dyfashion.ro

Tableta Coby MID 1125 10

Tableta Coby MID 1125 10" cu procesor Cortex A8 1.0GHz, 4GB
Wi-Fi, Android 2.3, Gray + Husa
    
sursa articol:eMAG.ro

                                                      Descriere
tableta
Anul 2012 este un an de sarbatoare pentru brand-ul Coby, aduce cu el implinirea a 20 de ani de la infiintare. Coby a luat nastere in anul 1991 datorita ideii unui distribuitor de succes pentru produse electronice din New York cu o experianta de 10 ani in domeniu; viziunea sa a fost inca de la inceput si este inca si astazi, sa poate oferi produse de o calitate superioara, la un pret rezonabil si accesibil, fata de marcile de top pe care le distribuia in Statele Unite ale Americii.
Dupa 20 de ani de succes brand-ul Coby a ajuns de la producearea/designul si comercializarea de casti si casetofoane, produse cu care a inceput in 1991, la a acoperi toata gama de produse electronice, tablete si accesorii. Fiind o companie care a pus cel mai mare pret pe A OFERI PRODUSE DE CALITATE LA UN PRET REZONABIL in viitorul foarte apropiat va fi unul dintre jucatorii de interes de pe piata globala a produselor electronice.
Coby Kyros 1125 este tableta care se incadreaza perfect in ideea de la care a pornit acest brand, aceea de a oferi produse de o calitate superioara in cel mai bun raport calitate-pret.

