fashiondays.ro

Poti cumpara online parfumuri Calvin Klein

Parfum Calvin Klein Eternity EDP 100ml
sursa articol: It's time to FashionUp!

parfum calvin kleinCând auzi de brandul Calvin Klein iniţial îţi vine în minte linia lui vestimentală-în mod special jeanşii şi lenjeriile intime. Dar simpatia celor de la Calvin Klein pentru parfumurile originale de înaltă calitate a fost la fel de mare ca şi simpatia pentru liniile vestimentare.
În 1981 a apărut primul parfum bărbătesc pe piaţa parfumurilor, intitulat simplu Calvin. Acest parfum a fost urmat în 1985 de parfumul pentru femei Obsession, cu care Calvin Klein a zguduit piaţa parfumurilor.


Nu după mult timp a urmat lansarea parfumului bărbătesc Obsession, care a avut la fel de mare success ca şi cel pentru femei.
Calvin Klein a întors lumea parfumurilor originale pe dos şi în 1989 când a lansat parfumul Eternity. Parfumul a devenit între timp o legendă, dar a fost o aromă care a adus noutăţi mari timpului respectiv, dar nu numai prin aroma sa dar şi prin designul ambalajului. Acest parfum este disponibil atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

parfumuri

La fel ca şi linia vestimentară, parfumurile Calvin Klein au fost speciale prin apariţia lor.
Calvin Klein a devenit ataşat de piaţa parfumurilor, de aceea a continuat să lanseze parfum după parfum.
În 1991 a lansat parfumul original Escape pentru femei. Văzând succesul acestuia a urmat în 1993 parfumul Escape pentru bărbaţi.
În 1994 a lansat primul parfum unisex intitulat simplu CK one, urmat in 1996 de Ck be.
În 1997 a intrat pe piaţă cu o noua revelaţie, Contradiction, parfum pentru femei. Urmat îndeaproape de Contradiction parfum bărbătesc în 1998. A lansat apoi Truth, parfum pentru femei şi pentru bărbaţi.
parfumuri
În anul 2003 parfumul Eternity Rose a avut aşa un mare success încât Klein a hotărât să ofere clienţilor săi şi alte variante a aceluiaşi parfum pentru femei: Eternity Purple Orchid şi Eternity Moment.A urmat apoi parfumul original pentru femei de mare success, Euphoria. Care a fost apoi relansat în mai multe variante Euphoria Blossom (parfum pentru femei) şi Euphoria Intense (parfum bărbătesc).A continuit şi lista parfumurilor unisex, cu Ck One Electric şi Scene.
Cele mai recente parfumuri purtând numele brandului recunoscut în toată lumea au fost :
CK IN2U (parfum bărbătesc şi pentru femei),
CK Free ( parfum bărbătesc) şi Beauty (parfum pentru femei).