dyfashion.ro

Espressor Philips Saeco XELSIS HD8943/29

expresor cafea Espressor Philips Saeco XELSIS HD8943/29, 1.6 l, 15 bari, alb 
VEZI OFERTA ACTUALIZATA PENTRU ESPRESSOARE SI CAFETIERE AICI
Rasnita incorporata
Sistem Cappuccino
Dispozitiv de spumare
Setare cantitate cafea
Setare grad macinare
Functie autocuratare
Plita mentinere cald
Capacitate rezervor apa:1.6 l
Mod economic selectabil
Functie integrata automata pentru lapte
Selector cantitate lapte
Acces frontal la toate functiile

SBS: sistem reglabil brevetat pentru structura bauturii si stratul cremos ale espresso
Philips Saeco va permite in exclusivitate sa reglati intensitatea espresso-ului dvs., modificand stratul cremos si structura bauturii pe masura ce este eliberata. Numai prin rasucirea butonului puteti prepara stratul cremos exact in conformitate cu gustul dvs. Un mic buton care face o mare diferenta.  

Curatare si detartrare automate
Usurinta de utilizare include intretinerea usoara: Datorita ciclurilor de curatare si detartrare automata, vi se garanteaza bucurie perfecta zi de zi si longevitate maxima pentru masina dvs.  

Functie integrata automata pentru lapte
Cu cana integrata pentru lapte, tot ceea ce aveti de facut este s-o umpleti cu lapte si pur si simplu sa va selectati specialitatea preferata cu lapte. Cu functia integrata pentru lapte, laptele poate fi servit fierbinte sau spumat. Apasand pur si simplu pe bautura preferata - indiferent ca este latte machiato, cappuccino sau caffelatte - bautura dvs. va fi servita in cateva secunde deoarece spuma cremoasa sau laptele fierbinte vor fi turnate automat in bautura. Gestionarea avansata a laptelui include doua cicluri automate de clatire cu abur. Iar pentru o curatare temeinica, intregul dispozitiv se demonteaza cu usurinta. Usurinta de utilizare include intretinerea usoara: Datorita ciclurilor de curatare si detartrare automata, vi se garanteaza bucurie perfecta zi de zi si longevitate maxima pentru masina dvs.

Personalizare completa macinare si preparare
Totul exact cum va place: Alegeti aroma preferata de cafea si reglati lungimea cafelei, intensitatea, temperatura, stratul cremos si structura bauturii pana cand toate acestea corespund perfect gustului dvs. personal.  

Ergonomic in functionarea de zi cu zi
Philips-Saeco este un sinonim pentru comoditate:reumplerea cu boabe sau cu apa, golirea casetei cu resturile de cafea sau a tavii de scurgere, toate compartimentele sunt direct accesibile.

VEZI OFERTA ACTUALIZATA PENTRU ESPRESSOARE SI CAFETIERE AICI