fashiondays.ro

Aparat de aer conditionat Samsung Boracay AQ24TSBNCEE Clasa A

Aparat de aer conditionat Samsung Boracay AQ24TSBNCEE, 24000 BTU, Clasa A, 
Filtru antibacterian
sursa articol:eMAG.ro

Design unic de culoare si stil
Noul aparat de aer conditionat de la Samsung, cu design elaborat, este solutia perfecta pentru camera dvs. de zi eleganta si moderna. Garantam pastrarea stilului dvs. elegant de viata, cu ajutorul frumusetii unice a noului aparat de aer conditionat. Chiar si in conditii meteo extreme, aparatul de aer conditionat de un alb superb ofera o racire placuta de-a lungul intregii zile.

Filtru HD complet

Cu ajutorul filtrului de inalta densitate de la Samsung, puteti sa asigurati curatenia si prospetimea camerei dvs. Filtrul de inalta densitate filtreaza mai bine, inlaturand cele mai mici particule microscopice de praf si transformand aerul poluat in aer curat, plin de energie. si curatarea filtrului devine mai comoda. Trebuie doar sa curatati filtrul cu un jet de apa care indeparteaza murdaria. Aer curat si proaspat cu simpla curatare a filtrului.

Somn placut
O noapte cu un somn nelinistit va poate strica ziua. De aceea, functia „Somn placut” de la Samsung creeaza in dormitorul dvs. o ambianta ideala si confortabila. Cu ajutorul unui sistem exact de control al temperaturii si cu reglajul automat al umiditatii, cele trei etape esentiale ale somnului dvs. sunt protejate de umiditate si caldura, pentru ca dvs. sa va treziti perfect odihnit si pregatit pentru o noua zi.
Functia „Somn placut” nu va scuteste doar de minute si ore pretioase de somn pierdut, dar consuma si cu pana la 36% mai putina energie in comparatie cu modul normal de racire.

1 comments:

Un anunt interesant, bine ca am gasit acest site