Conecteaza-te la intreaga lume printr-o simpla atingere. Coby Kyros 1125 este o tableta care iti ofera un hardware puternic si flexibil. Este solutia de divertisment ideala care dispune de un display generos de 10 inchi capacitiv multi-touch, cu controale intuitive, animat de catre sistemul de operare Android. Stai pe net prin tehnologia wireless sau bucurate de filme, muzica si poze pe un dispozitiv elegant si stilat. Bucurate de rezolutii HD1080p atunci cand iti conectezi tableta la un televizor prin conecorul HDMI al tabletei.
BROWSER –MODUL IN CARE A FOST GANDIT WOLRD WIDE WEB-UL
Mai mult decat oricand, internetul este parte din viata ta de zi cu zi. Traim intr-o lume interconectata cu ajutorul lui, care ne permite sa radem, sa impartim experiente, si sa traim experiente noi. Tableta Coby Kyros 1125 iti permite sa faci cu usurinta lucrurile mici de care nu te poti lipsi in nici o zi – sa faci cumparaturi pe internet, sa verifici starea vremii, sa cauti retete noi pe care sa le experimentezi cu familia sau prietenii, sa pastrezi legatura cu prietenii si familia, si tii pasul cu stirile si evenimentele din toata lumea. Acum experienta internetului iti este foarte aproape cu ajutorul unei tablete usoare pe care o poti avea cu tine oriunde te afli si ai o retea wireless disponibila.
E-MAIL –MESAJE CATRE TOATA LUMEA SI DE LA TOATA LUMEA CATRE TINE, ORIUNDE TE-AI AFLA
E-mail-urile sunt in acest moment unul dintre cele mai populare si folosite metode de comunicare. Poti trimite un e-mail din orice loc te-ai afla cu cea mai mare usurinta; de pe canapea cand stai la televizor, din bucatarie cand pregatesti masa. Cu aplicatia preinstalata de e-mail, Coby Kyros 1125 te ajuta sa fii conectat cu toti ceilalti. Acum oriunde te-ai afla impreuna cu noua ta tableta si o conexiune wireless nu esti departe de nimeni, toti fiind la o atingere departare. 
MUZICA
Cu toate lucrurile pe care le poti face cu Coby Kyros 1125, nu uita sa iei o pauza pentru a te relaxa cu putina muzica! Aplicatia preinstalata iti permite sa treci de la o melodie la alta, de la un artist la altul, sau de la un album la urmatorul.
Asculta melodiile preferate cand esti acasa, cand lucrezi la birou sau cand esti pe drum
SUPORT WI-FI – ACCES LA INTERNET FARA FIRE INUTILE
Stai pe net, te uiti la videoclipuri, te joci, faci ce vrei, unde vrei. Tableta Coby Kyros 1125 se conecteaza usor si rapid la orice retea Wi-Fi. Fie acasa, la cafenea, sau oriunde este disponibila o conexiune Wi-Fi te vei bucura de internet nelegat de vreun fir care sa iti stea in cale tot timpul.
DISPLAY CAPACITIV MULTI-TOUCH – INTERACTIUNE INTUITIVA
Folosind degetele noastre este usor, este o actiune naturala pe care o perfectionam din ziua in care ne nastem. Cu tehnologiile capacitiv si multi-touch, tableta ta iti va raspunde la atingerea comenzilor rapid, totul parand natural. Interactioneaza direct cu ceea ce este pe ecran ciupind, atingand, tragand. Petrece mai mult timp citind, jucand jocurile preferate si vizionand site-urile tale preferate, fara nici o problema, la fel de usor si natural ca si trecerea degetelor prin par.
ACCELEROMETRU – FOLOSESTE MISCARI NATURALE
Profitati de cele mai creative aplicatii disponibile pentru Android cu accelerometru incorporat. De la jocuri unice si interesante, la aplicatii care iti vor face viata mai usoara, vei fi uimit de ceea ce poate face tableta ta.
EBOOK – CITESTE MAI MULT, MAI USOR(LA PROPRIU)
Imagineaza-ti o biblioteca in mana ta. Tableta ta iti permite sa accesezi nenumarate volume de carti, de la cele mai bine vandute, aparitii noi, carti clasice, carti la moda la toate cartile pe care ti le doresti. Viitorul pasionatilor de lectura este aici, si se potriveste natural si confortabil in mainile tale.
ACCES NELIMITAT LA NENUMARATE JOCURI
Fie ca este vorba de tine sau de prieteni si familie, vei gasi cele mai populare jocuri in magazinul nostru gratuit preinstalat - GetJar. Cauta si descarca dintre mii de aplicatii. Cu jocuri puzzle, strategie, curse, actiune, si multe altele, exista ceva pentru toata lumea si atata timp cat vei avea tableta ta nimeni nu se va plictisi.
IMBUNATATESTE-TI SI USUREAZA-TI MUNCA –REZOLVA TOTUL MAI REPEDE SI MAI USOR
Verifica-ti e-mail-ul, scrie prezentari, si fa-ti calculele din mers. Tableta Coby Kyros 1125 este exact ajutorul de care ai nevoie in munca ta. Doar acceseaza magazinul de aplicatii GetJar si vei vedea cat de mult te poate ajuta tableta ta in ceea ce trebuie sa finalizezi in fiecare zi.
CONECTOR HDMI – CEL MAI BUN ECRAN ESTE CEL MAI MARE
Vizionarea de filme cand esti pe drum este excelenta, dar vizionarea filmelor pe un televizor gigant este chiar mai bine! Conectorul HDMI este incorporat in Coby Kyros 1125 asa ca pur si simplu conecteaza cu un simplu cablu HDMI tabelata la televizor, apoi relaxeaza-te si bucurate de un film HD pe televizorul tau cu ecran mare din canapeaua ta confortabila!
REZOLUTIE HIGH DEFINITION – ACUM DISPONIBILA ORIUNDE
Ai acces la rezolutie HD 1080p cu ajutorul noului procesor incorporat in tableta ta. Cu ajutorul conectorului HDMI al tabletei Coby Kyros 1125 acum poti viziona la rezolutie 1080p orice film disponibil HD. Pur si simplu conecteaza tableta la un TV HD cu un cablu HDMI si esti gata de o seara cu filme oriunde te afli.
SLOT PENTRU CARD
Ai nevoie de mai mult spatiu pentru muzica, filme, sau imagini? Cu doar un card microSD sau microSDHC si gata, ai marit capacitatea de stocare a tebletei tale cu pana la 32GB disponibil pe langa memoria NAND incorporata. Spatiul de stocare de care ai nevoie este alegerea ta.
DISPLAY 16:9 – DISPLAY VERSATIL
Pentru ca am dorit ca prin Coby Kyros 1125 sa iti oferim atat o tableta performanta cat si un ereader am optat pentru un display de 10 inch cu un raport al imaginii de 16:9.
Acest raport de aspect a devenit cel mai uzual in acest moment inlocuind rapid vechiul standard, fiind mai natural si mai confortabil atat pentru navigarea pe Internet,cat si pentru citit cartile tale preferate si mult mai mult.