistol iti prezinta aceasta rochie creata in exclusivitate de designerii ! Adauga eleganta garderobei tale cu rochia ultra feminina, care ofera libertate de miscare. Accesorizata cu brosa cu perle, rochia este ideala pentru petreceri. Poart-o cu accesorii metalice pentru un look de vara.

 

Rochie de ocazie creata in atelierele confectionata din dantela elastica delicata, captusita cu captuseala elastica. Model cu croiala in stil conic care iti va pune in evidenta formele feminine intr-un mod seducator si irezistibil. Datorita decolteului coborat pe umeri sugereaza o senzualitate irezistibila. Simpla, dar in acelasi timp emanand eleganta, este tinuta perfecta pentru orice eveniment special. Un farmec aparte ii confera cordonul cu perle, care este detasabil. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns, lung.

 

Alege sa porti rochia scurta de ocazie din voal delicat, croiala in clos si cu volan la bust, pentru a obtine cele mai spectaculoase aparitii la evenimentele speciale. Linii simple, design clasic si textura sofisticata simultan. Rochia impresioneaza si prin atentia acordata detaliilor. Partea de sus este prevazuta cu insert din tull.

 

Rochie rosie midi de ocazie tip creion din stofa elastica cu volanase pe linia decolteului

Frumoasa actrita Alexandra Dinu a fost incantata sa ne poarte creatiile la una dintre cele mai reusite sedinte foto in minunata Roma si anume aceasta rochie confectionata din stofa elastica avand un croi tip creion, este alegerea perfecta pentru tine. Partea inferioara este tip creion cu slit frontal. Partea superioara este decupata pana la linia decolteului, fiind cu umerii goi. Pe toata lungimea decolteului are aplicat un volanas in clos, fix (nu se poate ridica pe umeri). Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns, lung. Acest model dispune de captuseala interioara. 

 

Alege sa porti la evenimentul mult asteptat aceasta rochie lunga din tulle. Croiul este in clos amplu cu rijelina la terminatia tulle-ului pentru un plus de volum. Cordonul cusut in zona taliei realizat din pietre strass nu este detasabil. Sistemul de inchidere al rochiei este la spate si este dat de un fermoar ascuns. Linia decolteului este in V. La umeri sunt aplicate pene decorative. Crapatura de pe picior iti va oferi un plus de eleganta si senzualitate. Acest model dispune de captuseala interioara.

 

Confectionata din tafta lucioasa cu print floral argintiu, rochia Artista reprezinta eleganta desavarsita, pentru o aparitie irezistibil de feminina la cele mai pretentioase evenimente. Are un design spectaculos, croi in clos cu pliuri proeminente in talie si decolteu parte peste parte. Fusta lunga iti confera o alura senzuala, misterioasa, iar decolteul adanc iti sporeste feminitatea.

 

Rochie de ocazie lunga cu pliuri din tesatura satinata, bust din dantela florala cu paiete translucide aplicate, dublat cu captuseala lucioasa, decolteu senzual in V, cu bustul buretat, cap de maneca, incheiata cu fermoar ascuns pe spate

 

Iti doresti o tinuta perfecta de ocazie eleganta, feminina si in același timp cu acea nota glam care capteaza atentia? Cu un design irezistibil rochia din tafta satinata cu croiala clasica urmareste irezistibil formele tale in partea superioara, conferindu-ti o alura absolut seducatoare. Fusta ampla in clos cu crapatura aduce un plus de unicitate si senzualitate rochiei. Cordonul detasabil de la nivelul taliei cu strasuri adauga personalitate. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns, lung.

 

Alege sa porti la un eveniment de zi aceasta rochie eleganta realizata din voal plin georgette. Croiul este in clos, dublat in partea inferioara. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns, lung. Acest model dispune de captuseala doar in zona bustului. Manecile sunt scurte. Linia decolteului este in V cu mici drapaje de material in zona bustului. Cordonul de la nivelul taliei este detasabil.

 

Rochie verde de ocazie midi in clos din tul cu flori cu efect 3d

Decolteul este in V, are cupe moi introduse, cu forma de sustinere. Spatele este din tulle pana la nivelul sutienului. In zona taliei are fixat pe lateral un cordon fix, din tulle care se leaga la spate si are atat scop decorativ cat si functional de a ajusta putin rochia in cazul in care se cere acest lucru. Croiul partii inferioare este in clos. Acest model dispune de captuseala interioara. In partea frontala la nivelul taliei are aplicate flori 3D cu perle care iti vor oferi un plus de eleganta. 

 

>ROCHII DE OCAZIE TOP MODELE NOI 2022<