fashiondays.ro

Aparat de aer conditionat Premium Whirlpool AMD 034, 24000 Btu, Clasa A

aer conditionatAparat de aer conditionat Premium Whirlpool AMD 034, 24000 Btu, Clasa A









 sursa articol:eMAG.ro


                     Functia Sleep
Aceasta functie controleaza automat viteza fluxul de aer si selecteaza modul ideal pentru temperatura ridicata sau scazuta, daca este setat pe o functie de racire sau incalzire, acest model functioneaza pe o perioada de 8 ore si a fost proiectat pentru a furniza confort maxim in timpul somnului. O temperatura care pe durata zilei este confortabila, se poate dovedi prea ridicata sau scazuta atunci cand dormim.
Functia inteligenta a starii de reapaus tine cont de aceste ajustari naturale.

                      Functia JET
O metoda rapida de racire este disponibila la toate aparatele de aer conditionat split, se activeaza usor cu ajutorul butonului de pe telecomanda unitatii, seteaza aplicatia pentru o functionare la viteza mare de ventilatie si raceste incaperea automat la 18 grade, indiferent de temperatura setata anterior.

                       
                      Auto
Toate aerele conditionate Whirlpool dispun de o functie de Auto-repornire, care va permite unitatii sa reporneasca automat la ultima setare inainte de deconectare, dupa o pana de curent sau o deconectare accidentala.


                      Functia U
Functia U este o metoda de a seta automat temperatura optima in locul in care stati. Telecomanda trimite un semnal la unitatea interioara la fiecare 10 minute, indicand temperatura din jurul acesteia. Aerul conditionat isi va ajusta automat functia pentru a atinge temperatura dorita cel mai rapid posibil.