fashiondays.ro

Recomandare Sistem Desktop PC HP

Sistem Desktop PC HP Pro 3405 AMD Dual-Core E2-3200 2.4GHz, 2GB, 500GB, ATI Radeon HD 6370D 512MB (integrata), FreeDOS + Monitor LED HP 20”, Wide, DVI, Negru Lucios LV876AA
sursa articol: eMAG.ro
sistem pc

Model Procesor: AMD Dual-Core E2-3200
Frecventa procesor (MHz): 2400
Tip RAM: DDR3
Capacitate HDD (GB): 500
Capacitate (MB): 2048
Sistem de operare: FreeDos
Monitor: Monitor LED HP 20", Wide, DVI, Negru Lucios, 1600 x 900
Dimensiune Cache procesor (KB): 1024


Potrivirea perfecta
Cu designul sau industrial care economiseste spatiu, acest PC este rafinamentul personificat si include si configurabilitate. Obtineti o unealta de baza puternica, gata pentru a va corespunde cerintelor din prezent si a se dezvolta cu afacerea dvs. in viitor.
Mai mic decat turnul mediu de birou HP, microturnul HP Pro 3405, care economiseste spatiu se potriveste perfect pe un birou, o tejghea sau un raft.



Este loc pentru dezvoltare
Flexibil, astfel incat sa obtineti un PC care se potriveste perfect cu cerintele unei firme mici; microturnul poate fi configurat sa accepte memorie de inalta viteza si procesoare AMD Fusion de generatie viitoare pentru ce este mai recent in performanta.
Indiferent daca editati fotografii, creati prezentari multimedia sau proiectati continut Web, veti observa claritatea imbunatatita a imaginilor si detaliile oferite de placile grafice AMD Radeon HD.

pc

Flexibilitatea devine standard
Cititorul de carduri media 6-in-1 integrat va permite sa cititi, sa scrieti, sa copiati si sa stocati comod fisiere din computer pe diferite tipuri de suporturi.
Se potriveste cu eleganta
Noul design prezinta porturi amplasate comod si optiuni integrate, astfel incat PC-ul dvs. sa functioneze pentru productivitate si performanta.