fashiondays.ro

Camasi de noapte si neglijeuri

lenjerie intimaChemise Ayumi, de la LivCo

Vezi preturi la Lenjerie sexy
 
Un produs sexy si confortabil, in acelasi timp, ce sigur iti va atrage atentia. Produsul include si chilotul tanga.
Compozitie: - 100% poliester
Fabricat in Polonia.

O camasuta ce poate fi tinuta perfecta in noptile calduroase de vara, dar si in noptile de iarna in care atmosfera este fierbinte. In zona bustului, chemise-ul este usor transparent, lasand sa se intrevada sanii. Produsul coboara pe abdomen in aceeasi nota diafana, in stil cloche.
Chilotul tanga este confectionat din acelasi material inserat in zona bustului, pentru o asortare perfecta.
 Produsul vine ambalat in cutia originala, nemaifiind necesara o reambalare pentru cadou.Produsul Ayumi (Chemise de culoarea piersicii, cu chilot tanga inclus) de la LivCo din categoria camasi de noapte si neglijeuri este nou, sigilat si comercializat in ambalajul original al producatorului. SevenSins garanteaza ca produsul achizitionat este conform cu fotografia prezentata.

lenjerie intimaChemise Flowery, de la Passion

Vezi preturi la Lenjerie intima de lux
 
Chemise din dantela, decoltat in spate iar in fata este prins cu sireturi dispuse in zig-zag.
Produsul include chilotul tanga asortat.
Compozitie: - 90% acril - 10% elastan
Fabricat in Polonia.

Vrei sa simti lejer in timpul somnului?
Purtand acest produs vei reusi: o camasuta fina, din dantela, placuta la atingere, ce poate fi reglata in dreptul sanilor, datorita snurului atasat. Lasa-te invaluita de materialul moale si diafan si simte-te ca o printesa. Transforma noptile tale de somn in nopti pline de pasiune!Produsul vine ambalat in cutia originala, nemaifinnd necesara o reambalare pentru cadou.
Produsul Flowery (Camasa de noapte din dantela, de culoare alba, roza sau neagra, decoltata la spate) de la Passion din categoria camasi de noapte si neglijeuri este nou, sigilat si comercializat in ambalajul original al producatorului.