fashiondays.ro

Aparat de aer conditionat LG S18AHP, 18000 btu, C/D, alb, NEO plasma

Aparat de aer conditionat LG S18AHP, 18000 btu, C/D, alb, NEO plasma
sursa articol:eMAG.ro

aer conditionat
Capacitate de racire (BTU): 18200  
Capacitate incalzire (BTU): 19500  
Clasa de energie racire: C  
Clasa de energie incalzire: D 
Tip filtru: Plasma  
Ventilare: Da  
Numar trepte ventilator: 3  
 Inverter: Nu




      Curatare inteligenta

      Functia de curatare inteligenta, pentru a pastra tot timpul curat Periile din interiorul aparatului de aer conditionat curata automat si profund filtrul, economisind eforturile de curatare si pastrand aparatul de aer conditionat curat. Chiar si la o utilizare indelungata, aparatul de aer conditionat produce aceeasi putere de racire puternica ca prima data si continua sa economiseasca electricitate.



      Sistem de curatare rapida usoara

      Sistemele split de la LG sunt proiectate tinand cont de curatarea simpla. Grila este complet detasabila, iar accesul este simplu, cu deschiderea panoului capacului in sus.

      Flux de aer de racire si incalzire optimizat

      Paletele de aer vor fi reglate conform modului de functionare. in modul de incalzire aerul va fi distribuit la un unghi mai jos, din cauza ridicarii aerului cald.

      Certificare BAF

      Protectia casei dvs., certificata de British Allergy Foundation (BAF), cu Allergy Care.

      Functionare silentioasa

      Unitatea interioara are un zgomot functional silentios, de 26 dB in modul inactiv, pentru a va oferi pace si liniste in dormitor sau in birou. in plus, unitatile exterioare au niveluri de vibratii si zgomot reduse drastic, gratie ventilatorului si motorului supersilentioase si unui mecanism anti-zgomot inovator.

      Flux de aer uniform si rapid

      Aparatul de aer conditionat LG Electronics imbunatateste diferenta dintre temperaturile interioare ridicate si scazute. Aceasta va permite sa atingeti temperaturile dorite si mai rapid