fashiondays.ro

Telefon mobil Samsung Galaxy S2(I9100)

Telefon mobil Samsung I9100 Galaxy S2, 16GB, Black 

sursa articol:eMAG.ro


4,3'' SUPER AMOLED Plus
Exprimati-va in culori! Acest ecran exceptional ofera cea mai buna varietate de culoare, raport de contrast inalt, precum si o claritate uimitoare a imaginii. Reducerea inovatoare a timpului de raspuns video asigura redarea videoclipurilor fara neclaritati cauzate de miscare. Noua tehnologie utilizeaza mai putin spatiu si mai putina energie, consumand cu 18% mai putina energie decat ecranul precedent, ceea ce face ca acest smartphone sa fie unul dintre cele mai subtiri si mai durabile.

Performanta exceptionala
Imposibilul devine posibil. Procesorul pentru aplicatii Samsung Dual Core este raspunsul ultra rapid pentru performanta mobila, oferind multitasking de mare viteza, incarcarea rapida a paginilor Web, viteze de reactie mari, o interfata pentru utilizator mai simpla, editarea de imagini cu viteza remarcabila si jocuri de inalta performanta. Cu capacitatea sa de codare/decodare extrem de rapida, care permite filmarea si redarea tuturor videoclipurilor (1080p / 30 cps), eclipseaza celelalte procesoare Dual Core. Transmiterea impecabila a videoclipurilor sau a muzicii se imbunatateste considerabil datorita standardului wireless super rapid HSPA de 21 Mbps. Putere de procesare uimitoare, performanta uimitoare.
Design subtire de 8,49 mm

Notiunea de subtire are noi dimensiuni. GALAXY S II de la Samsung este in top datorita formei sale ultra subtiri de 8,49 mm, designului elegant si usurintei cu care se tine in mana. GALAXY S II, unul dintre cele mai subtiri smartphone-uri, include si HyperSkin, oferind un aspect metalic deosebit, fara amprente si capac de baterie antiderapant.

Inregistrare si redare Full HD
Fiti un star. Permiteti capacitatilor video ale telefonului Samsung GALAXY S II sa scoata in evidenta vedeta din dvs. Cu ajutorul inregistrarii Full HD de 1080p, fiecare moment este o potentiala opera de arta in curs de realizare. Surprindeti actiunea la rezolutie inalta si viteza Dual Core, redati instantaneu montajul dvs. HD cu claritate incredibila.