fashiondays.ro

Tricouri marca Catalin Botezatu

sursa articol:CBstore.eu

Confectionate din bumbac (cunoscut sub denumirea de pique), noile tricouri din colectia primavara-vara 2012 Catalin Botezatu, ofera confort maxim in zilele calduroase. Tricoul are brodat pe piept emblema CB.
Botezatu este singurul creator de moda autohton care se ocupa personal de stilingul colectiei

Produs in Romania
tricou tricouri catalin botezatu tricouri tricouri de marca tricouri tricouri

Catalin Botezatu este cel mai cunoscut designer roman in tara si peste hotare, unul din putinii care se poate mandri cu prezentari de moda organizate pe toate continentele. De la New York sau Las Vegas, la Windock in Namibia, Sun City in Africa de Sud, Islanda, Indonezia si in toate marile capitale din Europa. Catalin Botezatu este, dealtfel, si designerul roman cu cele mai multe premii obtinute de-a lungul prodigioasei sale cariere in domeniul modei.

Show-urile semnate Catalin Botezatu au beneficiat intotdeauna de o tematica bine definita, de la "Egiptyon", "Budha Bar", "Angels", "Ameno", "Witches", "Bizantium", "Barbarian", "Kyoto", "Chicago" sau "J.O" in cadrul carora creatiile sale au fost completate de impresionante colectii de palarii, blanuri si accesorii, pana la prezentarile de underwear, in numar de 30, "C.B. Intimo", "Sailor", "Power", "Army", "Poveste cu elfi" sau "Pirates".
CATALIN BOTEZATU - magazin oficial