answear.ro%20

Shopping Club la Fashion Days

Devenind membru Fashion Days, beneficiezi de urmatoarele:
Discount de pana la 70%
Cele mai cunoscute branduri in campanii de vanzari zilnice  

Ne plac preturile corecte. Ne dorim ca luxul sa iti devina accesibil. De aceea am cautat si am facut conexiunile necesare pentru a negocia la sange preturile celor mai cautate branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Este timpul pentru o revolutie a preturilor, discount-uri intre 20 si 70%!


Fashion Days

Ne place spectacolul. Ne dorim sa-ti depasim asteptarile. Odata ce ne-ai trecut pragul, iti garantam o experienta de shopping cu adevarat fascinanta.
Prin vitrina noastra se vor perinda Tommy Hilfiger, Victoria Secret, Calvin Klein, Benetton, Esprit, Levis, Miss Sixty, Energy, Guess, Lacoste, GAP, Adidas, D&G si multi altii.
Aparitii moderne, excentrice, de fiecare data inedite!
Ne plac prietenii nostri.Ne dorim ca Fashion Days sa devina locul in care dorinta ta pentru extraordinar se implineste de fiecare data, si destinatia pe care abia astepti sa o impartasesti si altora.
Clubul nostru este gandit ca un loc pentru prieteni. De aceea accesul se face doar pe baza de invitatie. Asa stii ca faci parte dintr-o comunitate exclusivista, creata chiar de tine!
Ne place aventura. Ne dorim sa te facem sa revii in fiecare zi pe Fashion Days, sa descoperi surprizele pe care ti le-am pregatit. Fiecare campanie dureaza doar intre 3 si 5 zile, asa ca te vom anunta din timp inainte de inceputul fiecareia dintre ele. Asigura-ti un loc in primul rand si noi te asiguram ca merita!
 Experimenteaza Fashion Days!