answear.ro%20

Bluze și hanorace Dama adidas

Bluza Z.N.E femei, culoarea violet, cu glugă, neted • adidas

Bluze și hanorace Dama

- Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate. - Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. - Model cu gluga. - Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. - Mânecile și marginea inferioară sunt finisate cu bătături pentru a proteja împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. - Două buzunare laterale. - Lungimea manecii (masurata de la gluga): 73 cm. - Lungimea: 72 cm. - Latimea la subrat: 65 cm. - Dimensiunile date pentru marimea: S.

 

Hanorac de bumbac femei, culoarea maro, cu glugă, modelator • adidas Originals

Bluze și hanorace Dama 

- Produsul provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, care sunt realizate din materiale reciclate. - Gluga stransa cu snururi. - Linia umerilor lasata. - Un buzunar cangur practic, care se îndepărtează în față. - Mâneci și marginea inferioară finisate cu o coadă elastică confortabilă. - Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. - Lungimea manecii (masurata de la gluga): 80 cm. - Lungimea: 67 cm. - Latimea la subrat: 69 cm. - Dimensiunile date pentru marimea: S/M.

 

Adidas Bluză GM5592 femei, culoarea gri, material neted • adidas

- Acest model este realizat partial din poliester reciclat. - Fason lejer. - Gluga stransa cu snururi. - Material tricotat, flexibil si flexibil. - Lungimea manecii. 61,5 cm. - Lungimea: 54 cm. - Latimea la subrat: 48 cm. - Dimensiunile date pentru marimea: S.

 

adidas Originals hanorac de bumbac femei, culoarea violet, cu imprimeu • adidas Originals

- Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. - Decolteu clasic, rotund. - Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. - Mânecile și marginea inferioară sunt finisate cu bătături pentru a proteja împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. - Logo-ul mărcii pe față. - Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 75 cm. - Lungimea: 70 cm. - Latimea la subrat: 57 cm. - Dimensiunile date pentru marimea: S.

 

adidas by Stella McCartney hanorac de bumbac femei, culoarea verde, modelator • adidas by Stella McCartney

- Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. - Model lejer. - Linia umerilor lasata. - Finisaj din manseta. - Material tricot flexibil si subtire. - Latimea la subrat: 60 cm. - Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 84 cm. - Lungimea: 71 cm. - Dimensiunile date pentru marimea: S.