dyfashion.ro

Aparat de aer conditionat LG CA24AWR, ART COOL, Inverter, 24000 Btu

Aparat de aer conditionat LG CA24AWR, ART COOL, Inverter, 24000 Btu

aer conditionat
Capacitate de racire (BTU): 24000
Clasa de energie racire: C
Clasa de energie incalzire: D
Tip filtru: NEO Plasma, Carbon, Anti-alergic

Ventilare: Da
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da



Tehnologia DC Inverter

Tehnologia Inverter controleaza simultan viteza motorului si a compresorului.
Prin eliminarea ciclurilor de pornire/oprire, eficienta creste in mod semnificativ, prelungind durata de viata a componentelor individuale.
Totodata, cu ajutorul unui asemenea avans tehnologic, echipamentele de climatizare cu inverter sunt mai putin expuse riscului de disfunctionalitate, sunt mai economice, iar compresorul unitatii exterioare este, in general, mai silentios decat alte echipamente de climatizare standard.

Economie de energie

Economisesti pana la 66%, folosind tehnologia fiabila LG DC Inverter
Pentru a reduce drastic efectele daunatoare ale incalzirii globale, s-a acordat, in ultima vreme, o atentie considerabila produselor cu pompa de caldura datorita economiei de energie pe care o asigura.
In fapt, pompele de caldura cu inverter au o eficienta energetica semnificativ mai mare decat echipamentele cu viteza constanta, fara inverter. Ca rezultat, produsele LG DC Inverter va ajuta sa economisiti pana la 57% din energia consumata in racire si 66% din energia consumata in incalzire.
In plus, folosind produse inverter, de mare eficienta energetica, nu mai trebuie sa va faceti griji legate de emisiile nocive de CO2.



Sistemul de filtrare in patru trepte

LG este recunoscut la nivel mondial pentru tehnologiile sale inovatoare. Datorita sistemului revolutionar de filtrare in patru trepte, compania continua sa fie lider in industrie, furnizand tehnologie fiabila de climatizare care depaseste asteptarile clientilor in domeniul sanatatii si al sigurantei.
LG introduce un sistem de protectie sporita care trece dincolo de standardele industriei pentru a mentine siguranta dumneavoastra si a familiei dvs. printr-o purificare a aerului in patru etape unice: captarea, eliminarea, ionizarea si curatarea pentru a preveni raspandirea virusilor periculosi.
Pastrati mediul de acasa sigur si curat pentru dumneavoastra si familie.
Cu LG puteti fi siguri ca sanatatea dumneavoastra este in maini bune.